Benden utanıyor mu?

Yani sürekli görüşse de çekinecek bir şey yok. Sevgili olmak ayıp değil. Öpüşüp, koklaşmak ayıptır bana göre. Milletin içinde mesafeli dururum. Mahremiyet budur. Kavga etmeden sorun güzelce derdini hatta bu tavrının gereksiz olduğunu anlatın. Ailesine söylesin diye baskı yaptınız mı onu da merak ettim?

Çok belli oluyor mu?
Ailelere durumu söylemeyi ilk ben teklif ettim. Çünkü ben ailemden gizli iş yapamam, evden çıkarken anneme yalan söyleyemem. Kendimi kötü hissediyorum. Başladığımızda 27 yaşındaydım, liseli ergenler gibi takılamazdım. O söylemeden, ben kendi aileme durumu söyleyemezdim, kendi kendime gelin güvey olmuş gibi. O yüzden bir miktar "hadi artık söyleyelim" demiş olabilirim :)
Ben de mahremiyet konusunda sizin gibi düşünüyorum, sevgili olmak neden ayıp olsun. Çocuk da değiliz sonuçta.

Direk aklima başkası var gibi geldi.. birilerinin duymasini gormesini istemiyor gibi.

Linç yemek istemem ama uzak mesafe ilişkilerine hiç güvenmiyorum ay ne güzel uzaktan bile yürütebiliyorlar dediğim ilişkilerin içine girince aldatmalarla dolu olduğunu gördüm. Kendi şehrinde üniversiteden takıldığı hoşlandığı birileri olabilir ya da kısmetlerimi kapatmayayım mantığı vardır. Bazı insanlar uzaktan ilişki yürütmeyi daha rahat buluyorlar her gün birlikre olunmadığı için o yüzden de uzun sürüyo tabii ki istisnalar vardır ama anlattığınıza göre siz o istisnalardan biri değilsiniz

Eski erkek arkadaşım sevgili olduğumuzu ailesine ,arkadaş çevresine söylemedi (ilişkimiz 1 yıl sürdü ).Ailesi inanılmaz tutucuydu.Çok sonradan farkına vardım ki zaten benimşe vakit geçirmek için birlikteymiş:)).Sizinki öyle olmayabilir ama bir erkek bu şekilde davranıyorsa vardır bir sebebi tutuculuk falan hikaye.

Milletin yanında ben de sırnaşmaya karşıyım ama yine de sevgili oldugunuzu söylemede bir sorun yok. Bir iş var sevgilinizde, yoksa neden sevgili oldugunuzu saklasın.

Evet maalesef öyle tahmin ettim söylediklerinizden. Onu çelişkiye siz itiyorsunuz belli ki. Aileye söylemek için de insan ilişki otursun istiyor. Karşıdaki kişiye ciddi gözle baktığınızın, ilişkiden emin olduğunuzun simgesi aile ile paylaşmak. Hatta arkadaşlarla paylaşmak da öyle. Eminim sizin için de kendisi güzel şeyler ifade etti ki paylaştınız.

Karşınızdaki kişi ile aynı değeri veriyor musunuz acaba ilişkinize? Mahremiyet dediği konu aslında sizi rahatsız eden utanma, inanmama, çekinme durumu. Sizle ilgili evlilik niyeti olmadığı için de olabilir. Erkekler de bizim kadar değer veriyor aileye tanıttıkları insanın kim olduğu konusuna. Erkek arkadaşınızı rahatsız edecek bir durum var mı gerçekten? Hiç düşündünüz mü?

Aile icinde bu sekil davranmasini anlarim insanlara saygidir bu ama okul ve arkadas cevresinde bu sekilde olmasi cok tuhaf

Mahremiyet ne alaka ya buna gercekten inanmıyorsun değil mi

İlk başta ben tesettürlü olduğum için annesi istememişti. O da bu konuda (aile efradının tepkisinden yana) tereddütlüydü. Onu aştık.
Bizim meselemiz ilişkiye verilen değerdeki dengesizlikti. Onu da aştık, ayrıldık az önce...

Konuda anlatılan sebepten dolayı mı ayrıldınız?

Sadece amcasından değil herkesten gizliyor. Ben kıllandım valla. Bu adam seninle gelecek kuracak gibi değil bilesin...

Hakkınızda hayırlısı olsun. Sizi gururla yanında taşıyacak bir adam çıkar elbet karşınıza.

Tanımadıgı görmedigi bilmedigi bi akrabayla neden görüşmenizi istiyor ve sizde görüşüyorsunuz o kısmı anlamadı ne alaka yani

Ben olsam, ortamlarda başka kızlara yeşil ışık yakıyor da, sevgilisi olduğu ortaya çıkarsa, ayıplanacağından filan mı endişeleniyor diye düşünürdüm ya. Kazık kadar adamın sevgilisi olmasından doğal ne var? Bunun mahremiyetle ne ilgisi var? İnsanların önünde sevişecek değilsiniz zaten. Hele ki her gün görüştüğünüz insanlardan saklaması filan, hiç hoş ve iyi niyetli bir durum değil bana göre. Abartmıyorsunuz ve bu duruma bu kadar uzun zamandır katlanmakla da hata etmişsiniz.

Mahremiyetle, ilişkinizin çevreniz tarafından bilinmemesini istiyor oluşunun ne alakası varki ? Arkadaşlarınızdan bile saklıyorsa bence sakladığı başka şeyler var, açıkası arkadaşlarının bildiği başka bir ilişkisi. Yoksa insan 3,5 yıllık ilişkisini neden saklasınki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…