- 22 Mart 2016
- 131
- 27
- 98
- 37
- Konu Sahibi incirreceli88
-
Eski sevgiliye 6 yıl için okkalı bir yumruk, yıllar sonra size rahip muamelesi yapıp günah çıkaran horuzbuya da dolu dolu küfürü salla sonra bak önüne.hayat kısa.Bugün ayriligimdan 1 yil sonra beni instagramda bir bayan ekledi. Bana benim eski erkek arkadasimla birlikte oldugum zamanda 1,5 yillik bir iliskileri oldugundan bahsetti. Onun bütün arkadaslarinin haberi varmis ama kimse bana birsey belli etmedi. Icimdeki acimi hic bir yere sigdiramiyorum. Benim en güzel genclik yillarimi caldi, 6 yilimi yedi..
Bana hayatimdan caldigi 6 yilimi kim geri verecek?
O kadinin da haberi yokmus iliskisinin olduguna. Ama sonra ögrendikden sonra yinede devam sürdürmüs iliskiyi. Banada sanki vicdanini rahatlatmak icin yazdigini düsünüyorum. Kiz bu hafta sonu gelip benimle bulusmak istedigini söyledi, bana herseyi basindan anlatmak istiyormusSen şükretmelisin evlenmeden bittiğine, sen 6 yılım gitti diye üzülme o ahiretimi de yaktım diye üzülsün,kıza da çok sinirlendim amacı neymiş
Sizede mi oldu? Allahim ne kadar cok kadin var erkeklerden ceken..Gel canim gel aramiza. ilk basta soguk geliyor ama girince alisiyorsun.
Piskolojim öyle bozulduki, suan ama yazdiginiza gercekten sesli güldümÖnümüzdeki 7 yılı inanılmaz mutlu yaşayyıp acısını çıkartın o zaman. Bir yıl da fazladan çıkartmış olursunuz.
Anneannem erkekler icin sey der, ''en iyisinin canı tuvalette cıksın''Sizede mi oldu? Allahim ne kadar cok kadin var erkeklerden ceken..
Ay tavsan anneannen hakli vallaAnneannem erkekler icin sey der, ''en iyisinin canı tuvalette cıksın''
Gece gece sesli güldüm ya delisin senGel canim gel aramiza. ilk basta soguk geliyor ama girince alisiyorsun.
Evet daha düne kadar agliyordum unutamiyordum. Simdi ise isler cok farkli, bunu bir sene sonra ögrenmem lazim mis yoksa biteremiyecektim. Ama ne yalan söylim cok üzüldümZaten 1 yıl önce ayrılmıssınız. Acınızı yaşamıssınız. Aldatıldığınızı da yeni öğrendiniz. Belliki hala tam olarak unutmamıssınız da.iyiki ayrılmısız demeniz için harika bir sebebiniz var artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?