- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi bayannurella
-
Haydar dümenin verdiği cevaplar gibi olmuş.Eller yukarı donlar asagi hemen teslim ol...azıcık sürtünecegiz o zaman sevicegiz sonra dovunecegiz.
Sonra zaten şahtık şahbaz olalım, bizi iyice diktatör ilan etsinler, Kazen diktatör ben gestapoBen katiliyorum , namus, din , ahlak, vatan millet Sakarya derken ortalik karisiyor, hakaretler havada ucusyor ve sonunda ben banlaniyorumBence de icinde , herhangi bir yerinde bekaret gecen konular kapatilmali.
Haydar dümenin verdiği cevaplar gibi olmuş.
anlatışına kurban :)genelde kızlarımızın yüzeysel ilişkisi,erkek kişisi pantolonlu,kız kişisi donlu sürtünmek şeklinde cereyan edıyor..
sonra ayrılık vakti kız kişisi,sürtünme hamilesi sendromuna giriyor..
ve böyleleri genelde bir adet paçalı don doğruyor..
Sanki tecavüze uğramış gibi sevişmeyi yasarken bi sorun yook ee yoksa ayrilinca da bunun sorun etme o zaman ...bide hamilelik testlerine guluyorum daha hamile nasil kalinir bilmezler ama iliskiye girerler...ya o eylemi yapma yaptinsa da o zaman nasil rizanla yaptinsa sus unut
Yaşadıklarımı anlatıyım da başkaları da benim gibi hataya düşmesin. Ben 19 yaşında üniversite öğrencisiyim. Yaklaşık 2 ay önce erkek arkadaşımla (daha doğrusu eski erkek arkadaşımla) yüzeysel olarak bir şeyler yaşadık. Yaklaşık 1 ay önce de beni terk etti. O zaman da daha adetime 2 hafta falan vardı. Beni bi korku sardı adet olmazsam, zevk suyu bulaşmışssa, zevk suyundan hamile kalmışsam napcam diye beynimi yedim 2 hafta boyunca. Sonra adetimi tam zamanında aynı şekilde oldum. Ama benim korkum yine geçmedi ya üstüne gördüysem ya da çok nadir olsa da hamileyken adet görülüyomuş ben de öyleyimdir belki diye düşünmekten uyku uyuyamaz oldum. İnternette hamilelik belirtilerini okudukça kendimde belirti aramaya, belirtiler bulmaya başladım. En ufak ağrıyı sızıyı hamileliğe yoruyodum. Psikolojim alt üst oldu resmen kafayı yeme aşamasındaydım. İntiharı bile düşündüm diyebilirim. Kimseye de bir şey anlatamadım o eski sevgilime de muhtaç olmamak için ona da bir şey söylemedim. Yanlış anlar hala onla olmak istediğimi düşünür diye kendi başıma yaşadım bütün stresi. Allah korusun eğer hamile olsaydım maddi olarak kimsenin desteğine ihtiyacım olmadı zaten benim tüm sorunum manevi olarak olurdu. Çünkü ben okul öncesi öğretmenliği okuyorum. Sürekli çocuklarla ilgili konuların içindeyim. Bunları yaşadığım sıralar bebek fotoğrafı görmeye bile tahammül edemiyodum rüyalarımda bebekler görüyodum anlıcağınız çok kötü durumdaydım. Neyse adetim bitti benim içim rahat etmedi gittim gebelik testi aldım. Onu da utana sıkıla aldım yaşımdan küçük duruyorum minyon tipliyim biraz yanlış anlarlar diye. Eve geldim koşa koşa yaptım testi 30 sanıye falan bekledim tek çizgiyi gördüm. 5 dakika falan baktım çubuğa başka çıkan bişey var mı diye. O an öyle bir rahatladım ki. Allaha dua ede ede, tövbe ede ede ağladığımı hatırlıyorum. Yok böyle bir stres. O andan sonra kendime söz verdim evlendiğim kişi dışında asla kimseyle böyle bir şey yaşamıycam. Kimseye güvenmemek lazım bu devirde. Bir şeyler yaşamadan önce çok iyi düşünün. Bunlar da benden size tavsiye olsun.
Sevgili attraente tesekkur ediyorum :) Zaten aklin yolu bir1000 kere beğen butonu yok, o yüzden alıntıladım :)
Iste ben de bu yoruma bayildim !!!!!!Şu kan meraklısı erkeklere de senin gibi az sürttürmüşler denk gelir umarım. Namusu bir damla kanda arayana az bile!
selam L :)psikolojik olarak bu kadar güçsüz insanlar gerçekten boyundan büyük işlere kalkışmasın , size de ders olmuş hamile falan kalsanız intahar ederdiniz kesin , ucuz kurtulmuşunuz
aynen bende öyle , iki damla kan aksın diye bakan erkekler bunları okuyormu acaba ...Iste ben de bu yoruma bayildim !!!!!!
Onlar laftan anlamazlar. Ama buradaki yorumlari okuyunca oyle mutlu oldum ki, demek ki biz kadinlar yavas yavas akillaniyoruz. Eskiden olsa yaptigim yorum taslanirdi, ama simdi ne guzel anliyoruz birbirimizi. Zaten biz kadinlar bu namus, zar konularinda birbirimizin kuyusunu kazmasak, zar yarisina girmesek bu erkekler de yapamayacaklar bunu.aynen bende öyle , iki damla kan aksın diye bakan erkekler bunları okuyormu acaba ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?