Beni Affet Star TV

bahar hamile değil miydi ya noldu ki?

yok canim , hiç bir zaman hamile olmadi Bahar !! ne kemal'den nede berat'dan !
berat'in erkekligine filan laf attilar calistigi yerde, oda onlari susturmak icin : "benim karim hamile" diye yalan atti !

yok canim , hiç bir zaman hamile olmadi Bahar !! ne kemal'den nede berat'dan !
berat'in erkekligine filan laf attilar calistigi yerde, oda onlari susturmak icin : "benim karim hamile" diye yalan atti !

Allah Allah
hani umut geldiğinde kim yaptı bunu filan diodu, bulantıları filan vardı baharın
berat da ben yaptım demişti
o zaman hamile değil miydi o :)

Allah Allah
hani umut geldiğinde kim yaptı bunu filan diodu, bulantıları filan vardı baharın
berat da ben yaptım demişti
o zaman hamile değil miydi o :)

yok hamilelik testi negatif cikmisti.... bulantilari da usutmustu sanirim....
Umut bahar'in kemalle birlikte oldugunu dusunuyodu , ona zarar verecekti, bu salak beratta ben yaptim diye cikti !

Bıktım bu dızıdennnnnnn !!!!!!!!!!!

Protesto etmek ıstıyorummmmmmmmmm !!!!!!!!!!!!!!!!! :113:

yok hamilelik testi negatif cikmisti.... bulantilari da usutmustu sanirim....
Umut bahar'in kemalle birlikte oldugunu dusunuyodu , ona zarar verecekti, bu salak beratta ben yaptim diye cikti !

hımm o kısmı kaçırmışım ben ya

ben de sinir oluom yahu hiç iyi bişi olmuo

bizim diziler dizi değil ki zaten devir ekonomi devri ama baksanız gecekondu evinde bile
ışklae hep açık bip dibe otururken konuşulanlar duyulmaz ama on metreden fısldaşmalar duyulur

YA SU SEVGI HANIM'LA NAZIRE'YE GICIK KAPMAYA BASLADIMMMMMMMM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne ikidebir BAHAR'A baski YAPIYOLARRR amaaaaaaaaaaaaa dövecem onlari heeee !!!!!! söz verdiyse verdi offfffff

su nazirenin bakislari ve duygu sömürüsü yapmasi beni gicik ediyooooo !!!

Hayatimda gordugum en dandik dizilerden biri ama mutlaka her hafta internetten izliyorum. Bana eski Turk filmlerini hatirlatiyor belki ondan. Eylul baslarda daha guzeldi sonra cirkinlesti. Feride de sanki daha guzellesti. Kemal , Berat desen ayni kalas tipler. Sac sakal birbirine karismis. Insan dugununde keser bari o sakali. Kader'in yaptigi iyi degil. Yildiz'i sirtindan vuruyor.

Bahar'ın da"ya yeter ya"lafından gınaa geldi artık çok yapmacıkça konuşuyor yaa,sinir oluyorum..

Ayrica tiyatro kokenli olduklarini da sanmiyorum. Cok kotu oynuyorlar cunku. Senaryo da kotu ama ben alistim seyrediyorum. Bir kere Bahar ayriliyor simdi herkese ragmen tekrar birlesiyor. Sacma. Handan onu ayirmadi mi Kemal'den.

feride nin suçsuzluğu ortaya çıksa da yine saçmaladılar iyice kemalle bahar özellikle

eh yani bu diziyi de sezon finali yapmışlar ya pes .Zaten mecburiyetten bakıyordum öyle şimdi bi de tekrarlarını koyuyorlar tam oldu

eleştirmek için izlediğim dizi

izledikçe o kadar çok kusur buluyor ve her insana ayrı ayrı öyle çok sinir oluyorum ki anlatamam...

yine de başlasa da birazcık daha sinir olsam diye bekliyorum...

bakalım yeni sezon daha ne kadar saçmalayacaklar :44:

Ne zaman başlıcak acaba
İzlemesi güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…