- 30 Aralık 2009
- 23.944
- 96.534
- 1.123
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Arkadaşlar, ablalar siz bir kadın olarak bu hareket size yapılsa karşı tarafın pişman olduğunu görmek istemez misiniz ? Bu hareketin karşısında kendinize bir özür bir çaba görmek istemez misiniz Allah aşkına. Ben tekrar barışmak veya eskisi gibi olmak için asla sormadım bunu. Bir kadın olarak neden böyle bir şey yaşayıp böyle bitmesini mi oturup izleyeyim.
Canım, insan illaki gururu okşansın ister ama mesele şu: senin bu adamı hayatından tamamen çıkarıp aradı mı özür diledi mi diye düşünmeden hayatına devam etmen gerekiyor. Eğer sen arama beklersen, özür beklersen kafanı netleştirmen zor olur. O yüzden artık geçmişi unutup yoluna devam etmen gerekiyor. İsterse çiçeklere boğsun seni, sen yoluna devam et. Gez, dolaş, yeni şeyler yap yeni insanlarla tanış ve bir şekilde atlat bu durumu canım.Arkadaşlar, ablalar siz bir kadın olarak bu hareket size yapılsa karşı tarafın pişman olduğunu görmek istemez misiniz ? Bu hareketin karşısında kendinize bir özür bir çaba görmek istemez misiniz Allah aşkına. Ben tekrar barışmak veya eskisi gibi olmak için asla sormadım bunu. Bir kadın olarak neden böyle bir şey yaşayıp böyle bitmesini mi oturup izleyeyim.
Peki bu kişi kafasına dank edip döner mi
İnşallah asla dediğiniz şey başınıza gelmez, çok sevip ya da herhangi bir sebebpten durumuma düşmezsinizZ Anlıyorum da bu şekilde açıklamadınız ilk başta üstüme gelerek konuştunuz, o yüzden söyledim ablacım. Unutmak vs bu kadar kolay mıNişanlın gibi insanlar karşıma çıkabilir haklısın. Ama senin durumuna asla düşmem emin olabilirsin.
Bak ben senden yaşça büyüğüm. Seni tanımam etmem. Neden seninle uğraşmak gibi bir çabam olsun ablacım? Ben üstüne gelmek için yazmıyorum aksine senin için üzülüyorum. Senin için tüm bu çabam emin ol. Yoksa bana neki senden... tek derdim geleceğini mahvetme aklı selim ol ve öyle nesiller yetiştir.
Neden hala bu tavırla konuşmaya devam ediyorsunuz? Aynı şey sizin de başınıza gelir diye düşünmüyor musunuz ? Ben dayak attı demedim, ne bu tavrınız dayak az geldi falan ? İnşallah siz de bu kadar seversiniz, nasıl olduğunu o zaman anlarsınız. Saygılardönerse kabul edeceksin yani?
yediğim dayak az mı geldi diyorsun?
hem gururlu davranıp adım atmıyorum diyorsun hem dayak yediğin adamın kendi dönsün diye bekliyorsun.
bu kadar çaresizce nasıl seviliyor bir insan?
Hay Allahım tokat attı diyor birisi diğeri dayak diyor... Gerçekten bunlrı nasıl bu kadar abartıyorsunuz anlayamıyorum. Bu yüzden diğer yazdıklarınızı okuyamadım bileÖzürün kimden geldiği muhimdir benim için.
Herşeyi falso olan bir adamın özürü kabahatinden daha beterdir bana göre.
Hem neden özür bekliyorsun ki ?
Zaten daha önce dilememis miydi ?
Eee değişen nedir ?
Level atlayıp tokat atmış. Bu muydu dilediği özürün diyeti ?
Zaten hazir dilenmisi vardı eylül -ekim aylarında daha neyin özürü allasen.
Bende istemezdim, bu zamana kadar dediğiniz gibi hep ben yaptım ama şu an bu durumdayım maalesef...
Bu kişi benim ilk sevgilim. Kabul ettirme gibi mi gözüküyor?Anladığım kadarıyla bu kişi tarafından siddet görmüşsünüz. Şahsen neden size siddet uygulayan birine hala takintilisiniz onu sorgulayın. Cogu zaman altında bir eksiklik ve kendini kabul ettirme çabası var. Kendinizi ilk kime karşı kabul ettirmeye çalıştınız? Kimin sevgisini kazanmaya çalışıp durdunuz?
Neden hala bu tavırla konuşmaya devam ediyorsunuz? Aynı şey sizin de başınıza gelir diye düşünmüyor musunuz ? Ben dayak attı demedim, ne bu tavrınız dayak az geldi falan ? İnşallah siz de bu kadar seversiniz, nasıl olduğunu o zaman anlarsınız. Saygılar
Abartmak mi ?Hay Allahım tokat attı diyor birisi diğeri dayak diyor... Gerçekten bunlrı nasıl bu kadar abartıyorsunuz anlayamıyorum. Bu yüzden diğer yazdıklarınızı okuyamadım bile
Arkadaşlar, ablalar siz bir kadın olarak bu hareket size yapılsa karşı tarafın pişman olduğunu görmek istemez misiniz ? Bu hareketin karşısında kendinize bir özür bir çaba görmek istemez misiniz Allah aşkına. Ben tekrar barışmak veya eskisi gibi olmak için asla sormadım bunu. Bir kadın olarak neden böyle bir şey yaşayıp böyle bitmesini mi oturup izleyeyim.
İnşallah asla dediğiniz şey başınıza gelmez, çok sevip ya da herhangi bir sebebpten durumuma düşmezsinizZ Anlıyorum da bu şekilde açıklamadınız ilk başta üstüme gelerek konuştunuz, o yüzden söyledim ablacım. Unutmak vs bu kadar kolay mı
İyiliğin için söyleniyor farkında bile değilsinAyrıldıktan sonra geldi yalvardı, tertemiz sayfa açalım dedi, kabul etmedim, sonra tekrar tekrar aradı. Son olarak görüşme olmuştu, ilerledik ve son zamanlarda böyle olmaya başladı yine. İyi siz de sevinin o halde iflah olmayacağım diye.
Ablacım bana şiddet gösteren birisine böyle davrandım, ailesinden başka üyelerini aradım.
Hay Allahım tokat attı diyor birisi diğeri dayak diyor... Gerçekten bunlrı nasıl bu kadar abartıyorsunuz anlayamıyorum. Bu yüzden diğer yazdıklarınızı okuyamadım bile
Bu kişi benim ilk sevgilim. Kabul ettirme gibi mi gözüküyor?
Hay Allahım tokat attı diyor birisi diğeri dayak diyor... Gerçekten bunlrı nasıl bu kadar abartıyorsunuz anlayamıyorum. Bu yüzden diğer yazdıklarınızı okuyamadım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?