- 1 Mart 2016
- 1.619
- 4.708
- 133
- Konu Sahibi incirreceli88
-
Bu farkli birisi ne yazik ki tekrar arada dha kac kiz götürmüsSizi zaten başkası için bırakmış bu yazan o kişi mi yoksa bu da mı farklı biri
Yok hayir yoktu, sirf bir kac sefer telefonu ellimdeyken huzursuzlandigini fark ettimHiç şüpheli davranışı falan olmamışmıydı
Evet bulusup onu dinlemek istiyorum. Benim icin annesinin hatrina benlen birlikte oldugunu, besik kertmesi oldugumuzu anlatmis. Yalanci köpekbuluşucak mısın kadınla
Yazik annene üzüldümAnnem babam 20 yıl sonra aldatılarak ayrıldılar.. Daha da şaşıramaz oldum
Güzel oynamıs yani ne diyeyim. Ama bana kızla buluşman çok saçma geldi olan olmuş biten bitmis daha ne diye kızla buluşmayı düşünüyorsun? Ben olsam kızla konusmam bile sen buluşmaktan bahsediyosun,ilginçYok hayir yoktu, sirf bir kac sefer telefonu ellimdeyken huzursuzlandigini fark ettim
Kizin daha cok bildigi seyler varmis, onlari bana anlatmak istiyormus. Benden zamaninda haberi olmadigini söylüyor, duydukdan sonrada ama bir kac ay devam sürdürmüsGüzel oynamıs yani ne diyeyim. Ama bana kızla buluşman çok saçma geldi olan olmuş biten bitmis daha ne diye kızla buluşmayı düşünüyorsun? Ben olsam kızla konusmam bile sen buluşmaktan bahsediyosun,ilginç
Kızın bildiği şeyleri sen öğrenince ne olacak? Üzerinden 1 sene geçmiş bence uğraşmaya değmeyen bi adam(!) için çeneni,kulaklarını yormaya gerek yokKizin daha cok bildigi seyler varmis, onlari bana anlatmak istiyormus. Benden zamaninda haberi olmadigini söylüyor, duydukdan sonrada ama bir kac ay devam sürdürmüs
Haklisin ama arkamdan neler cevirmis merak ediyorumKızın bildiği şeyleri sen öğrenince ne olacak? Üzerinden 1 sene geçmiş bence uğraşmaya değmeyen bi adam(!) için çeneni,kulaklarını yormaya gerek yok
Bence buluşma canımmm anlatmasın ne gerek var Allah bildiği gibi yapsın, ayrıca vicdanını anlatarak rahatlatmasına izin verme beter olsunO kadinin da haberi yokmus iliskisinin olduguna. Ama sonra ögrendikden sonra yinede devam sürdürmüs iliskiyi. Banada sanki vicdanini rahatlatmak icin yazdigini düsünüyorum. Kiz bu hafta sonu gelip benimle bulusmak istedigini söyledi, bana herseyi basindan anlatmak istiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?