Benden ses çıkmayınca son görülmesini de kapattı

Ilk basta guzelce yazmışız, sirf istedigi sey soylenmedi diye millete durduk yere saldiran, gecmisten açığını buldugunu sanip önüne sunan, yetinmeyip beddualar savuran konu sahibinin kendisi, bir cengaver (!) tarafindan ustte saydiklarimi yapmakla suclanan biz.. Vay anasini cidden, insan gercekten hayret ediyor

Son düzenleme:
Hayretler içerisindeyim
Arada öyle duyar kasan çıkıyor herzaman
Olay birden çıktı zaten fevri davrandı
Sonra tutarsız yorumları oldu
Bir öyle bir böyle dedi
Sonrası zaten malum

Anlıyorum şimdi boşandığınız adamın halini... Çok komiksiniz, Allah sizi ıslah etsin.

Ever şiddet uyguladı dedim ama dayak attı tokat attı demedim !

İnşallah hepinizin evlarlarının başına gelirde böyle çaresizce seyredersinizzz inşallah tek dileğim bu. Hatta camiye gidip dua edicem bu durum yaşandığında aklınıza ben geleyim

İnşallh evladınıza böyle şeyler gelir o zaman da böyle oynarsınız tamam mı

dayak yemedim ama sizin kız çok şeyler yiycek sen hadi ordan hala üzülmüyorsun ya pesss yüz kalmamış sende

yorumlarınızı evde kocalarınıza yapın bebim gibi gencecik kızı üzdünüz tek duam benim dualarım tutar beni üzen 10000 katı üzülsün inşallah

abooo bunlar ne bedduasayar mısın evladım sen?

Hayretler içerisindeyim
Arada öyle duyar kasan çıkıyor herzaman
Olay birden çıktı zaten fevri davrandı
Sonra tutarsız yorumları oldu
Bir öyle bir böyle dedi
Sonrası zaten malum
Görmek isteyen zaten görüyor ya, açık açık ortadayken tüm mesajlar halen boyle carpitma oluyorsa ne desek bos..

Son düzenleme:
Şuan eşim olan kişi nişanlı iken üzerime titrer,gözümün içine bakardı..
El kaldırmayı bırak sarılırken Canını acıtırım diyen biriydi..
Biriydi diyorum çünkü evlendikten sonra o kadar değişti ki.. tabiki şiddet vs asla olmadı,o tarz bir durum olursa ne olacağını çok iyi bilir.
Ki diyeceğim böyle olan biri bile evlendikten sonra, beni garantilediğini hissedince o kadar saldı ki her şeyi..ki senin nişanlın olumlu anlamda değişmeyecek Canım,sana bunu anlatmaya çalışıyoruz.. şuan nasıl ise daha kötü olacak evlendikten sonra.. bile bile heba etme hayatını.. burda herkes sana bunu anlatmaya çalışıyor..

şu saatten sonra kendi düşen ağlamaz demekten başka söz söylenmez..
Aynen öyle..
Millet boşuna dil döktü burada herkesin söylediğini yanlış anladı . Kimse bir kadının dayak yemesine göz yummak istemez ve bunu da savunmadığımız için anlamıyor olduk. O zaman buraya neden konu açtı oda başlı başına ayrı bir konu zaten.

Ya helal olsun hepinize vallahi nasıl bi acı sizdeki hala susmak bilmediniz :) Benden çok siz meraklandınız hala yazıuosunuz bravo kaç sayfa olmuş diye bi baktım vaaayyyy :)

dayak cennetten çıkmadır..
bugün ikna oldum hele yazdığı son yorumdan sonra

Buraya yzıcağıma ellerim parmaklarım kırılsaydı, keşkeee.

Kadın kadının en büyük düşmanıymış, çok iyi anladım.

Yazık demekten başka bir şey diyemiyorum.

Bir kadın olarak yine bir kadının canını yaktınız.

Son olarak bu yazdıklarınız o kadar ağır oldu ki ahiret diye bir dünya var, unutmayın.

Dalga geçmek, kınamak, üstüne gelmek, alaycı tavırlar, üzüntülü bir insana.

Nişanlımdan daha çok acıttınız canımı, bir hemcins olarak gerçekten üzüldüm.

kardeşim çok gençsin. eşin olacak kişiyle en ufak sürtüşmelerini etrafa duyurmaya çalışıyorsun. adamın ailesine anlatıyorsun. muhtemelen bu tarz olayları yönetecek kapasitede değilsin. farklı şeyler yaşadığında da yaygara çıkaracak birine benziyorsun. olgunlaşmadan evlenmeyin ya da en ufak sürtüşmelerinizi buradan insanlara ifşa etmeyin. hoş değil. ya ben bunları kaldıramam diye restini çek ya da seviyorsan evlen sineye çek.

Sen önce git bugün tüm o haksiz yere yaptığın beddualara tövbe et. Burda kadınlar sana yol göstermeye çalıştıkça sen saldırdın ve beddualar ettin. Simdi burda yaprak dökümü leyla pembe mantomu giydim numaralar geçmez. Sen ceptelefonu meşgul etme.olur ya x kişi yazabilir.

Yaşın kaç bilmiyorum ama sana son yorumum şudur konunla ilgili; buradaki herkes emin ol ki güzel şeyler yazdılar en başta... sen değerlisin,bir başkasının sana eziyet etmesine,Canını yakmasına izin verme... el oğlu her zaman bulunur,o olmaz başkası olur... ama bugünlerin bir daha geri gelmeyecek dediler,Can bulunmaz dediler... anladın mı canım..
Konunu en başından beri takip ettim ve İnan bu yazdıklarımdan başka bir şey yok.. sen hangi pencereden bakıyorsun bilmiyorum ama..

Hayat senin hayatın,dilediğin gibi yaşa..
canı gönülden diyorum ki umarım pişman olacağın bir hayat yaşamazsın..
Hoşçakal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…