Beni Affet Star TV

dizi eski gerginlikleri izleyiciye artık pek yansıtmıyor izliyorum o yüzden nasılsa herkesin foyası meydana çıkacak onu bekliyorum dolap çevirenlerin rezil olduğu bölümleri sabırsızlıkla bekliyorum handan rezil olcak gibi bebek 3 haftalık değil diyince doktor kemal şoka girdi ama baharlada olmasın bahar cıvıttı vara yoğa kemale bağırıyor aşalıyor ay delimi ne

Kemalin aklında bir şüphe olması gerekmiyor mu üç haftalık sandığı bebek için,bişey oldu da ben mi kaçırdım...

Ya şu bahar gitsin nereye gidiyorsa,kemalde handanla mutlu mesut yaşasın yaaa... 3 tane kesik cümlesi var,"yalvarırım sus","yeter ya yeter" ve "ben sadece..." deli oluyorum o konuşunca,ezberledik artık,kelime haznesi bu üçünden ibaret.birde eğer rol gereği böyleyse valla bravo diyeceğim,bir insan bu kadar ezik rolü oynayabilir ancak...

vay be kac haftadır ızlemıyorum neler olmus vala vızeler malum hos zaten bıraktım da ızlemyı
ıyıkı bırakmısım sınırlerım tavan yapıyodu resmen ya bu dızıde

Kesinlikle katılıyorum,ya nefret ediyorum o ezik hallerinden,salyalarından,sümüklerinden...Çok yapmacık bi kız ve rol..
Zaten saçma sapan bi dizi,şu sıralarda evde olduğum için izlemek zorunda hissediyorum kendimi nedense

O eylül sürekli 4 ayak üstüne düşüyo,doğru düzgün bi açığı çıkmıyo ortaya,üstü kapanıyo hep..Biraz heyecan versinler artık..

ayy sorma canım yaa saçmaladıkça saçmaladı.. sadece meraktan bakıyorum ben de nolcak die başka bişeyden deil yani :)

bende ılk bı hosuma gıttı dızı pembe dızı gıbı geldı
cıvıttılar bıraz sonra ara ara meraktan ızlıyodum araya da vızelr gırdı bı ara o gun bugundur ızlemıyorum zaten ara ara bakıyodum ben de
hala aglıyo mu cıyak bahar

Ayıpsın hala ağlıyo berat la evleniyo zaten ...:)

Bu ne yaaaa saçmalığa bakın tamam şimdi eşit oldular ikiside evli
Ah Bahar senin bi sucun yok ki senaristler sagolsun

offff offfff gicik oldum... ben Bahar'la Kemal, Feride'ylede Cüneyt kavussun artik istiyorummmmm... bu ne böyle biri berat'la biri handan biri eylul biri oktay !!

iyyyyyyyyyyyy baya sinirlendirmeye basladi beni bu dizi..... dizinin ismi de "Beni Affet" ne zaman birbirlerini affedecekler acep !!!

Acaba
Bende çok sıkıldım ya kavuşsun herkes hakettiğiyle olsun
İçim burkuluo dizide olsa

Baharın giydiği gelinlik Handanın ki değil mi ya onun giydiği
Evet o valla

ben bazen izliyemiyorum kizlar... acaba Bahar'la Berat evlendikten sonra beraber oldular mi ??????? :O

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…