• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni aldatmış olabilir mi????????

yaa artık yeni yalan bulsunlar yemiyoruz bunlar bayatladı çürüdü koktu yaani arkadaşıma vermiştim o yazmış o konuşmuş... hatta çok zorlarsan arkadaş ayarlanır.. inanmıyorsan al konuş çocukla denir.. konuşursun yenge kusura bakma yaa ben yazdım böyle olacağını bilseydim yapmazdım zaten bende pişmanım vs. offf çok sıkıcı...

yani öyle ama o kadar güveniyorum ki 4 yıl boyunca hiç bşy duymadım şimdi de yapmadım deyincce inanıyorum işte

biz kızlar ne kadar düşünceliyiz hemende beyfendiyi düşündün :16: ne istiyosun hala benden filan dersen aralarında bişey geçip geçmediğini anlarsınlaf lafı açar zaten çok heycanlandım bu iş tam benim işim:27: kız bişeyler söyler ona göre ağzınıı ararsın. ilk aşkım masalları genelde yalan çıkıyo canım seni üzmek istemem ama :50:

Ama byle bşy yokya benim yüzünden başı belaya girsin istemem :)

biz kızlar ne kadar düşünceliyiz hemende beyfendiyi düşündün :16: ne istiyosun hala benden filan dersen aralarında bişey geçip geçmediğini anlarsınlaf lafı açar zaten çok heycanlandım bu iş tam benim işim:27: kız bişeyler söyler ona göre ağzınıı ararsın. ilk aşkım masalları genelde yalan çıkıyo canım seni üzmek istemem ama :50:

Ama byle bşy yoksa benim yüzünden başı belaya girsin istemem :)

yaa arkadaşım demedin mi adam evli kendi telefonundan girmeye korkuyor faceye ne mantık kızın telefonunu alırken eşinden çekinmiyor mu yani bu ne perhiz bu ne lahana turşusu:53::53::53:
telefonunu alırken korkmadı mı eşinden dedim iş yerinde ayrı telefonu var dedi.(aldatmaya özel galiba)sonra,senin facenden yazanın kendisi olduğunu neden söylemiyor dedim ismimi vermedim demiş.Son olarakda 4 yıllık sevgiline güvenmiyosun dedi

şimdi benim erkek arkadaşm bi kafe de çalışıyor ve bana dedi ki telefonumu burda bi arkadasa vermistim o evli olduğu için benim face den yazmış kız da engellemış daha sonra telefon da konuştular şu an çıkıyorlar... ne yapayim inanym mi henüz karar veremedim
ahaaa o da ıyıymısss :)))

telefonunu alırken korkmadı mı eşinden dedim iş yerinde ayrı telefonu var dedi.(aldatmaya özel galiba)sonra,senin facenden yazanın kendisi olduğunu neden söylemiyor dedim ismimi vermedim demiş.Bende dedim,sylesin o tanışmak isteyen bendim diye oda kız tanışmak istemeyince küfür etmiş şimdi söyleyemiyor falan dedi Son olarakda 4 yıllık sevgiline güvenmiyosun dedi

Canım bi konu açmışsın daha önce onu kendimden nasıl soğutabilirim diye.
Bu konuyla ilgili güvenmiyorum deyip bitirebilrsin zaten sende emin değilsin ne işler karıştırdığından.
Belki dokunabilir sana sen ayrılmak isterken onun aldatmak istemesi ama takma.
ayrılmalı mıyım ilerde mutlu olur muyum ne olucam diyeceğine birde üstüne bu işin gerçek yönü nedir ne değildir diye düşünmektense komple sil at:)
üzülürsün en azından ama en azından kafan rahat olur:)
18 yaşındasın daha çokk fazla gençsin:)

Canım bi konu açmışsın daha önce onu kendimden nasıl soğutabilirim diye.
Bu konuyla ilgili güvenmiyorum deyip bitirebilrsin zaten sende emin değilsin ne işler karıştırdığından.
Belki dokunabilir sana sen ayrılmak isterken onun aldatmak istemesi ama takma.
ayrılmalı mıyım ilerde mutlu olur muyum ne olucam diyeceğine birde üstüne bu işin gerçek yönü nedir ne değildir diye düşünmektense komple sil at:)
üzülürsün en azından ama en azından kafan rahat olur:)
18 yaşındasın daha çokk fazla gençsin:)

evet ama artık eminim yokmuş öyle bşy..Zaten aramız çok kötü koptu kopacak

ya siz ne akıllı kızlarsiniz böyle birşey gelmedi aklıma? başka bi fake açtım ama ona cevap yazmadı. peki kızın adından ne yazabilirm veya erkek arkadaşmn adından

Mesela fake hesaptan bi kiz seni sordu bana noluyor diye sorabilirsin erkek arkadasina. Devaminda erkek arkadasindan inciler kesinlikle gelecektir :)

telefonunu alırken korkmadı mı eşinden dedim iş yerinde ayrı telefonu var dedi.(aldatmaya özel galiba)sonra,senin facenden yazanın kendisi olduğunu neden söylemiyor dedim ismimi vermedim demiş.Son olarakda 4 yıllık sevgiline güvenmiyosun dedi

Madem esinin bilmedigi telefon var neden senin sevgilinin telefonunu aliyor gizleyecek birsey yok ki sonucta oyle degilmi :) Canim uzgunum ama erkek arkadasin yalan ustune yalan soyluyor. Toz konduramaman normal ama cok pisman olmadan yolunu ayir derim. Kimseyi aptal yerine koymamasi gerektiginin farkina varir.

Back
X