aynen bahar masallah cok saf iyi niyetli:)
hele o gelinligi nasil biraktilar dükkanda hic akil isi mi,ütületmeye verirken acaba birsey olur mu diyordu
boya kokusu ciksinmismis hay allahim...bari kapasalardi yine kapiyi zaten hangi mahalleyse herkes uyuyor
handan kirsaydi cami öyle alsaydi böyle ac kapiyi git cok sacma olmus..
ay handanin berattan midesi bulanmiyor mu? ya bana pismis gibi geliyor bogazli kazaklarinin o bogazi giymekten iz yapmis gibi gibi...
berata uyuz oluyorum bari handana asik olsada biraz takilsalar..
yavaş yavaş sarmaya başladım sanki bu diziye yauu
Allah ım ya ben ızlemekten yoruldum bahar aglamaktan yorulmadıartık aglatmasınlar su kızı :)
Vallahi billahi tillahi bütün gün zirliyor ya annem bile diyor ay bu yine agliyor degistir degistir...Birde su reklamlar yok mu ya Zaten cok kisa yinede Reklam Reklam Reklam....
aynen asırı reklam koyuyolar ve de bu dızının sacmalıkları o kadar cok kı ama ızlıyorum ıste merak :) o bahar yok mu benı verem ettı zaten dun hıh dedım aglamıyo yıne basladı zırlamaya :)) annem bıraktı artık ızlemeyı benım gelıyo arada soruyo sadece ben de anneme mı anlatım dızıyı mı ızleyım derken bıtıyo dunku bolumde acayıp guldum osmanın evıne geldıler ya bahar handan falan varı handan bı tokat attı bahara acayıp ferahladım hahandana da bahar ıyı gecırdı yalnız bayagı hırsımı aldım ben dunku bolumde :)
Bu diziler bizi sonunda dayakci moduna da getirdi Ne yapsin dayanamadi kiz onun tokatlarina sonunda geri vurdu o degilde Handan hasta mi ne nasil rol yapiyordu bahar tamam birdaha gelmem fln yedi tokatini düstü kemalin ayaklarinin önüne sanki baharda tam kemalin gelmesini bekliyor gibi oldu ya neyseeeeeeee....
Kizin göz yaslari kuruyacak vallahi aglaya aglaya
en iyisi internetten izlemek vallahi bari diziden birsey anliyorsun.... Dizide dizi olsa :44:
Ben tek Ferideyi gösterdikleri bölümleri seviyorum onu da malesef cok az gösteriyorlar... Aslinda Eylül Tunc Feride ve Cüneytli bir dizi olsaydi
dizinin sıkı takipçisiyim ama su handan ve eylülün rakip gelmesi yüzünden sinir olmuş durumdayım eğer foyaları ortaya çıkmamaya devam edicekse dizi mizi izlemicem gerilmeye başladım onların başına bişeyler gelsin diye bekliyorum diziyi izlerken hala olan iyilere oluyobakalım neler olucak
kızlar dizinin başrol oyuncusu öldü mü?aslı sevimli :44::44::44:
Zaten o Feride ve Bahar'ın saflığı yüzünden başlarına ne geldiyse geldi..
Ama Eylül'ün annesi rolündeki kadın süper ya Osman Kozan'a iyi sardı :))
aynen ole ben makyajsız ılk kez bole guzxel kız goruyorum (ferıde) zaten onda da saf gıbı duruyo makyajı pek olmadıgı ıcın dunku bolumde cnm handan bebegı aldıramıcak kan degerı dusukmus aldırırsa olurmus nerdeeeeeeee :) osman kozan ıyıce yavsadı eylulun sahte annesıne zöhre de acayıp kıskanıyo osman kozanı :) bahar sa ıstnabula arkadasına gıdıyodu tam nefes almak ıstıyomus bu arada tabı annsı bı daha donme gıdersden dedı yıne de gıttı mal tam bınıyodu otobuse kemal tuttu kolundan gel son kez konuscaz dedı bole erkek varmı kı yabugün izlemedim,izletmiyor babamla kardesim bu ne sacma sey diyorlar:)
ama dün bahara bende bir tokat atmak istedim,Allahim hukuk okuyordu bu kiz
ama hic okula gitmiyor,kardeside bosuna dersane parasi veriyor yazik..
berat capsizi beni deli ediyor dövmek istiyorum,handanin sacini yolmak istiyorum..
tunc adamim ya akötü mötü ama olsun onda is var...
su zöhre hanimada gicigim ya,tunc onun ogluymus ama cocuk gecen gitti salak kadin cüneyti görünce oglum oglum
feride dizinin en güzel kizi diyebilirim bi o kadar da saf :)
tamam dizi, hayal ürünü ama birazda hayatin normal akisinda olsa,handan o mahalleden cikmiyor zirt pirt bahari ariyor
kimsenin dikkatini cekmiyor...
kemal de bugünlerde konsurken özellikle bahara bagirma sahnelerinde heceleye heceleye
konusuyor..
cok salak bir dizi ama izlettiriyor...
aynen ole ben makyajsız ılk kez bole guzxel kız goruyorum (ferıde) zaten onda da saf gıbı duruyo makyajı pek olmadıgı ıcın dunku bolumde cnm handan bebegı aldıramıcak kan degerı dusukmus aldırırsa olurmus nerdeeeeeeee :) osman kozan ıyıce yavsadı eylulun sahte annesıne zöhre de acayıp kıskanıyo osman kozanı :) bahar sa ıstnabula arkadasına gıdıyodu tam nefes almak ıstıyomus bu arada tabı annsı bı daha donme gıdersden dedı yıne de gıttı mal tam bınıyodu otobuse kemal tuttu kolundan gel son kez konuscaz dedı bole erkek varmı kı ya(((((((((((
Kemal de hakkaten ke-mal yani :)))
Başka bi erkek olsa,senin deeee,ailenindeee diye sayar çeker giderdi,zengin,mesleği var..
Bi kıytırık Bahar yüzünden minibüsçülerden bile dayak yedi,aşağılandı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?