Beni Affet Star TV

ben bazen izliyemiyorum kizlar... acaba Bahar'la Berat evlendikten sonra beraber oldular mi ??????? :O

Canım o gece herkes gitti evden ama Bahar oralı bile olmadı üstelik Berata sen benim can dostumsun falan dedi.. Berat ben salona gideyim bari dedi yatak odasındaydılar Baharın annesinin ama acayip bozuldu görmen lazım .. Tahminim olmazlar Bahar sevmiyor ki ..

Tabi kıyamam Kemal de gelmiş evin oraya bakınıyor Berat rakıyı götüyür salonda dertli dertli ışığıda kapadı sonra yatak odasının ışığı kapandı Kemal de iç geçirdi Bahaarr diye kendince .. Birlikte oldular sanmıştır ışıklarda kapandı ya

evet canim gördüm hepsini demin izledim...

offff offff artik gicik kapmaya basladim su Bahar'a, birazcik bile gostermiyo artik Kemal'i sevdigini..... keske kemal ogrense evliliklerinin sahte oldugunu !

Su Handan'i da hiç sevmiyorum !!!!!!!! salak bahar birde berat "canim cikalim mi ?' diyince "cok iyi olur askim" dedi yaaa cok sinir olduumm amaaaaannn bu dizi baya saçmaliyo gittikce !!!

Ne zaman düzelmeye başlayacak bu dizi ya

Cüneytle Eylül be Oktayla Feride evlenince mi

Önce hepsini evlendirip sonra mı toparlayacaklar napcaklar ya sinir oluyorum aşıkların bu hale gelmesine getirilmesine gıcık senaristler

Bencede GICIK SENARISTLER !!!! PROTESTO EDELIM ONLARI !!!!!!!

Osman Kozan değil mi :26::26:

O görümcesi mi :S Ben bilmiyorum ki canım ya ben çok sonradan izlemeye başladım
Bahar ve Kemalin güzel günlerini göremedim hiç başladığım zamanlarda araları hep böyle bozuk negatifti.

O zaman değil galiba eski kocası falan varsa ondandır vardır onunda altında birşey ..
Baksana Feride & Eylül kardeşmiş kel alaka

evet tunç osman kozana dayı diyo ya.eski kocasından falan da olamaz çünkü tunç cüneytten küçük
eylülle feride kardeşler evet.osman kozanın parmağı olan bi yangında ölen karı kocanın kızları ikiside.ama bilmiyolar.
eylül intikam için uğraşıyo kozanlardan, feride herşeyden habersiz.

Bu Eylül ne biçim yürüyo yaaaa :))))) sallana sallana

Salak Berat ne cesaret Bahar'i öpüyosa gicik herif !!

Kemal'e üzülüyorum ya hiç birsey den habersiz.... ne zaman ögrenecek bütün bunlarin Handan'in yüzünden oldugunu !!!!

Hahaha hakkaten yaa çok komik yürüyo eylül manyağı..

Birşey sorucam.
Bu Feride geçmişte ne yaptı ki, neden kimse sevmiyor onu ve Cüneyt neden onu affedemiyor?

feride aslinda tuncla eylülün oyununa geldi ..
cüneyti selimle aldatmis süsü verildi ....
yani önce bayilttilar ferideyi sonra selimle fotograf cektiler .. yatakta ..
eylül ve tunc selime para verdiler bu isi yapmasi icin .. ailenin ondan sogumasi icin böyle bir oyun oynadilar yani
sonra eylül tuncu yari yolda birakti ve ailenin icine girdi ..

umarim anlatabilmisimdir

Hemde çok iyi anlattın canım teşekkür ederim.
Ama şu an Tunç Feride'ye yardım ediyor gibi, o ne iş peki?

handan mahalleye tasindi tasinali nasilda paspal geziyor..

sabahtan aksama kadar o pijamalar cikmiyor...

giydigi kiyafetlerde hos öyle azicik eylüle baksin bu nasi sosyeteymis..

daha 1 ay olmamis evlenmis berat ve baharin odasina sabah oldumu dikiliyor nazire.,

hic demiyor yeni evli bunlar taa iceri girene kadar ugrasiyor...odada yer yatagi gördüm falan diyor ee oraya girerken neden görmediniz

aman cok sacmaliklar silsilesi ama zaman geciriyor ne yapacaksin..

bu ara cüneyte taktim gözüme hos geliyor,

tunc adamim seviyorum tuncu..

dizinin ismi beni affet diye her halti yiyip affet diyorlar

simdi kadercigim yildiz ablasindan af diliyor...

bir dizide herkesin akraba cikmasi lazim,o onunla bu sununla vs vs...

kader kac aldin anam lgs den,anca gez toz

Hahaha hakkaten yaa çok komik yürüyo eylül manyağı..

Aynen :)))

Offff bugunku bölümün sonunu izleyebildim sadece, Yildiz'in Kader'in Ferman'i sevdigini ögrendigini gördüm, salak Kader'e nasil tokat atti......!!! ben seviyorum ya kader'i!

bahar'da cok salak, "ben bu evliligin gerçek olmasini istiyorum" diyor bide berat'a !! ne saçmaladi bu dizi yaaa !!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…