spoiler veriyorummmm
tunç zührenin oğluymuşşş
tahmin ettiydim
ee öyleydi zaten, yeni bişii değil ki
ben bilmiodum kiii ilk bölümleri izlemiyodum
peki babası kim
cuma izleyemedim noldu
E ona bakarsan Feride ve Eylül'de kardeşler diye hatırlıyorum.Feride ilk bölümde o yangın rüyasını görmüştü,Eylül'de aynı rüyayı sürekli hatırlıyordu ya...Nolcak acaba hiç üstünde durmuyorlar sanki...
Zaten Bahar ve sümüklerinden fenalık geldi,boğuluyorum artık...
eee onlar da kardeş zatenwe tunc bunu biliyor
ben bilmiodum kiii ilk bölümleri izlemiyodum
peki babası kim
cuma izleyemedim noldu
eee onlar da kardeş zatenwe tunc bunu biliyor
Vaay Cüneyt'e bak sen,hemen gözleri doldu şok oldu :)
noldu kiii ben izleyemedim bugün :)
Dün Feridenin Cüzdani calindi ya o calan kadin trafik kazasi gecirmis ve feridenin cüzdanida ordaymis tabi kadin ölmüs polisde sirkete geldi cüneyt ve tunca haber verdiler feride ölmüs diye tabi cüneytin gözleri doldu ve ne tesadüfdürki o ara Feridede megerse gercektende hastalanmis ve o da hastahanedeydi.... Sonra Cüneytle karsilasip sarildilar ay cok sacmaaaaaaaa feride Cüneyti bozmazmi adam duygulanmis korkmus o gelmis gurur yapiyor
bölüm sonunda bi sonraki bölümden tüyo verirken anlamıştım ben de :))
Ha bu arada Beratda geldi handanin yanina bebegi fln konustular tabi o ara dis kapinin yaninda konusuyorlar herzamanki gibi kapida acikBeratin annesi bebegin giyisilerini eve getiriyordu o ara Kemalle karsilastilar Kemalde beraber eve gidecekti o ara telefon calmis kemal disarida konusurken beratin annesi duydu bebegin Beratdan oldugunu evlenince aldircam cocugu fln dedi handan piskopati kemalda sözde kapiya uzak telefonla konusuyordu kadin tam kemale söyliyecekti o arada handan bakti kas göz hereketi yapti Kadinda cikti gitdiiiiiiii Sacmalik biz bu diziye neden bakiyoruz ( bu arada beratin annesinin adini unutdum )
Bugün bahar aglamadi ya o da bir basari sonunda sesimizi duydularbaska da birsey demiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?