Benden ses çıkmayınca son görülmesini de kapattı

yumruk atan nişanlından daha fazla acıtmamışızdır...

Allah’ını seversen sen nasıl birşeysin ya
Sen ne zavallı acınası mazlum küçük Emrah modunu kendine yapıştırmış bir insansın sen ya
Sen gün boyunca takılı plak gibi aynı şeyleri aynı dramayı belliki çevrendeki herkese yapıyorsun
İnsanda sabır denen bir şey bırakmıyorsun
Sonra takılı plak sar başa
Beni acıttınız
Gencecik bşr kızı üzdünüz
Çocuklarınızdan çıksın
Ne istediniz masum sevgimden
Ya senin aklın başındamı
Allah Muhammed aşkına kes artık şu duygu sömürüsünü
Çok yapmacıksın gerçekten çok yapmacıksın
Geçip duygu sömürüsü yapınca bize birşey olmuyor
Aklını başına topla
Burda kimse senin kötülüğünü istemedi
Ya neyse anlayacak değilsin zaten
Aklın anca duygu sömürüsüne mazlum zavallı kız rolüne basar
Ne istersen yap
Bu arada meraklanma elbette dönecek sana nişanlın

Beni anlayan değer verip beni en azından anlamaya çalışan bu üzüntülü halimde herkese çok teşekkür ederim, diğerlerine başka lafın yok...
Herkese hayırlı akşamlar.

daha acım taze size bir şey demiyorum, anlayan anlafı beni. teşekkürler

Ağustos ayında benzer konu açmışsınız. Orada size küfür ettiğini yazmışsınız burada şiddetten de söz ettiniz. Pardon da iz insanlara beddua etmek yerine size saygı duymayan küfür eden insanın eşiniz oladugunda sizi nasıl bir hayatın beklediğini düşünün derim. Anlamadım millet bir sey dememiş herkese beddua ediyorsunuz yapmayın böyle yaşınız 21miş lütfen olgun birey gibi davranın.

senin sen gibi düşmanın varken bize hacet yok.
canın acısın istemiyorsan can acıtmayacaksın.
istediğini söyleyen istemediğini işitir.
bu kafayla, bu pervasız dille canın daha çok acır bu hayatta.

daha acım taze size bir şey demiyorum, anlayan anlafı beni. teşekkürler
Deme deme zaten
Sen delirtirsin insanı kumral
Bilerek isteyerek mi bu sabır sınayışın
Geçip bir köşeye gün boyunca kendini acındıracağına,zavallı kaderin sillesini yiyen kız rolü yapacağına
Silkelen kendine gel

Size siddet gosteren birinden ayrildi iseniz neden hala aramasini bekliyorsunuz. Hayatinizdan ciktigi icin gobek atmalisiniz. Ayrildiniz ama arkanizdan yalvarmasini mi bekliyorsunuz? Neden?

Beni acittiniz, beni üzdünüz, ben gencecik bir kızım, acim çok taze guzellemelerine ben gibi herkesin karnı tok.

Ayrıca gözümden sakindigim sabime beddua edenin bedduasi kendine dönsün, dönsün ki bir daha elalemin tüyü bitmemiş coluguna çocuğuna beddua edemesin.
Rabbim ayağına dolandirsin ettiği bütün beddualarini.

Milletin boşanmış olduğu eşine varana kadar milletin canını yak sonra gelsin masum, acısı taze diye heyheylenen kız raconu.

Yok öyle.

Acım taze derken tobe yarabbim evladını kaybetmiş gibi
Ya hayır çileden çıkardı
Tamam ara konuş dedik
“Bana şiddet uyguladı nasıl ararım” dedi
E böylesi iyi arama diyoruz
Beddua yedik
“Bana şiddet uygulamadı”dedi sonra
Sonra biz kötü olduk
Ne istediğini kendisi de bilmiyor
Ya maymun etti bizi resmen

Hangi acin taze konu sahibi? Evladını mı kaybettin,annen baban mı hasta,eşin mi borç batağında kendini bu kadar acindiracak acıların kadını moduna sokacak hangi acı bu yoksa sana yumruk atan nişanlının acısı mı?

Konuya yorum yazan üyelerin üstüne salacak güya diğer üyeleri kk daki tipik ezik üye zihniyeti

Sen ne kadar hadsiz bir insansın. Burda insanlar sana yol göstermeye çalışıyor hepsine çemkiriyorsun hadi onu da geçtim yavrularina beddua ediyorsun. Verilen fikirler, söylenen düşünceler hoşuna gitmedi diye nedir bu çirkeflik ?? Ne demeye konu açtın ozaman ?? Git o nişanlin midir sevgilin midir her neyse ona söyle bidahaki yumruklarini alnına degil beynine atsın. Belki biraz olsun aklın başına gelir. Akşam akşam şok oldum yorumlarina yaa

Sen hala tedavini olmadın mı yavrucum? Saplantılısın ve tedavi olman gerektiğini her konunda yazıyorum; bunun için bana da beddua edeceksen edebilirsin ama aldığın kararların gram sağlıklı olmadığını -keza ruh halinin de sağlıklı olmadığını söylemem gerekir.

Tedavini aksatma. Anksiyeteden, panik ataktan daha öte sorunların var senin ve bunu hakaret gibi de görme. Psikolojik problemler de tıpkı grip olup ilaç almak gibi tedavi görmeyi gerektirebilir ayıp bir şey değil. Bu kadar insan sana yanıldığını söylüyorsa bir durup sorgulamak yerine kendini bilinçsizce canhıraş savunmayı, beddua ederek kendini üstün çıkartmayı tercih ediyorsan karar mekanizmalarında bir sorun var demektir.

Beni anlayan değer verip beni en azından anlamaya çalışan bu üzüntülü halimde herkese çok teşekkür ederim, diğerlerine başka lafın yok...
Herkese hayırlı akşamlar.
Bak kumralimsi,senden büyüğüm sanırım bir kaç bir şey yazacağım ilk defa konunla ilgili. Buradaki kişileri boşver siteden çıktığın an sesleri kesilmiş olur herkes kendi mutlu yada mutsuz hayatına geri döner. Yaşın daha gençken,sana kıyıp vuran adamı nasıl kendine layık görüyorsun? Sen kendine sorsana bir,ben bunları hak edecek ne yaptım diye? Kimse şiddeti hak etmiyor sen bakma bunların sana kinlenip hak etmişsin dayağı minvalindeki yorumlarına.
Nişanlın seni gerçekten sevseydi vurmaya kıyamazdı bir de ailesinin yanında vurmuş,gururunu ayaklar altına sermiş. Adamla evlenip ileride dayak yersen ailesinin söyleceği şu olacak "zamanında da vurmuştu o zaman ayrılsaydın,bilerek evlendin yuvanı yıkma vs."
Değişir pişman diyorsun ya peki ya değişmezse? Çocuklarının gözü önünde dayak yiyen,öldürülen kadınları duymadın mı haberlerde? Ailen seni adamın biri gelsin dövsün sövsün diye mi büyüttü?Zaten ayrıldım diyorsan amenna ama sen tutmuş son görülme kapatmasına takmışsın bundan sonra söyleyeceğin şey ne hali varsa görsün olmalı,kurtulduğuna şükretmelisin. Bundan sonrası senin kendine yaptığın iyilik veya kötülük olacak senin kararın.

Bi önceki açtığı konuyu okuyun aynı şeyler ama kendisinin rahatsızlığı olduğunu söyledi anksiyetesi varmış ve tedavi görmüyor. O konuyla ilgili de kendisine meditasyon önerdim mesela o kadar yazdım yazdım "bana geri döner mi" diye soruyla döndü yine. Saplantı haline gelmiş nişanlısı. Sağlıklı düşünceler içinde değil konu sahibi kendisi için biseyler yapması lazım tez zamanda.

Evet görmüştüm bir iki sayfa okumuştum
Herkese aynı benzer soruları soruyordu
Döner mi
Ne zaman döner gibi ozaman da üzüldüm anksiyete gerçekten çok zor
Fakat takılı kalmış ve kabul etmiyor
Resmen set çekmiş önüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…