Beni Affet Star TV

berat ve handa ha cok komık geldı bana bu fıkır ama sasırmam yanı o da olursa :)

yavaş yavaş sarmaya başladım sanki bu diziye yauu

aynen aslinda cok kiziyorum ama yinede bakiyorum..
aslinda sadece feride-cüneyt-eylül-tunc olaylari icin bakiyorum
bu bahardan bir cacik olmaz yahu gelip anasinimi öldürecek yani kemale dese ne olur
ay miy miy anca aglasin salak

Allah ım ya ben ızlemekten yoruldum bahar aglamaktan yorulmadı artık aglatmasınlar su kızı :)

Allah ım ya ben ızlemekten yoruldum bahar aglamaktan yorulmadı artık aglatmasınlar su kızı :)

Vallahi billahi tillahi bütün gün zirliyor ya annem bile diyor ay bu yine agliyor degistir degistir... Birde su reklamlar yok mu ya Zaten cok kisa yinede Reklam Reklam Reklam....

Vallahi billahi tillahi bütün gün zirliyor ya annem bile diyor ay bu yine agliyor degistir degistir... Birde su reklamlar yok mu ya Zaten cok kisa yinede Reklam Reklam Reklam....

aynen asırı reklam koyuyolar ve de bu dızının sacmalıkları o kadar cok kı ama ızlıyorum ıste merak :) o bahar yok mu benı verem ettı zaten dun hıh dedım aglamıyo yıne basladı zırlamaya :)) annem bıraktı artık ızlemeyı benım gelıyo arada soruyo sadece ben de anneme mı anlatım dızıyı mı ızleyım derken bıtıyo dunku bolumde acayıp guldum osmanın evıne geldıler ya bahar handan falan varı handan bı tokat attı bahara acayıp ferahladım ha handana da bahar ıyı gecırdı yalnız bayagı hırsımı aldım ben dunku bolumde :)

Bu diziler bizi sonunda dayakci moduna da getirdi Ne yapsin dayanamadi kiz onun tokatlarina sonunda geri vurdu o degilde Handan hasta mi ne nasil rol yapiyordu bahar tamam birdaha gelmem fln yedi tokatini düstü kemalin ayaklarinin önüne sanki baharda tam kemalin gelmesini bekliyor gibi oldu ya neyseeeeeeee....

Kizin göz yaslari kuruyacak vallahi aglaya aglaya

en iyisi internetten izlemek vallahi bari diziden birsey anliyorsun.... Dizide dizi olsa :44:

Ben tek Ferideyi gösterdikleri bölümleri seviyorum onu da malesef cok az gösteriyorlar... Aslinda Eylül Tunc Feride ve Cüneytli bir dizi olsaydi

bende aynen bıraz bahar handan olayı sıkıcı gıbı sankı tunc eylkul dah aguzel komplo kuruyolar bırbırlerıne heyecenlı oluyo :) veeeeeeee kızlar bahar kemal ayrıldııı sonunda tam da hadı len gecır su kıza bı tane benım yerıme demıstım kı ( gecırmıcek sanıyodum ) bı tokat attı kız samar oglanına dondu ıkı gundur :)) salak ya handan sankı anan mı oldurecek ole adam oldurmek kolaymı alaydın parayı nas deseydın handana kelae anlatsaydın sonra polıse gıderdınız fdalan fısman

dizinin sıkı takipçisiyim ama su handan ve eylülün rakip gelmesi yüzünden sinir olmuş durumdayım eğer foyaları ortaya çıkmamaya devam edicekse dizi mizi izlemicem gerilmeye başladım onların başına bişeyler gelsin diye bekliyorum diziyi izlerken hala olan iyilere oluyo bakalım neler olucak

baharla ferıde ıyı mıyı degıl bence tamamen gerızekalı :)))) cok asırı saf ya ferıdeye eylul kahve verırken cnm p kahve benım sunu al dıyıp tunca suphelı suphelı bakmasından ole bellıydıkı hap attıgı tunc kahveyı degıstır dedıgınde gerkızekalı nıye kı dedı ya :))))))) benım en begendıgım artık tunc adam cın gıbı :))))))))

Zaten o Feride ve Bahar'ın saflığı yüzünden başlarına ne geldiyse geldi..
Ama Eylül'ün annesi rolündeki kadın süper ya Osman Kozan'a iyi sardı :))

kızlar dizinin başrol oyuncusu öldü mü?aslı sevimli :44::44::44:

kızlar dizinin başrol oyuncusu öldü mü?aslı sevimli :44::44::44:

Senin dediigin dizi baska kanalda öyle birsey duymadim ben vallahi....

Bugünki bölüm acayip mis ya daha yeni baktim O Eylülün Rolündeki kadin acayip Osman agzinin icine düsecek o karisina iyi oluyor tunc da olmasa bu dizi hic cekilmez o berat ay ne gicik oluyorum ona alsin handani defolsun gitsin gicik sey

Evet Feride gercekten saf ama bence ilk bölümleri cok güzeldi dizinin...

handan bebeği aldıramıyo oh iyi oldu beratla evlensin artık kemal nasılda çekdi aldı otogardan baharı işde böle olması içimi rahatlattı hala handanla eylülün çevirdiği dolapların ne zaman piyasaya çıkacağını merak ediyorum birde eylül feridenin kardeşi olduğunu ne zaman anlıcak acaba

bugün izlemedim,izletmiyor babamla kardesim bu ne sacma sey diyorlar:)

ama dün bahara bende bir tokat atmak istedim,Allahim hukuk okuyordu bu kiz

ama hic okula gitmiyor,kardeside bosuna dersane parasi veriyor yazik..

berat capsizi beni deli ediyor dövmek istiyorum,handanin sacini yolmak istiyorum..

tunc adamim ya akötü mötü ama olsun onda is var...

su zöhre hanimada gicigim ya,tunc onun ogluymus ama cocuk gecen gitti salak kadin cüneyti görünce oglum oglum

feride dizinin en güzel kizi diyebilirim bi o kadar da saf :)

tamam dizi, hayal ürünü ama birazda hayatin normal akisinda olsa,handan o mahalleden cikmiyor zirt pirt bahari ariyor

kimsenin dikkatini cekmiyor...

kemal de bugünlerde konsurken özellikle bahara bagirma sahnelerinde heceleye heceleye

konusuyor..

cok salak bir dizi ama izlettiriyor...

Son düzenleme:
Zaten o Feride ve Bahar'ın saflığı yüzünden başlarına ne geldiyse geldi..
Ama Eylül'ün annesi rolündeki kadın süper ya Osman Kozan'a iyi sardı :))

o karı cıkınca sınır oıluyorum dk da bı guluyo tunc cok ıyı secım yapmıs valla osman kozanda az capkın degıl hanı :)

aynen ole ben makyajsız ılk kez bole guzxel kız goruyorum (ferıde) zaten onda da saf gıbı duruyo makyajı pek olmadıgı ıcın dunku bolumde cnm handan bebegı aldıramıcak kan degerı dusukmus aldırırsa olurmus nerdeeeeeeee :) osman kozan ıyıce yavsadı eylulun sahte annesıne zöhre de acayıp kıskanıyo osman kozanı :) bahar sa ıstnabula arkadasına gıdıyodu tam nefes almak ıstıyomus bu arada tabı annsı bı daha donme gıdersden dedı yıne de gıttı mal tam bınıyodu otobuse kemal tuttu kolundan gel son kez konuscaz dedı bole erkek varmı kı ya (((((((((((

Kemal de hakkaten ke-mal yani :)))

Başka bi erkek olsa,senin deeee,ailenindeee diye sayar çeker giderdi,zengin,mesleği var..
Bi kıytırık Bahar yüzünden minibüsçülerden bile dayak yedi,aşağılandı..

Kemal de hakkaten ke-mal yani :)))

Başka bi erkek olsa,senin deeee,ailenindeee diye sayar çeker giderdi,zengin,mesleği var..
Bi kıytırık Bahar yüzünden minibüsçülerden bile dayak yedi,aşağılandı..

ask nelere kadır :))))) hakıkaten sengın meslegı var mal mınıbusuluk yapıyo ınsan bıraz enıdını gelısıtırır ya bı kısa da erkege de bole baglı kalmak cok yanlıs yakısıklı da bence salak ıste buluyo da bunuyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…