Benden ses çıkmayınca son görülmesini de kapattı

Özürün kimden geldiği muhimdir benim için.

Herşeyi falso olan bir adamın özürü kabahatinden daha beterdir bana göre.

Hem neden özür bekliyorsun ki ?

Zaten daha önce dilememis miydi ?

Eee değişen nedir ?

Level atlayıp tokat atmış. Bu muydu dilediği özürün diyeti ?

Zaten hazir dilenmisi vardı eylül -ekim aylarında daha neyin özürü allasen.

Canım, insan illaki gururu okşansın ister ama mesele şu: senin bu adamı hayatından tamamen çıkarıp aradı mı özür diledi mi diye düşünmeden hayatına devam etmen gerekiyor. Eğer sen arama beklersen, özür beklersen kafanı netleştirmen zor olur. O yüzden artık geçmişi unutup yoluna devam etmen gerekiyor. İsterse çiçeklere boğsun seni, sen yoluna devam et. Gez, dolaş, yeni şeyler yap yeni insanlarla tanış ve bir şekilde atlat bu durumu canım.

İnşallah asla dediğiniz şey başınıza gelmez, çok sevip ya da herhangi bir sebebpten durumuma düşmezsinizZ Anlıyorum da bu şekilde açıklamadınız ilk başta üstüme gelerek konuştunuz, o yüzden söyledim ablacım. Unutmak vs bu kadar kolay mı

dönerse kabul edeceksin yani?
yediğim dayak az mı geldi diyorsun?
hem gururlu davranıp adım atmıyorum diyorsun hem dayak yediğin adamın kendi dönsün diye bekliyorsun.
bu kadar çaresizce nasıl seviliyor bir insan?
Neden hala bu tavırla konuşmaya devam ediyorsunuz? Aynı şey sizin de başınıza gelir diye düşünmüyor musunuz ? Ben dayak attı demedim, ne bu tavrınız dayak az geldi falan ? İnşallah siz de bu kadar seversiniz, nasıl olduğunu o zaman anlarsınız. Saygılar

Hay Allahım tokat attı diyor birisi diğeri dayak diyor... Gerçekten bunlrı nasıl bu kadar abartıyorsunuz anlayamıyorum. Bu yüzden diğer yazdıklarınızı okuyamadım bile

Bende istemezdim, bu zamana kadar dediğiniz gibi hep ben yaptım ama şu an bu durumdayım maalesef...

Anladığım kadarıyla bu kişi tarafından siddet görmüşsünüz. Şahsen neden size siddet uygulayan birine hala takintilisiniz onu sorgulayın. Cogu zaman altında bir eksiklik ve kendini kabul ettirme çabası var. Kendinizi ilk kime karşı kabul ettirmeye çalıştınız? Kimin sevgisini kazanmaya çalışıp durdunuz?

Bu kişi benim ilk sevgilim. Kabul ettirme gibi mi gözüküyor?

hala derken?
ilk mesajım bu. okuya okuya geliyorum.
severim elbet seviyorum da zaten ama bana şiddet göstereni değil.
erkek mi kalmadı dünyada da psikopatı sevmeye devam edeyim?

Sen diyorsun ki, bu adam bunları yaptı kapımda köpek olsun pişman olup yalvarsın. Eski konularını bilmiyorum ama hadi diyelim fevri çıkış yaptı ve gerçekten affedilecek boyut geldi. Şöyle birşey var adam kolunu değil parmağını değil tırnağını oynatmamış. Fevri hareket edip pişman olan insan şimdiye kadar ortalığı ayağa kaldırırdı ben ettim sen etme diye. Sen ailesini aramışsın o senin aileni arayıp ben bir eşeklik ettim bir daha olmayacak söz veriyorum bizi barıştırın tekrar deneyelim bile dememiş.
Bu adam sana nasıl döner? Gezer dolaşır gününü gün eder kendini çekecek başka birini bulamaz o zaman arar. Sen de he dersen kendine yazık edersin. Çantada keklik gibi davranıyorsun.

Hay Allahım tokat attı diyor birisi diğeri dayak diyor... Gerçekten bunlrı nasıl bu kadar abartıyorsunuz anlayamıyorum. Bu yüzden diğer yazdıklarınızı okuyamadım bile
Abartmak mi ?
Şiddet sadece kafa göz yarmak midir ?
Bağırmak, hirpalamak, itmek, durtmek, sovmek, piskopatca sevmek.
Şiddet diye nitelendiren sen değil misin ?
Nedir şiddet mesela ?
Seni evire cevire dövmedigi için mi bu ilginç takindigin tavır.

bir kadın olarak kendine reva gördüğün bu gelişmemiş insan canlısının pişmanlığı mı?
yok sayıp kendi yoluna bakmalısın bir kadın olarak.

Arkadaslar birazcık yargilamak yerine konu sahibi açısından bakalim böyle bir adam ve bu adami hâlâ isteyen biri var...gerçekten üzücü bir durum şiddete kadar gitmis konu ama yinede bi özüqr beklentisi var...buna çoğunuz salaklık diye ima ederken bazilarida aşk diyo bazıları saflık bazilari cahillik...konu sahibi hangisi olursa olsun şuan sizden elestiri kabul edecek halde görmüyorum birazcık yaşına istinaden yardimci olalim..zaman ne gosterir kimse bilemez ama bu adamdan olmaz deyip yorum yapmak yerine inşallah çeki düzen verir kiymet bilir hakkinzda en hayirlisi olur demek daha mantıklı geliyr bana..ayrica bana gerçekten su zamanda adam gibi biri varmi söyleyin ...annelerimiz yani kadınlarımız öyle çocuk yetistiriyorlarki suyu ayaklarina kadar geliyor erkek lerin ve bu erkekler o pasiflikllerini disarda zayif olanlara erkeklik olarak uyguluyorlar...konu sahibini suçlamiyalim bence.

Aşk acısı çeken insan kalbi duracakmış gibi hisseder çoğu zaman, nefes alamaz, kelimeler ağzından çıkmaz, hiç geçmeyecekmiş gibi hisseder, hep onu düşünür, telefondan gözünü ayıramaz, her şarkıda gözleri dolar ve bu acıyı sadece o yaşıyor diğer herkes çok mutluymuş gibi hisseder.
Bunları çok iyi biliyorum çünkü bende aşk acısı çektim tabiri caizse farklı şekillerde de olsa senin tabirinle “senin durumuna düştüm”. Ki ben bu aşk acısını hiç bir spesifik sebep yokken, sadece ve sadece denk olmadığımızı düşündüğüm için yaşadım. Onunla olsam geleceğim çok farklı olabilirdi ve ben o hayatı istemiyordum. Ayrıldım, çok üzüldüm ama bitti. Şimdi sadece gülüyorum o melankolik hallerime.

Şimdi ise mutlu bir evliliğim dünya tatlısı bir oğlum var. Daha ne diyeyim ki... umarım anlamışsındır.

İyiliğin için söyleniyor farkında bile değilsin

Ablacım bana şiddet gösteren birisine böyle davrandım, ailesinden başka üyelerini aradım.

Bak bu senin mesajın eee kastın neydi siddetten?
Alnında kondurdugu veda busesi mi ?
Yoksa.
Kelebek olup saçlarına konarken verdiği urpeti mi ?

hay allahım şiddet şiddettir.
ha tokat atmış ha tekme.
sizin nazarınızda kabul edilebilecek şiddetin derecesi nedir?
itip kakmak mı?
tokattan daha mı aşağılayıcı bir durum size göre itilip kakılmak?

Bu kişi benim ilk sevgilim. Kabul ettirme gibi mi gözüküyor?

Ben sahsen söyle düşünüyorum. Hepimiz sevdik, seviyoruz. Mesele sevmekle alakalı değil. Mesele bir çift olarak dengeyi ve uyumu sağlayabilmek. Ama en büyük temel ne biliyormusunuz: saygı. Evet filmler romanlar hep ask sevgi felan mirildanir,ama saglam ve iyi bir evlikik icin en büyük etkin saygıdır. Size saygı duyan bir insan kavga durumda bile yüzüğü çıkartıp yüzünüze firlatmaz,çünkü o yüzüğün anlamını bilir ve eş olacak kadına bunu layik görmez. Ayni zamanda sizin size nasil davranılması gerektiğini göstermekle yükümlüsünüz. O kişi yaptığını yapacak, ama bir akrabanin lafı ile bekleme moduna giriyorsunuz. Yok öyle bir dünya. Karşı taraftan adam akıllı bir caba yok. Kendinizi kabul ettirmekle ilm veya 50 sevgili gibi bir durumu kastetmiyorum. Siz bu adamin tavırlarını signeye cekseniz bu bana göre bir özgüven eksikliği gösterir ve bunun neden böyle olduğunu düşünmeniz lazim. Lütfen aşkın/sevginin arkasına sığınmayın. Ask/sevmek karşı tarafın yanlışlarını signeye cekmek değildir

Az önce kendin demedin mi; bu kişi bana şiddet gösterdi diye?? Şimdi de tutup biri tokat attı,diğeri dayak diyor diyorsun..
Senin için şiddetin aşamaları mı var?
Hem kendi söylediğini unutuyorsun hem de burda sana yol yordam göstermeye çalışan insanlara ahkam kesiyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…