ben bazen izliyemiyorum kizlar... acaba Bahar'la Berat evlendikten sonra beraber oldular mi ??????? :O
Canım o gece herkes gitti evden ama Bahar oralı bile olmadı üstelik Berata sen benim can dostumsun falan dedi.. Berat ben salona gideyim bari dedi yatak odasındaydılar Baharın annesinin ama acayip bozuldu görmen lazım .. Tahminim olmazlar Bahar sevmiyor ki ..
Tabi kıyamam Kemal de gelmiş evin oraya bakınıyor Berat rakıyı götüyür salonda dertli dertli ışığıda kapadı sonra yatak odasının ışığı kapandı Kemal de iç geçirdi Bahaarr diye kendince .. Birlikte oldular sanmıştır ışıklarda kapandı ya
Ne zaman düzelmeye başlayacak bu dizi ya
Cüneytle Eylül be Oktayla Feride evlenince mi
Önce hepsini evlendirip sonra mı toparlayacaklar napcaklar ya sinir oluyorum aşıkların bu hale gelmesine getirilmesine gıcık senaristler
Bu Eylül ne biçim yürüyo yaaaa :))))) sallana sallana
Salak Berat ne cesaret Bahar'i öpüyosa gicik herif !!
Kemal'e üzülüyorum ya hiç birsey den habersiz....ne zaman ögrenecek bütün bunlarin Handan'in yüzünden oldugunu !!!!
Birşey sorucam.
Bu Feride geçmişte ne yaptı ki, neden kimse sevmiyor onu ve Cüneyt neden onu affedemiyor?
feride aslinda tuncla eylülün oyununa geldi ..
cüneyti selimle aldatmis süsü verildi ....
yani önce bayilttilar ferideyi sonra selimle fotograf cektiler .. yatakta ..
eylül ve tunc selime para verdiler bu isi yapmasi icin .. ailenin ondan sogumasi icin böyle bir oyun oynadilar yani
sonra eylül tuncu yari yolda birakti ve ailenin icine girdi ..
umarim anlatabilmisimdir
Hemde çok iyi anlattın canım teşekkür ederim.
Ama şu an Tunç Feride'ye yardım ediyor gibi, o ne iş peki?
Hahaha hakkaten yaa çok komik yürüyo eylül manyağı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?