Benden size tavsiye; evlenmeden kendinizi kimseye teslim etmeyin!

''Kendinizi öyle görüyorsanız zaten kimseye teslim etmeyin, görücü usülü başkaları sizi teslim etsin adet yerini bulsun... '' Harika bir cümle olmuş tüm konuyu özetliyor.

Sakınılan şeyler hep cezbedici oluyor
Ben böyle bir sey yaşadım ama bilinçsiz yaşadım üstüne psikolojimin de ayarlarıyla oynadım. Bilmediginiz işlere kalkışmayın diye ögüt vereydin alkışlardık kuzum
Benden de sana bir öğüt, diplomayı aldıktan sonraki işsizlik psikolojisi daha beter bu da benim yaşanmışlığım Okulunun yanında ekstra mesleginde yogunlasacağın islere gir, iyi referanslar edin...

Canım öncelikle senin yaşın bir ilişki için bile erkenken, cinsel ilişki için maalesef çok çok erken... gerçi ülkemizde bile cinsel ilişki yaşı 14'e kadar düştüğüne göre 19'u normal algılamak lazım.Ayrıca sen hazır bile değilmişsin cinsel ilişkiye.. bu hissettiğin şeyler normal olabilir evet ama fazla kuruntu yapmışsın ilk ilişki yaşadığın çok belli. Korunmaktan bile bihabersin daha.

Ben nişanlımla da defalarca oldum yani nedense bir kere bile hamileym diye düşünmedim çünkü eminim ikimizden de. Allahaşkına yaşıcaksanız da bilinçli yaşayın şunu ya da doğru insanı doğru zamanı bekleyin.. sonra bdv bölümü hep namusum,bekaretim gitti, acaba hamilemiyim? gibisinden haydar dümenimsi sorularla doluyor.

Nişanlımla birlikte oldum dediniz diye sizi birazdan topa tutacak bir kitle mevcut kk'da

Bahsi goruyor ve artiriyorum ben nisanli degilken defalarca birlikte oldum

Ahahhaha gulmekten olucem simdi

Ben de sana rest cekmek istiyorum, ne oldugunu yazmayayim simdi :) Vurun kahpeyeden cekindigimden degil, simdi yazdim ama yazarken bile salakca geldi, o yuzden sildim.

Bu konu kapatilmali bence, yoksa dostum vurun kahpeye simdi baslayacak.

iyi bir ders olmuş ..

insan yaşadıklarını tecrübe ederse güzeldir ..

Benimki askerde, hamile olsam farkederdim heralde 6 ayda

Hayır, bide şuna kızıyorum ben: hemen ilişkiden sonra akla gelen soru hep: acaba hamilemiyim? ya korun o zaman, emin ol kendinden, ne bileyim izin verme öyleyse, o kadar kuruntu yapılasıya bir sürü çaresi var bunun.

[QUOTE="Minilis, post: 37385503, member: 5882skerde, hamile olsam farkederdim heralde 6 ayda [/QUOTE]

Olsun ne olur ne olmaz neler duyuyoruz.neler yaziliyor

Saka bi yana uzucu bir durum daha 19 yasinda ve neler yaziyor neler yapiyor herkesin hayati evet ama yaptigin seyin once bilincinde olup sonra pismanligini yasamamak gerek.

Hayır, bide şuna kızıyorum ben: hemen ilişkiden sonra akla gelen soru hep: acaba hamilemiyim? ya korun o zaman, emin ol kendinden, ne bileyim izin verme öyleyse, o kadar kuruntu yapılasıya bir sürü çaresi var bunun.

Hamile olucak bir durum yokki surtunme olmuş ortada ilişki yokki hani varda yok

Ben de kargo konusunda konusunda tavsiye vereyim; daha çok kişinin işine yarayacağını düşündüm. İmza atmadan önce ürününüzün paketini açarak, herhangi bir hasar olup olmadığına, ürünün eksiksiz bir şekilde teslim edildiğinden emin olun. Eğer ürün eksiksiz ve hasarsız bir şekildeyse o zaman kargo görevlisinin uzattığı belgeyi imzalayabilirsiniz. Kargo görevlisi acelesi olduğunu ve hemen gitmesi gerektiğini söylese bile bunun sizin yasal hakkınız olduğunu unutmayın.

Bazı üyelere sormak istiyorum: Evlenmeden bilinçli ve sonunda pişman olmayarak bir şey yaşayan insanlar dinsiz de onları eleştiren siz mi çok dindar? Komik.

Gencecik kız başından geçeni yazmış, koca koca kadınlar alıp aranıza dalga geçiyorsunuz. Burda yazılanları sadece siz okumuyorsunuz başka genç kızlarda görüyor görsünlerde aynı hatayı yapmasınlar. Bu yaşlarda nerden nasıl zarar göreceğini bilemeyebilir insan biraz duyarlı ve ilgili olun. Nasıl hamile kalınacağını da bilemeyebilir daha çok toy. Bazı kadınlar erkeklerden daha acımasız şu konularda yazık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…