Ailesine sizi sevgilisi olarak mi tanıttı?Merhaba hanımlar,
Az sonra sevgilimle kavga etmeli miyim etmemeliyim emin olamadım. Objektif yorumlarınıza ihtiyacım var.
Benim 3.5 yıllık, 2 yıldır uzak mesafeden yürüttüğüm bir ilişkim var. Birbirimizin ailesiyle tanıştık, hatta birkaç kere geldik gittik.
Bugünkü sorunumsa şu: Ben Almanya'dayım, burada kimsem yok. Bu şehirde sevgilimin yengesinin yeğeni varmış, o da tanımıyor. Amcasından kızın numarasını aldı, bana verdi. Bugün kızla tanışmaya gittim. Sevgilim amcasına sevgili olduğumuzu söylememiş, arkadaşım demiş. Amcası çok tutucu diye... Ben de giderken sordum, kıza sevgili olduğumuzu söyleyeyim mi diye. Cevabı, "ben de kızı tanımıyorum ki" oldu. Neymiş o da tutucu olabilirmiş. Ben buna sinir oldum.
Biz yanyanayken de hergün birlikte yemeğe gittiğimiz arkadaşlarımıza bile söylemedi ilişkimizi. Öncesinde de arkadaş olduğumuz için, kimse fark etmedi bile. Bana başkalarının yanında mesafeli davranır. Tamam mahremiyet duygusuyla olabilir ama onun yaptığı bana fazla geliyor, kendimi kötü hissediyorum.
Aralık'ta önceden okuduğumuz okula gittik, bir belge almak için. Bütün gün benimle el ele gezen adam kampüs sınırlarından içeri girince 30 cm mesafe koydu aramıza. Ona da sinir oldum.
İlişkimizin başında da bu sebeple tartışmıştık.
Zaten ciddi sorunlarla boğuştuğumuz bir dönemden geçiyoruz. Bu mevzuyu ben abartıyorsam, beni durdurun. Onun canını böyle sıkmak istemem. Sizce ben mi abartıyorum, yoksa ilişkimizden yana çekindiği birşey mi var?
Not: Ona sorduğumda mahremiyet duygusuyla böyle davrandığını söylüyor ama ben ikna olamıyorum.
En sevmediğim erkek tipi, el ele tutuşuyorsunuz, öpüşmüyorsunuz sokak ortasındaMerhaba hanımlar,
Az sonra sevgilimle kavga etmeli miyim etmemeliyim emin olamadım. Objektif yorumlarınıza ihtiyacım var.
Benim 3.5 yıllık, 2 yıldır uzak mesafeden yürüttüğüm bir ilişkim var. Birbirimizin ailesiyle tanıştık, hatta birkaç kere geldik gittik.
Bugünkü sorunumsa şu: Ben Almanya'dayım, burada kimsem yok. Bu şehirde sevgilimin yengesinin yeğeni varmış, o da tanımıyor. Amcasından kızın numarasını aldı, bana verdi. Bugün kızla tanışmaya gittim. Sevgilim amcasına sevgili olduğumuzu söylememiş, arkadaşım demiş. Amcası çok tutucu diye... Ben de giderken sordum, kıza sevgili olduğumuzu söyleyeyim mi diye. Cevabı, "ben de kızı tanımıyorum ki" oldu. Neymiş o da tutucu olabilirmiş. Ben buna sinir oldum.
Biz yanyanayken de hergün birlikte yemeğe gittiğimiz arkadaşlarımıza bile söylemedi ilişkimizi. Öncesinde de arkadaş olduğumuz için, kimse fark etmedi bile. Bana başkalarının yanında mesafeli davranır. Tamam mahremiyet duygusuyla olabilir ama onun yaptığı bana fazla geliyor, kendimi kötü hissediyorum.
Aralık'ta önceden okuduğumuz okula gittik, bir belge almak için. Bütün gün benimle el ele gezen adam kampüs sınırlarından içeri girince 30 cm mesafe koydu aramıza. Ona da sinir oldum.
Zaten ciddi sorunlarla boğuştuğumuz bir dönemden geçiyoruz. Bu mevzuyu ben abartıyorsam, beni durdurun. Onun canını böyle sıkmak istemem. Sizce ben mi abartıyorum, yoksa ilişkimizden yana çekindiği birşey mi var?
Not: Ona sorduğumda mahremiyet duygusuyla böyle davrandığını söylüyor ama ben ikna olamıyorum.
Başbaşayken olduğumuz gibi olamazmışız dışarıda, o bizim mahremimizmiş. Tabii ki ben de aynı şekilde düşünüyorum, insanın özeli olur ama bunda mahremiyetimize aykırı bir durum görmüyorum ben, o görüyor sanırım. Bana da mantıklı gelmiyor tavrı.Mahremiyet duygusuyla derken? Sadece tanıdıklarına karşı mi oluyormuş bu duygu? Hiç samimi gelmedi. Biraz eşeleyin bence.
Ya sadece birebir yalnızken mi yaklaşıyor yoksa tanıdık biri olmayınca mi anlamadım?Başbaşayken olduğumuz gibi olamazmışız dışarıda, o bizim mahremimizmiş. Tabii ki ben de aynı şekilde düşünüyorum, insanın özeli olur ama bunda mahremiyetimize aykırı bir durum görmüyorum ben, o görüyor sanırım. Bana da mantıklı gelmiyor tavrı.
Evet, sevgilisi olarak tanıdılar. Beni aldattığını hiç düşünmedim, o tıynette bir insan değil, güvenirim. Aklıma tek gelen, benimle ilgili bir şeyden utandığı.Ailesine sizi sevgilisi olarak mi tanıttı?
Siz haklısınız ya başkası var yada başka birşey çıkacak altindan...
Ben de takıldım :) takılıyorum, takılacağım... :)En sevmediğim erkek tipi, el ele tutuşuyorsunuz, öpüşmüyorsunuz sokak ortasında
bilmiyorum sizi ama ben takılırım böyle şeylere
Merhaba hanımlar,
Sadece başbaşeyken çok yakınız. Tanıdık tanımadık kim olsa mesafelidir. Hatta sokakta el ele bile tutuşmazdık da, araya uzak mesafe girince yılda zaten 3-5 gün görüşüyoruz, onda da uzak durmuyor Allahtan.Ya sadece birebir yalnızken mi yaklaşıyor yoksa tanıdık biri olmayınca mi anlamadım?
Bence de kesinlikle öyle. Ona sinir oluyorum işte. İnsan sevdiğini bütün dünyaya haykırmak istemez mi? Bir erkek sevdiği kadını sahiplenmez mi?...Abartmıyorsunuz...
Mahremiyet hep birinizin tanınabilirliği olduğu noktalarda mı oluyormuş?
Sahiplenme nerede peki bu durumda?
Koruma, kollama, kıskanma falan?
Garip..
Yani tanımadığı insanların yanında da böyleyse gerçekten utanıyor bu durumdan heralde. Ya da günah olarak görüyor. Ailesi çok baskıcı olabilir.Sadece başbaşeyken çok yakınız. Tanıdık tanımadık kim olsa mesafelidir. Hatta sokakta el ele bile tutuşmazdık da, araya uzak mesafe girince yılda zaten 3-5 gün görüşüyoruz, onda da uzak durmuyor Allahtan.
Hiç tanımadığımız bir insanın nesinden çekiniyoruz ben de onu anlamadım. Amcasını da 2-3 senede bir görür, çekinecek bir durum yok bana kalırsa.Aileniz biliyorsa amcaya ne pardon da ? Siz bu yeğenle hangi vasıfla görüştünüz ya da görüşeceksiniz madem sevgili olarak gitmiyorsunuz? Dışarıda sizi tanımayanlara mahremiyet olmuyor da tanıyanlara mı oluyor? Sevgiliniz çelişkili davranıyor. Ben rahatsız olurdum.
Hiç değiller. Hatta onlara göre biz daha mutahasıbız. Günah olmasından da çekinen biri değil. Günahsa başbaşayken de günah. Ben de anlamadım.Yani tanımadığı insanların yanında da böyleyse gerçekten utanıyor bu durumdan heralde. Ya da günah olarak görüyor. Ailesi çok baskıcı olabilir.
Yahıu benim babam biliyor, dünya bilse ne olur...Mahremiyet duygusunu bahane ediyor bence erkek arkadaşınız, ailelerin bildiği bir ilişkiden bahsediyorsunuz. Abartmıyorsunuz son derece haklısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?