- 25 Ağustos 2014
- 21.225
- 50.857
- 798
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Hayretler içerisindeyimMillete durduk yere saldiran, gecmisten açığını buldugunu sanip önüne sunan, yetinmeyip beddualar savuran konu sahibinin kendisi, bir cengaver (!) tarafindan ustte saydiklarimi yapmakla suclanan biz.. Vay anasini cidden, insan gercekten hayret ediyor
İnşallh evladınıza böyle şeyler gelir o zaman da böyle oynarsınız tamam mı
Hanımefendi siz nasıl okudunuz yazılanları ? Ben şiddet gösterdi dedim onu yaptı bunu yaptı diye söylemedim . Tokatta yok, dayakta yok anlayacağınız. İnsanların yorumları üzerinden mi bana asıl siz ahkam kesiyorsunuz lütfen biraz anlayış .
Anlıyorum şimdi boşandığınız adamın halini... Çok komiksiniz, Allah sizi ıslah etsin.
Ever şiddet uyguladı dedim ama dayak attı tokat attı demedim !
İnşallah hepinizin evlarlarının başına gelirde böyle çaresizce seyredersinizzz inşallah tek dileğim bu. Hatta camiye gidip dua edicem bu durum yaşandığında aklınıza ben geleyim
İnşallh evladınıza böyle şeyler gelir o zaman da böyle oynarsınız tamam mı
Çok büyük konuşuyorsunuz. Benim ailem bana gururu dibind kadar öğretti, bu kişiye karşı zaafım oldu. Benden beter olun sizde evlatlarınızda sınanın inşallah bu büyük konuşmaların acısı fena olucak hayatınızda oh olsun size
dayak yemedim ama sizin kız çok şeyler yiycek sen hadi ordan hala üzülmüyorsun ya pesss yüz kalmamış sende
yorumlarınızı evde kocalarınıza yapın bebim gibi gencecik kızı üzdünüz tek duam benim dualarım tutar beni üzen 10000 katı üzülsün inşallah
...dedi, suratına yüzük fırlatan nişanlısı geri dönsün isteyen genç kız.hepinize diyorum bundan sonra yorum yapan yüzsüzlüğü de geçer artık bilmem anlatabildim mi
Görmek isteyen zaten görüyor ya, açık açık ortadayken tüm mesajlar halen boyle carpitma oluyorsa ne desek bos..Hayretler içerisindeyim
Arada öyle duyar kasan çıkıyor herzaman
Olay birden çıktı zaten fevri davrandı
Sonra tutarsız yorumları oldu
Bir öyle bir böyle dedi
Sonrası zaten malum
Başkasının evladı hakkında bu şekilde çirkin konuşması hiç olmadı.abooo bunlar ne bedduasayar mısın evladım sen?
Başkasının evladı hakkında bu şekilde çirkin konuşması hiç olmadı.
Aynen öyle..şu saatten sonra kendi düşen ağlamaz demekten başka söz söylenmez..
Aynen öyle..
Millet boşuna dil döktü burada herkesin söylediğini yanlış anladı . Kimse bir kadının dayak yemesine göz yummak istemez ve bunu da savunmadığımız için anlamıyor olduk. O zaman buraya neden konu açtı oda başlı başına ayrı bir konu zaten.
Siddet mi ve hala geri dönsün diyemi bu uğraşlar?Ablacım bana şiddet gösteren birisine böyle davrandım, ailesinden başka üyelerini aradım.
Daha da yazacak bişi kalmadı zaten ne diyelim :)dayak cennetten çıkmadır..
bugün ikna oldum hele yazdığı son yorumdan sonra
Buraya yzıcağıma ellerim parmaklarım kırılsaydı, keşkeee.
Kadın kadının en büyük düşmanıymış, çok iyi anladım.
Yazık demekten başka bir şey diyemiyorum.
Bir kadın olarak yine bir kadının canını yaktınız.
Son olarak bu yazdıklarınız o kadar ağır oldu ki ahiret diye bir dünya var, unutmayın.
Dalga geçmek, kınamak, üstüne gelmek, alaycı tavırlar, üzüntülü bir insana.
Nişanlımdan daha çok acıttınız canımı, bir hemcins olarak gerçekten üzüldüm.
Buraya yzıcağıma ellerim parmaklarım kırılsaydı, keşkeee.
Kadın kadının en büyük düşmanıymış, çok iyi anladım.
Yazık demekten başka bir şey diyemiyorum.
Bir kadın olarak yine bir kadının canını yaktınız.
Son olarak bu yazdıklarınız o kadar ağır oldu ki ahiret diye bir dünya var, unutmayın.
Dalga geçmek, kınamak, üstüne gelmek, alaycı tavırlar, üzüntülü bir insana.
Nişanlımdan daha çok acıttınız canımı, bir hemcins olarak gerçekten üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?