- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.971
- 598
- Konu Sahibi KaradenizliBayan
-
Öncelikle yaptığınızın arkasında durmayı öğrenmeniz lazım. Siz kendi özgür iradenizle yaptığınız seçimi hata gördükçe ve insanlara beni yargılamayın lütfen dedikçe insanlar sizi yargılarlar. Kimse sizi yargılamasın istiyorsanız hatalarınıza sahip çıkacaksınız.
Zamanla unutursunuz daha çok yeni olay. Bir yerde iyi olmuş ya evlenseydiniz, o zaman aldatsaydı sizi? O zaman çok daha büyük bir yıkım yaşardınız. Allah karşınıza güzel insanlar çıkartsın.
Suannki yasadigin eminim ki ask degil canim. Seni burda kimse yargilayamaz. Secimlerinle,yaptiklarinla sen bir insansin. Pisman olursun olmazsin bu sana kalmis birsey. Seni bir anda birakmasini yediremediginden yasiyorsun bu olaylari. Aynisi kizkardesimin basina gelmisti. Kac aylar agladi kardesim . 7 ay sonunda geru dondu ama kardesim kabul etmedi . O yedirememe duygusunu genelinin basina gelmistir iyi biliriz. Sende insaAllah toparlicaksin. Adam artik evlenmis cocuguda olcakmis sende kendi yoluna bak canimm umarim karsina daha iyileri cikarMerhabalar uzun zamandır siteyi takip ediyorum konuları okudukça insanoğlunu neler başına geldiğini gördüm. Ben 28 yaşında bir hemşireyim 3 yıl önce boşandım sadece 4 ay evli kaldım. Boşanma sebebim eşimin aileci oluşuydu. Kavgalarımızın haddi hesabı yoktu. En sonunda herkes yoluna gitsin dedim ve çekişmeli olarak boşandık. Boşandıktan sonra hayatıma yaklaşık 1 sene insan almadım.. Geçen sene ağustos ayında daha önce tanıdığım insanla sevgili olduk. Özlediğim değeri, aşkı onda bulmuştum bana çok düşkündü. 7 ay sevgili dönemimiz oldu. Bir de ilk kez bir hata yaptım ben asla derken bir anda onunla birlikte oldum çokk pişmanım lütfen beni bu konuda yadırgamayın zaten çok büyük ders oldu bana. İşler ciddiye doğru gidiyordu nişanlanacaktık ama bir anda bana hayatımın en büyük şokunu yaşattı. Hiç bir şey söylemeden beni terk etti. Her yerden engelledi. Ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım. Pandemiden dolayı çıkışlar yasaktı yanına gitmeye çalışsam da. 3 gün sonra arkadaşımın bana attığı resimle şok oldum. Bir kızla elele resim çektirmiş ama sadece elleri görünüyordu başlığında ömrüm yazıyordu duruma koymuş ikisinin baş harfi yazıyordu. Çok göz yaşı döktüm öyle böyle değil. Çünkü ona çok bağlanmıştım. Hiç bir şekilde ona ulaşmadım hayat alsın intikamı diye ama kendime de gelemedim bu 6 Aydır. Unutmaya çalışıyorum ama olmuyor yaptıkları gözümün önünden gitmiyor. Ne kadar çok ağırmış aşk acısı. Yapamıyorum bayanlar çok denedim ağrıma gidiyor yaptıkları. Temmuz ayında sessiz biçimde sade nikah kıyıp evlendiler. Bugün beni aldattığı insanı gördüm hamile sanırım bana uzun uzun baktı. Bu kadınla benim çok ortak arkadaşım var. Bu psikolojiden nasıl kurtulurum bilmiyorum her akşam yatmadan ağlama krizim tutuyor. Lütfen kalp kırıcı bir şey söylemeyin ben de istemezdim böyle olmasını.
Üzüldüm. Hem durumunuza hem de lütfen kalp kırıcı şeyler yazmayın lütfen yadırgamayın diyişinize. Her duruma ... atan her şeyi her hareketi eleştiren kendi hayatı tepe taklakken ya da ezim ezim eziliyorken burda insanlara laf sokan duygu durumlarını alaya alan bi çok kişi bende gördüm. Bi insanla birlikte olmak yadırganacak bişey değil sevmişsiniz güvenmişsiniz bunda sizin suçunuz ne?? Destek alın lütfen profesyonel destek alın hem aldatılıp hem terk edilmek hiç kolay değil. Üstelik ikinci defa yanılmak hiç mi hiç kolay değilMerhabalar uzun zamandır siteyi takip ediyorum konuları okudukça insanoğlunu neler başına geldiğini gördüm. Ben 28 yaşında bir hemşireyim 3 yıl önce boşandım sadece 4 ay evli kaldım. Boşanma sebebim eşimin aileci oluşuydu. Kavgalarımızın haddi hesabı yoktu. En sonunda herkes yoluna gitsin dedim ve çekişmeli olarak boşandık. Boşandıktan sonra hayatıma yaklaşık 1 sene insan almadım.. Geçen sene ağustos ayında daha önce tanıdığım insanla sevgili olduk. Özlediğim değeri, aşkı onda bulmuştum bana çok düşkündü. 7 ay sevgili dönemimiz oldu. Bir de ilk kez bir hata yaptım ben asla derken bir anda onunla birlikte oldum çokk pişmanım lütfen beni bu konuda yadırgamayın zaten çok büyük ders oldu bana. İşler ciddiye doğru gidiyordu nişanlanacaktık ama bir anda bana hayatımın en büyük şokunu yaşattı. Hiç bir şey söylemeden beni terk etti. Her yerden engelledi. Ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım. Pandemiden dolayı çıkışlar yasaktı yanına gitmeye çalışsam da. 3 gün sonra arkadaşımın bana attığı resimle şok oldum. Bir kızla elele resim çektirmiş ama sadece elleri görünüyordu başlığında ömrüm yazıyordu duruma koymuş ikisinin baş harfi yazıyordu. Çok göz yaşı döktüm öyle böyle değil. Çünkü ona çok bağlanmıştım. Hiç bir şekilde ona ulaşmadım hayat alsın intikamı diye ama kendime de gelemedim bu 6 Aydır. Unutmaya çalışıyorum ama olmuyor yaptıkları gözümün önünden gitmiyor. Ne kadar çok ağırmış aşk acısı. Yapamıyorum bayanlar çok denedim ağrıma gidiyor yaptıkları. Temmuz ayında sessiz biçimde sade nikah kıyıp evlendiler. Bugün beni aldattığı insanı gördüm hamile sanırım bana uzun uzun baktı. Bu kadınla benim çok ortak arkadaşım var. Bu psikolojiden nasıl kurtulurum bilmiyorum her akşam yatmadan ağlama krizim tutuyor. Lütfen kalp kırıcı bir şey söylemeyin ben de istemezdim böyle olmasını.
Merhabalar uzun zamandır siteyi takip ediyorum konuları okudukça insanoğlunu neler başına geldiğini gördüm. Ben 28 yaşında bir hemşireyim 3 yıl önce boşandım sadece 4 ay evli kaldım. Boşanma sebebim eşimin aileci oluşuydu. Kavgalarımızın haddi hesabı yoktu. En sonunda herkes yoluna gitsin dedim ve çekişmeli olarak boşandık. Boşandıktan sonra hayatıma yaklaşık 1 sene insan almadım.. Geçen sene ağustos ayında daha önce tanıdığım insanla sevgili olduk. Özlediğim değeri, aşkı onda bulmuştum bana çok düşkündü. 7 ay sevgili dönemimiz oldu. Bir de ilk kez bir hata yaptım ben asla derken bir anda onunla birlikte oldum çokk pişmanım lütfen beni bu konuda yadırgamayın zaten çok büyük ders oldu bana. İşler ciddiye doğru gidiyordu nişanlanacaktık ama bir anda bana hayatımın en büyük şokunu yaşattı. Hiç bir şey söylemeden beni terk etti. Her yerden engelledi. Ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım. Pandemiden dolayı çıkışlar yasaktı yanına gitmeye çalışsam da. 3 gün sonra arkadaşımın bana attığı resimle şok oldum. Bir kızla elele resim çektirmiş ama sadece elleri görünüyordu başlığında ömrüm yazıyordu duruma koymuş ikisinin baş harfi yazıyordu. Çok göz yaşı döktüm öyle böyle değil. Çünkü ona çok bağlanmıştım. Hiç bir şekilde ona ulaşmadım hayat alsın intikamı diye ama kendime de gelemedim bu 6 Aydır. Unutmaya çalışıyorum ama olmuyor yaptıkları gözümün önünden gitmiyor. Ne kadar çok ağırmış aşk acısı. Yapamıyorum bayanlar çok denedim ağrıma gidiyor yaptıkları. Temmuz ayında sessiz biçimde sade nikah kıyıp evlendiler. Bugün beni aldattığı insanı gördüm hamile sanırım bana uzun uzun baktı. Bu kadınla benim çok ortak arkadaşım var. Bu psikolojiden nasıl kurtulurum bilmiyorum her akşam yatmadan ağlama krizim tutuyor. Lütfen kalp kırıcı bir şey söylemeyin ben de istemezdim böyle olmasını.
Uzun uzun nasıl baktı?Merhabalar uzun zamandır siteyi takip ediyorum konuları okudukça insanoğlunu neler başına geldiğini gördüm. Ben 28 yaşında bir hemşireyim 3 yıl önce boşandım sadece 4 ay evli kaldım. Boşanma sebebim eşimin aileci oluşuydu. Kavgalarımızın haddi hesabı yoktu. En sonunda herkes yoluna gitsin dedim ve çekişmeli olarak boşandık. Boşandıktan sonra hayatıma yaklaşık 1 sene insan almadım.. Geçen sene ağustos ayında daha önce tanıdığım insanla sevgili olduk. Özlediğim değeri, aşkı onda bulmuştum bana çok düşkündü. 7 ay sevgili dönemimiz oldu. Bir de ilk kez bir hata yaptım ben asla derken bir anda onunla birlikte oldum çokk pişmanım lütfen beni bu konuda yadırgamayın zaten çok büyük ders oldu bana. İşler ciddiye doğru gidiyordu nişanlanacaktık ama bir anda bana hayatımın en büyük şokunu yaşattı. Hiç bir şey söylemeden beni terk etti. Her yerden engelledi. Ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım. Pandemiden dolayı çıkışlar yasaktı yanına gitmeye çalışsam da. 3 gün sonra arkadaşımın bana attığı resimle şok oldum. Bir kızla elele resim çektirmiş ama sadece elleri görünüyordu başlığında ömrüm yazıyordu duruma koymuş ikisinin baş harfi yazıyordu. Çok göz yaşı döktüm öyle böyle değil. Çünkü ona çok bağlanmıştım. Hiç bir şekilde ona ulaşmadım hayat alsın intikamı diye ama kendime de gelemedim bu 6 Aydır. Unutmaya çalışıyorum ama olmuyor yaptıkları gözümün önünden gitmiyor. Ne kadar çok ağırmış aşk acısı. Yapamıyorum bayanlar çok denedim ağrıma gidiyor yaptıkları. Temmuz ayında sessiz biçimde sade nikah kıyıp evlendiler. Bugün beni aldattığı insanı gördüm hamile sanırım bana uzun uzun baktı. Bu kadınla benim çok ortak arkadaşım var. Bu psikolojiden nasıl kurtulurum bilmiyorum her akşam yatmadan ağlama krizim tutuyor. Lütfen kalp kırıcı bir şey söylemeyin ben de istemezdim böyle olmasını.
Cidden yat kalk şükret. Böyle bir karaktersizden kurtulmuşsun .Merhabalar uzun zamandır siteyi takip ediyorum konuları okudukça insanoğlunu neler başına geldiğini gördüm. Ben 28 yaşında bir hemşireyim 3 yıl önce boşandım sadece 4 ay evli kaldım. Boşanma sebebim eşimin aileci oluşuydu. Kavgalarımızın haddi hesabı yoktu. En sonunda herkes yoluna gitsin dedim ve çekişmeli olarak boşandık. Boşandıktan sonra hayatıma yaklaşık 1 sene insan almadım.. Geçen sene ağustos ayında daha önce tanıdığım insanla sevgili olduk. Özlediğim değeri, aşkı onda bulmuştum bana çok düşkündü. 7 ay sevgili dönemimiz oldu. Bir de ilk kez bir hata yaptım ben asla derken bir anda onunla birlikte oldum çokk pişmanım lütfen beni bu konuda yadırgamayın zaten çok büyük ders oldu bana. İşler ciddiye doğru gidiyordu nişanlanacaktık ama bir anda bana hayatımın en büyük şokunu yaşattı. Hiç bir şey söylemeden beni terk etti. Her yerden engelledi. Ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım. Pandemiden dolayı çıkışlar yasaktı yanına gitmeye çalışsam da. 3 gün sonra arkadaşımın bana attığı resimle şok oldum. Bir kızla elele resim çektirmiş ama sadece elleri görünüyordu başlığında ömrüm yazıyordu duruma koymuş ikisinin baş harfi yazıyordu. Çok göz yaşı döktüm öyle böyle değil. Çünkü ona çok bağlanmıştım. Hiç bir şekilde ona ulaşmadım hayat alsın intikamı diye ama kendime de gelemedim bu 6 Aydır. Unutmaya çalışıyorum ama olmuyor yaptıkları gözümün önünden gitmiyor. Ne kadar çok ağırmış aşk acısı. Yapamıyorum bayanlar çok denedim ağrıma gidiyor yaptıkları. Temmuz ayında sessiz biçimde sade nikah kıyıp evlendiler. Bugün beni aldattığı insanı gördüm hamile sanırım bana uzun uzun baktı. Bu kadınla benim çok ortak arkadaşım var. Bu psikolojiden nasıl kurtulurum bilmiyorum her akşam yatmadan ağlama krizim tutuyor. Lütfen kalp kırıcı bir şey söylemeyin ben de istemezdim böyle olmasını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?