Benden size tavsiye; evlenmeden kendinizi kimseye teslim etmeyin!

Teslim etmek mi? Bir şey yaşanmışsa o KARŞILIKLIDIR.
Benden de sana tavsiye, bir daha hazır olmadan ilişki yaşama.

Evet gerçekten çok igrenç bir tabir. Bugun bu düsünce tarzi ile hamilelik korkusunu yasiyor, yarin de "vajinusmus oldum, çaresizim" korkusunu yasayacak

Yazanlar yazmış ben de yazayım. İnsanlar birbirini sever, duygu yoğunluğu yaşar ve "karşılıklı" olarak cinselliği paylaşır. Sanki mandıradaki inek gibi "teslim etmek" nedir? Kendinizi öyle görüyorsanız zaten kimseye teslim etmeyin, görücü usülü başkaları sizi teslim etsin adet yerini bulsun. Bir şey yapıyorsanız arkasında durun. Yaşarken oh, sonradan vah vah. Geçin bu işleri.

Kendini teslim etmek derken? Offf bu ne kadar küçük düşürücü bir tabir ya, cinsellik kadının kendini teslim ettiği bir şey mi? Bu dünyanın en doğal şeyi, ama sizin gibi insanlar ne yazık ki kendisi istemediği halde bir şeyler yaşıyor sonra başlıyor kıvranmaya, yok namusum, yok evlenmeden olmaz falan diye. Madem kaldıramıyorsunuz, size göre evlenmeden yapılmamalı yapmayın o zaman. Yaptıysanız da kabullenip oturun. Ne demek evlenmeden kendinizi teslim etmeyin falan. Teslim olmak ne çirkin bir deyimdir böyle bir şey için ya vallahi saçımı başımı yoluyorum bunları okudukça sinirden.

Kendini teslim ettiğin için yaşamışsın bunları
Sevişmek karşılıklı keyif alınan bir eylemdir
Sorumluluklarını bilmek ve kendinin farkında olmak gerektirir
Kendi vücudunun sahibi olduğunu anladığın gün evlenmeden teslim etmek gibi bir eylem olmadığını da öğreneceksin
Ama tabi o zamana kadar sana aldığın bu ders epeyce yeter, geçmiş olsun

1000 kere beğen butonu yok, o yüzden alıntıladım :)

Arkadaşlar benim kendini teslim etmekten kastım karşındaki insana güvenmek. Yok namusum gitti falan diye de sızlanmıyorum bakareti zerre kadar önemsediğim yok. Sanki karşımızdaki erkekler daha önce hiçbir kızla birlikte olmamış gibi bakire kız istiyorum diye geziyolar. Böyle erkeklerin yaşadığı toplumda kimse de benim bekaretimi sorgulayamaz. Tamam beraber bir şeyler yaşıyosun ve bitiyo. Sonra bunun yükü sadece 1 kişinin üstüne kalıyo madem beraber yaşandı beraber omuzlanmalı diye düşünüyorum ben. Bu konuda da aldığım dersi paylaştım sadece. Kimseye gereğinden fazla güvenmemek gerek düşünüyorum. Ben kaldıramıcağım bir şeyi yaşadım ve bu dersi çıkarttım. Benim gibi olan arkadaşlara tavsiye olsun diye de buraya yazdım bunu.

Yüzersel bişeyler yaşadık demişsin yani bakire misin değil mi?
Altıüstü bi zar yahu ergenliğe kadar dışardan gelen mikroplara karşı korusun diye sonra bi b.ka yaramıyor zaten
Prezarvatif var ertesi gün hapı var var oğlu var ne kullanılmaz bunlar ?
Hamilelik testine gelince almayı biliyorsun?

sadece sana değil herkese ders olsun evlenmeden önce birlikte olursan yada sürtünme yoluyla her neyse artık böyle yarı yolda bırakırlar .Nerede o eski aşklar ?evlenmeyi bekleyemedin mi?

Bu ne duz mantiktir...
Bu ne sacma bir gorustur...
Bu ne terbiyesizliktir....
Evlenecegin kisinin daha onceden biri ile birlikte olup olmama konusu ile ne alakasi var...
Bekaretin ne demek senin icin hicbir onemi yok...
Bu kadar mi degisir bir millet ya....
Musluman olan her bayanin en onem verdigi seydir bekaret...
Allah (cc) a yalvarip tovbe ettiginizide yazmissiniz halbu ki...
Ki musluman olmayipta akli basinda kisilerde deger verir tabi ki....
Evlenecegin kisi ilk seninle birlikte olmadi isede o da kendi sorunudur...
Simdiden buda neyin dusuncesi boyle ??????????????
Kendine gel kardesim o kadar kendini dusurme su erkeklere....
Seninde sana deger veren bir ailen var...
Hicbirsey olmamis gibi yuzlerine bakip yasamini surdurecek isen ne mutlu sana....

Şahanesin, birebir kalbimden geçenleri yazmışsın.

Bence din konularinin yasaklanmasi gibi bekaret konulari da yasaklanmali. Sayfalarca tartisiliyor.en son birileri birilerinin namuslarina kadar uzaniyor.son olarak da konu kiitleniyor. Ben cozume kavusmus bekaret konusu hic gormedim kkda..
aslında herkes birbirinin tercihine saygı gösterse ,bir yorumdaki gibi terbiyesiz olarak kendisinden farklı düşünene hakarete girişmese, olurda ,hakaret etmeden,seviyeyi düşürmeden yazışırsak olur.. yoksa işte sonuç kapanan konular

İnsan bu beşer şaşar, hatalar insanlar için bu kadar kendini yıpratma. Önemli olan hatalardan ders çıkarmaktır. Sende çıkarmışsın ne güzel.. Bu arada üstüne görme ile adet birbirinden çok farklı şeylerdir, ayırt edilmesi çok kolaydır. Üstüne görmede kanın içinde parçalar olmaz,kan açık renklidir ve 1 gün falan sürer yoğun değildir. Yüzeysel birşeyle, zevk suyuyla falanda hamile kalınmaz, o işler o kadar kolay değil, dipnot geçeyim dedim :) Geçmiş olsun..

Bence din konularinin yasaklanmasi gibi bekaret konulari da yasaklanmali. Sayfalarca tartisiliyor.en son birileri birilerinin namuslarina kadar uzaniyor.son olarak da konu kiitleniyor. Ben cozume kavusmus bekaret konusu hic gormedim kkda..

Ben katiliyorum , namus, din , ahlak, vatan millet Sakarya derken ortalik karisiyor, hakaretler havada ucusyor ve sonunda ben banlaniyorum Bence de icinde , herhangi bir yerinde bekaret gecen konular kapatilmali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…