Beni aldatmis..

O sirfinti da yaptığı kahpeligi sen uzul diye anlatmistir. Sende iyi cevap vereydin. Benim artigimla oyalanmissin iyi etmissin diyeydin

1 yıl snra bunu sna söylemesndeki amaç neki.. " bnde onu aldattm no problem" deseydin

Olaya 6 yılım gitti gözüyle bakmayın. O altı yılda iyi ve mutlu günlerinizde olmuştur. Bunun dışında bir tecrübe kazandınız. Artık bir daha böyle biri karşınıza çıkarsa on metreden tanırsınız. Belki bu sayede doğru kişiyi bulacKsınız. Yeni yanlışları hayatınıza sokmayacaksınız. Belkide ömrünüzün geri kalanını kazandınız bu tecrübeyle.

Zaten ayrılmışsın
Ben bu tür kadımları anlamıyorum hala seni rahatsız ediyorlar.bitmiş gitmiş ilişki yok seni aldattı yok bilmem ne oda aldanmış o zaman ilinizi idare ettiyse.üff bu kadınlar yani ilginç .bir sene sınra iletişime giriyor saçma sapan

Benim tek üzüldügüm sey birde bu kadinin bunu bana yazmasiyla o yasadigin guzel anilarimda silindi. Hayatimin bir parcasi yokmus gibi geliyor bana. Sanki 22 yasinda zaman durmus ben ama birden 28 olmusum.

Yok hayir yoktu, sirf bir kac sefer telefonu ellimdeyken huzursuzlandigini fark ettim
Güzel oynamıs yani ne diyeyim. Ama bana kızla buluşman çok saçma geldi olan olmuş biten bitmis daha ne diye kızla buluşmayı düşünüyorsun? Ben olsam kızla konusmam bile sen buluşmaktan bahsediyosun,ilginç

Kizin daha cok bildigi seyler varmis, onlari bana anlatmak istiyormus. Benden zamaninda haberi olmadigini söylüyor, duydukdan sonrada ama bir kac ay devam sürdürmüs

Kizin daha cok bildigi seyler varmis, onlari bana anlatmak istiyormus. Benden zamaninda haberi olmadigini söylüyor, duydukdan sonrada ama bir kac ay devam sürdürmüs
Kızın bildiği şeyleri sen öğrenince ne olacak? Üzerinden 1 sene geçmiş bence uğraşmaya değmeyen bi adam(!) için çeneni,kulaklarını yormaya gerek yok

Bence buluşma canımmm anlatmasın ne gerek var Allah bildiği gibi yapsın, ayrıca vicdanını anlatarak rahatlatmasına izin verme beter olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…