- Konu Sahibi portakalsuyuu
-
Sağlıklı bir ilişkide siz neden onlarca defa aynı söylemde bulunuyorsunuz ki ? Seni öldürürüm mü dediniz aldatırsan öldürürüm mü dediniz? Bence oldukça tuhaf bir çiftsiniz.Bi an durdum haklıydı bunu ona belki onlarca defa bende kullandım ama bir kadın söylemi ile bir erkeğin söylemi aynı olmamalı diye düşünüp şu an konuşmuyorum ama hala bir tarafım haksızlık yaptığımı hissediyor
Şiddet eğilimi var adamın.Yok çok şükür kimseyle kavgası olmaz trafikte bile en fazla mal bu adam salak ehliyeti nerden almış falan der onu sadece sinirlendirecek kavga ettirecek tek sebep birinin bana veya annesine küfretmesi o zaman adamı dövmeye gider
İkinizin de böyle bir söylemde bulanması aşırı mantıksız geldi.Aldatirsan öldürürüm ne demek ya?Aldatırsam seni terkederim denir ama öldürmekle tehdit etmek karşı tarafabana benimde ona bu tarz söylemlerde çok bulunduğumu ve gururunun incindigini bunun için misilleme yaptığını söyledi bu kadar çabuk bu yalanı uyduramaz diye düşündüm çünkü ben maalesef ki bu söylemlerde çok bulunuyorum ama şu an ona eskisi gibi güvenemiyorum
Hayir gercekten saka amacli yazdim bende esime derim mesela beni aldatirsan o an ne olur oldururmuyum bilmiyorum ama oyle filmlerdeki gibi yatakta basip arkami donup aglayarak kacmam o an koparim kontrol falan kalmaz dieKendisi ile bu konu
Burda ironi yaptığınızı umut ediyorum zira kendisi ile bu konuyu burdakinden çok daha sert bir şekilde dün konuştum ve inanın bana ,benj aldatmayı mı düşündün söylemini kurmadı çok şükür sizin gibi. hatta bunun için onunla kavga ediyor olmama önce şaşırdı sonra bana benimde ona bu tarz söylemlerde çok bulunduğumu ve gururunun incindigini bunun için misilleme yaptığını söyledi bu kadar çabuk bu yalanı uyduramaz diye düşündüm çünkü ben maalesef ki bu söylemlerde çok bulunuyorum ama şu an ona eskisi gibi güvenemiyorum
Ozguvensiz bir adam daha. Acıkcası korkun. Bunu söyleyen bir insan zaten psikolojik olarak saglam degil. Gidip sizi öldüreceginden de degil ciddi sıkıntıları var belli. Ben olsam daha ileriye gitmeden iyice düsünürdüm. Niye durduk yere boyle bir sey dedi. Kimsenin anası cocuklarını elalemin adamı gelsin de öldürsün ya da olmayan bir durumla kafasında kursun diye dogurmuyor, size böyle bir sey söyleyemez bir kere. Bu söylediginin anlasılır bir tarafı yok.Arkadaşlar iyi sahurlar. Sorum başlıkta ki gibi rayında giden bir ilişkim nişan dönemim var çok şükür, nişan döneminde olan arkadaşlarıma nazaran hep anlaşarak devam ettik sorunları ortak çözdük. Biraz romantizmden uzak olmasinın dışında bi problemimiz yok çok şükür yani yoktu taaaki bana bu cümleyi kullanana kadar. Geçen gün beni is yerime bırakmak için aldı biraz erken geldi arabada sohbet ettik iste iltifatlar özlem giderme falan sarılma sırasında bana bunu söyledi "eger beni aldatırsan seni öldürürüm mantıklı bir insanım ama gözüm bisey görmez sakın benim mantıklı olduğumu sakin kalacağımı düşünme beni aldatırsan cok şaşırırım çünkü dedi" o anki olayın şoku ila ne dedim hatırlamıyorum bile ama ilişki dönemimiz boyunca benden daha sakin olan benimle kıyasladığında daha sabırlı ve mantıklı olan bu adamın bu söylemi ondan sogumama şüpheye düşmeme bunca yılı sorgulamama sebep oldu. Oysa bana portakalsuyu sen bu adamı aldatırsan bu adam neyapar diye sorsaydınız çok perişan olur ama bana dokunmaz derdim , şimdi bu düşüncemin tam tersi olması beni korkutuyor ya başka konularda da yanıldıysam sizce ne yapmam lazım bu konuyu onunla tekrar oturup konuşmayı düşünüyorum ama içim ılır mı bilmiyorum hala seviyorum ama korkuyorum
En guzel zamanlarınızda aldatılmak da nerden aklına gelmiş.Çok değişik.Bence evlenmeden önce ıyıce dusunun.Arkadaşlar iyi sahurlar. Sorum başlıkta ki gibi rayında giden bir ilişkim nişan dönemim var çok şükür, nişan döneminde olan arkadaşlarıma nazaran hep anlaşarak devam ettik sorunları ortak çözdük. Biraz romantizmden uzak olmasinın dışında bi problemimiz yok çok şükür yani yoktu taaaki bana bu cümleyi kullanana kadar. Geçen gün beni is yerime bırakmak için aldı biraz erken geldi arabada sohbet ettik iste iltifatlar özlem giderme falan sarılma sırasında bana bunu söyledi "eger beni aldatırsan seni öldürürüm mantıklı bir insanım ama gözüm bisey görmez sakın benim mantıklı olduğumu sakin kalacağımı düşünme beni aldatırsan cok şaşırırım çünkü dedi" o anki olayın şoku ila ne dedim hatırlamıyorum bile ama ilişki dönemimiz boyunca benden daha sakin olan benimle kıyasladığında daha sabırlı ve mantıklı olan bu adamın bu söylemi ondan sogumama şüpheye düşmeme bunca yılı sorgulamama sebep oldu. Oysa bana portakalsuyu sen bu adamı aldatırsan bu adam neyapar diye sorsaydınız çok perişan olur ama bana dokunmaz derdim , şimdi bu düşüncemin tam tersi olması beni korkutuyor ya başka konularda da yanıldıysam sizce ne yapmam lazım bu konuyu onunla tekrar oturup konuşmayı düşünüyorum ama içim ılır mı bilmiyorum hala seviyorum ama korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?