Bendim

kesınlıkle
bılıyorum bazı arkadaslarını uzmemek ıcın herseyı anlatamıyor ama anlattıgı seyler bıle bıze yetıyor en son hannazla sohbet ettıgımız gece uyuyamadım
hanı ınsanı bır agıt bogar bogazın dugumlenır uykun kacar senın basına gelmıs gıbı uzulursun ya ızledıgın gordugun seyde aynen oyle oldum

su hayatda bu cumleyı kurdugum 2. kısı hannazın kocası ,allah o adama hayırlısıyla bır ölüm versın de herkes kurtulsun dedıgım :( cok uzgunum
Çok zor ya. İçinde yaşamayan ne bilsin. Bırak , kalk, git diyoruz da ne yaşanıyor ne kadarını bilebiliyoruz ki

Erkekleri hizmete cok alistirinca dogum sancisiyla kahvalti da ister, dogumdan gelince yemek de bekler.
Sizi tenzih ediyorum zaten adam sizofrenmis.
Ama genel yorumum erkeklere zalim olmak gerekiyor. Insani hizmetci yerine koyup yan gelip yatip sirtimizdan aile yuva sahibi oluyorlar cunku.

Ablacım neler yasamışsın anlattıklarından da fazlası vardır eminim.
Kaç kaç gel buraya, burada bir sürü kız kardesin var. Umarım o eşten tez vakitte kurtulursun. Allah yüzünü güldürsün ❣️

hannazın durumu farklı baska uye yazsa ne duruyosun canına kastın mı var kac derım ama hannaz ayrılamaz yanı durumu onu gerektırıyor eger ayrılırsa aılesının ve kendı canının korunması gerek kı pek mumkun gorunmuyor oyle bır kocası var kı ınsan demeye bın sahıt gerek korkunc bır kocası var

yuz ve kımlık degıstırıp bambaska bır ulkeye 2 saat ıcınde kacırılmaları lazım bu adamdan kurtulmaları ıcın

yanı bu yuzden durumunu tam anlatamayacak bazı uyeler anlayamayacak cok fazla soru sorup belkı kınayıp lınc edıp belkı de baska konularında bu konuyu hatırlatacaklar

hannazın bu durumla basa cıkmaya halı oldugunu sanmıyorum daha cok uzulecegını dusunuyorum daha once ben kendısıne dedım sakın konu acma dıye bunun ıcın ozur dılerım ama hannazın uzulmesını ıstemıyorum

ımkanım olsa elımden bırsey gelse de kocasının ustune roket fırlatsam keske
ona yapabılecegımız bırsey varsa o da bu olurdu baska care yok
Sizofreni adamdan ayrilmasi daha kolay olmaz mi yani ne bileyim hastaneye yatirilsa zorla adam mahkemeyi de bu sebeple acsa o esnada da izini yok ettirir.. yada bosanamiyorsa hastaneye yatirabilir zorla oyle birsey var diye biliyorum..

Sizofreni adamdan ayrilmasi daha kolay olmaz mi yani ne bileyim hastaneye yatirilsa zorla adam mahkemeyi de bu sebeple acsa o esnada da izini yok ettirir.. yada bosanamiyorsa hastaneye yatirabilir zorla oyle birsey var diye biliyorum..
maalesef olamaz buyuk sıkıntılar var

sız gozunuzun onune gıttıgı hastaneyı bıle atese verebılecek bır adam getırın oyle dıyeyım anlayın

maalesef olamaz buyuk sıkıntılar var

sız gozunuzun onune gıttıgı hastaneyı bıle atese verebılecek bır adam getırın oyle dıyeyım anlayın
Adam belli ki hasta ama yarin birgun bu kadini veya xoxuguna zarar verse allah korusun oldurse cezai ehliyeti yok ve salinacak eger geecekten rapaorlu hastaysa.. kadin pisi pisine olmus olacak.. guxlu kuvvetli mi cevresi mi var eli kolu mu uzun da hee gittihi yerde bulacak kurtulamayacak.. birde neden anlatamiyor ki burda taniyan cikar diyeyse ikinxi hesap alabilir.. belki yol gosteren olur..

Adam belli ki hasta ama yarin birgun bu kadini veya xoxuguna zarar verse allah korusun oldurse cezai ehliyeti yok ve salinacak eger geecekten rapaorlu hastaysa.. kadin pisi pisine olmus olacak.. guxlu kuvvetli mi cevresi mi var eli kolu mu uzun da hee gittihi yerde bulacak kurtulamayacak.. birde neden anlatamiyor ki burda taniyan cikar diyeyse ikinxi hesap alabilir.. belki yol gosteren olur..
Kimse bana yol gösteremez , bilmedikleriniz var anlatmadıklarım var , değil ikinci hesap üçüncü beşinci hesapla dahi yazamam .
Teşekkür ediyorum yorumunuz için .

Ve aleyküm selâm ablacım , doğrudur konuşmuşuzdur hatırlayamadım .
Valla sağsalim kurtuluşumuzda hayırlı olan neyse o olsun İnşAllah , Allah razı olsun .
Hannaz Hannaz abla selam ♥
geçmiş yıllarda çok konuşmuşluğumuz var senle .
Allah yardımcın olsun . inşallah senin eşinde benim zalim babam gibi ölür gider 🥺

Hepinize hayırlı geceler .
Az önceki konuya yorum yapmıştım .
Aslında ordaki anlattığım kadın benim , adam da benim kocam ( artık nasıl adam ve kocaysa ) .
Evet sancım geceden başlamıştı , sabah nişanımı gördükten sonra uyandırdım , hadi dedim uyan çok sancım var nişanım da geldi , bana " çayı koy kahvaltıyı hazırla , kahvaltıdan sonra hastaneye gideriz " dedi . Salak gibi çayını kahvaltısını hazırlayıp yemesini bekledim .
Şimdiki aklım o zaman olsaydı yapmazdım , sancımın acısından dişlerimi sıka sıka o kahvaltıyı hazırlamazdım .
Çocuk da yapmazdım ve artık herşey için çok geç .
İçimi dökmek istedim arkadaşlar , sizler yapmayın , gerekiyorsa yüzünü gözünü çırmalayın ama yapmak istemediğiniz şeyleri yapmayın .
Aslında yazacak dökecek çok da neyse ...
Hepiniz sağlıcakla kalın Rabbim huzurunuzu mutluluğunuzu hiç bozmasın .
Sevgiler saygılar .

Sana sarılmak istedim. Yetiştirilme tarzımız hep birilerini mutlu etmek adına. Ya ailemizi ya evlendiğimiz aileyi. Hep toksik bir şekilde beklentiye sokula sokula, saçma sapan ilişkilerde yaşayıp sonra gözümüzü açıyoruz. Kendimizi sevmeyi sonra öğreniyoruz.

Allah yardımcınız olsun benim gibi değer görmediğiniz bir evliliğe hapsolmuşsunuz. Benim eşim doğumuma gelmedi bile. Doğumdan 2 saat sonra ziyaretçi gibi bebeğe bakıp köyündeki bilmem kimin düğününe gitmiş beni taburcu olacağımda almaya gelmişti. Ve bu 8 senelik evliliğim boyunca bana yaşattıkları ve hissettirdikleri arasında küçücük bir ayrıntı.
Ya bu nasıl oluyor anlamıyorum. Her gitmek istediğimde kendi ailem bile idare et, erkekler böyledir, zamanla düzelir, bizde aynılarını yasadık vs vs yıllarca direncimi kırdılar. Simdi "bu adam olmaz boşan" diyorlar bu sefer de ben " ya düzelirse" diyorum. Cocukları bahane ediyorum. İleride yaşayabileceğim maddi sorunları bahane ediyorum. Ama bunlar bahanem. Ben gidemiyorum. Hergün gitmeyi hayal ediyor ama hiçbir zaman gidemiyorum. Yıllar içinde nasıl bu kadar sindiririm, güçsüzleştirildim, kendimden koptum, herşeyden vazgeçtim. Hangi ara aslında hiç sevilmediğim ve sevmedigim bir adamın düzelebilme ihtimaline! kendimi adadım, görevim bildim bilmiyorum.
Kendinizi affedin. İlk önce aynayı alın ve karşısına geçin. Ciddi ciddi konuşun kendinizle. Affet ve sevdiğini söyle. Siz kendinizi sevmeye başlayınca her şey yoluna girecek. Kendinden vazgeçme!!

Abi çok iyisin , insansın abi .. verdiğiniz değer için size tüm arkadaşlarıma binlerce kez teşekkür ediyorum .
Mecbur kalmadığım sürece gitmiyorum zaten abi , burası benim gizli dünyam , insan olduğumu hissettiğim yer .
Hannaz cok degerli ve guzel bir insansin sen.Hepimiz de sahidiniz.Konuyu gordugumden beri gidip gelip okuyorum fakat dilim varip yazamadim.Bir uye "el kinamaz ayriligi"diye bir deyim kullanmisti,onu diliyorum sana,tertemiz temizlensin ortalik.

Hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum arkadaşlar .
Ben ara ara üstü kapalı dertleşirim yazarım .
Buz dağı vardır bir de görünmeyen alt kısmı . Bilmediğimiz hiçbirşey için yorum yapamayız , bildiklerimizde ise empati kurarak yorum yapalımki kimse üzülmesin .
Ben seni anladim Hannaz Hannaz
Yasamasam da anladim,satir aralarindan okunuyor hersey.
En neseli esprili mesajlarindan bile sizan bir huzun vardi zaten yillardir ,seni kim elestirebilir ki...
Duacin oluruz sadece,Allah yardimcin olsun,hayatin tertemiz olsun,basindaki zebellahtan kurtul,yavrularinla uzun yillar mutluluk icinde yasa insallah,gonulden diliyorum...

Back
X