- 29 Eylül 2014
- 9.718
- 20.094
- 598
- Konu Sahibi bayannurella
-
''Kendinizi öyle görüyorsanız zaten kimseye teslim etmeyin, görücü usülü başkaları sizi teslim etsin adet yerini bulsun... '' Harika bir cümle olmuş tüm konuyu özetliyor.Yazanlar yazmış ben de yazayım. İnsanlar birbirini sever, duygu yoğunluğu yaşar ve "karşılıklı" olarak cinselliği paylaşır. Sanki mandıradaki inek gibi "teslim etmek" nedir? Kendinizi öyle görüyorsanız zaten kimseye teslim etmeyin, görücü usülü başkaları sizi teslim etsin adet yerini bulsun. Bir şey yapıyorsanız arkasında durun. Yaşarken oh, sonradan vah vah. Geçin bu işleri.
Canım öncelikle senin yaşın bir ilişki için bile erkenken, cinsel ilişki için maalesef çok çok erken... gerçi ülkemizde bile cinsel ilişki yaşı 14'e kadar düştüğüne göre 19'u normal algılamak lazım.Ayrıca sen hazır bile değilmişsin cinsel ilişkiye.. bu hissettiğin şeyler normal olabilir evet ama fazla kuruntu yapmışsın ilk ilişki yaşadığın çok belli. Korunmaktan bile bihabersin daha.
Ben nişanlımla da defalarca oldum yani nedense bir kere bile hamileym diye düşünmedim çünkü eminim ikimizden de. Allahaşkına yaşıcaksanız da bilinçli yaşayın şunu ya da doğru insanı doğru zamanı bekleyin.. sonra bdv bölümü hep namusum,bekaretim gitti, acaba hamilemiyim? gibisinden haydar dümenimsi sorularla doluyor.
Bahsi goruyor ve artiriyorum ben nisanli degilken defalarca birlikte oldumNişanlımla birlikte oldum dediniz diye sizi birazdan topa tutacak bir kitle mevcut kk'da
Bahsi goruyor ve artiriyorum ben nisanli degilken defalarca birlikte oldum
Nişanlımla birlikte oldum dediniz diye sizi birazdan topa tutacak bir kitle mevcut kk'da
Taş yağdıracaklar
Kötü kızlar sizi yarın gidip bi test alın .
Benimki askerde, hamile olsam farkederdim heralde 6 aydaKötü kızlar sizi yarın gidip bi test alın .
Benimki askerde, hamile olsam farkederdim heralde 6 ayda
Hayır, bide şuna kızıyorum ben: hemen ilişkiden sonra akla gelen soru hep: acaba hamilemiyim? ya korun o zaman, emin ol kendinden, ne bileyim izin verme öyleyse, o kadar kuruntu yapılasıya bir sürü çaresi var bunun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?