Benden size tavsiye; evlenmeden kendinizi kimseye teslim etmeyin!

Kendini teslim etmek nedir? Istemissin sevismissin yada sürtünmussun ki bu en sacmasi bence. Adamla istedigin icin ne yapiyorsan yapta bir o iliski olmasin surtunelim nedir? Surtunelim,degdirelim,oral yapalim,anal yapalim bunlar sayilmaz hoppaa bakireyiz.. Bunlari yasayanlar bakire degilsiniz Bilginize.. Arkasinda durun yasadiklarinizin duramiyorsaniz da hic kalkismayin.

Ben katiliyorum , namus, din , ahlak, vatan millet Sakarya derken ortalik karisiyor, hakaretler havada ucusyor ve sonunda ben banlaniyorum Bence de icinde , herhangi bir yerinde bekaret gecen konular kapatilmali.
Sonra zaten şahtık şahbaz olalım, bizi iyice diktatör ilan etsinler, Kazen diktatör ben gestapo
Çubuktan sonrası genel yorum, üstünüze alınmayın olur mu

Konular güzel güzel konuşulursa kavga kıyamet kopmaz, insanların bekareti onları ilgilendirir, biz burda tüü deyince o bekaret yerine gelmiyor.
Özel hayatlara saygı ve lütfen konu dine gelmesin, konuları açanlar erişkin neyin ne olduğunu biliyorlar.

seviyorum nasılsa seni bırakmam hadi yaşayalım diyen adama burnumun kılını bile vermem yalancının şahıdır çünkü kendileri

arkadaşlar takmayın bu teslim olmak lafına.Bu halk arasında söylenen bir tabirdir. Kadının yerini anlayın işte .At avrat silah :)

Teslim etmek nedir ya hele ki sürtünerek ilişki yaşamak istersin yaşarsın bu kadar basit hadi sürtünelim kızlığım kocama kalsın mantığı işte. Ne yaşarsan yaşa senin hayat kime ne ? Sonra zorla oldu yok azcık sürtcekti kandırdı bilmem ne komik geliyor bana böyle şeyler

Haydar dümenin verdiği cevaplar gibi olmuş.

Sanki tecavüze uğramış gibi sevişmeyi yasarken bi sorun yook ee yoksa ayrilinca da bunun sorun etme o zaman ...bide hamilelik testlerine guluyorum daha hamile nasil kalinir bilmezler ama iliskiye girerler...ya o eylemi yapma yaptinsa da o zaman nasil rizanla yaptinsa sus unut

anlatışına kurban :)
cehalet diyorum, tedavi edilmeli..

Hamile testini çok net biliyorlar korunmayı da bilirler de işte o anın büyüsü bence :) Zorla oldu derler ya sanki döve dööve üstüne parçalayarak yaptı arkasında durun bu kadar basit işte bir de ailem var benim sanki yaşarken yoktu kendimi teslim ettim diyenler yüzünden hala 2.sınıf kalitedeyiz işte malum laflar sözler.

Ne ise bu da konu sahibine ve burayı okuyan genç kardeşlerimize ders olsun

Başka tavsiyen olucak mı Bununla sınırlımı ? Tecrübelerinden bizi mahrum etme , bizlere daha faydalı olmak adına .... yerine sperm yazarsan ,

Zaten bu kadar zayif bi karakteriniz varsa mumkunse erkeklerden uzak durun. Yasadiklarinizin sonuclarina katlanamayacak isler yapmayin. Kimseye guvenip cinsellik yasanmaz. Once kendine guvenmeyi ogren. Yasayacaksan zevk al ya. Kafani rahatlat bi. Her sevistigin evlencek mi sandin. Evlenme niyetindeysen zaten bu yollara girmeyeceksin.

psikolojik olarak bu kadar güçsüz insanlar gerçekten boyundan büyük işlere kalkışmasın , size de ders olmuş hamile falan kalsanız intahar ederdiniz kesin , ucuz kurtulmuşunuz
selam L :)
bence arkadaş üzülmüş belli bu şekilde yanıt vermen de onu üzebilir kuzum . Bi yerde de haklısın ama ... Dikkat etmek lazım arkadaşımızda üzülmesin artık dikkatli olsun .Erkeklere güven olmaz

aynen bende öyle , iki damla kan aksın diye bakan erkekler bunları okuyormu acaba ...
Onlar laftan anlamazlar. Ama buradaki yorumlari okuyunca oyle mutlu oldum ki, demek ki biz kadinlar yavas yavas akillaniyoruz. Eskiden olsa yaptigim yorum taslanirdi, ama simdi ne guzel anliyoruz birbirimizi. Zaten biz kadinlar bu namus, zar konularinda birbirimizin kuyusunu kazmasak, zar yarisina girmesek bu erkekler de yapamayacaklar bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…