Beni anlamayan bir insan

Evsaa01

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2023
81
-4
1
Sevgilimle uzun süredir birlikteyiz fakat bir iki hafta sonra isteme aile tanışması vs olucak ama bu süreçte sık sık kavgalarimiz başladı ilaki bir sorunlar oluyor ben sana istediğimi diyeyim sen sadece sus diyor bende insanım açıklama yapmasam yaptığım anda bana dilin uzamış keşke başta bilseydim dedi hatta bugün hiçbirsey için geç değil dedim hata bu insan ailemle bir preoblemim olduğunda bana anlatma aileni kötüleme diyor oysaki asla amacım ailemi kotulemek değil benim sorunlarım olabilir biz bunları beraber cozmiyeceksek ona anlatamicaksam niye evleniyoruz ki haklimiyim haksız mıyım hiç bilmiyorum okuduğunuzda bana fikir verin lütfen

Öncelikle merhaba. Tartışmalarınız olabilir ama senden susmanı beklemesi hoş bir davranış değil. İlerleyen zamanlarda zaten sizi çantada keklik olup bu davranışların dozunu da arttırabilir. Tavsiye olarak bir de şunu söylemek isterim, partnerinize gerçekten aile sorunlarınızı anlatmayın. Biliyorum zor ama. Erkekler genel anlamda yarın bir gün unutmayıp suratınıza söyleyebiliyorlar. Bunu yakın çevremde çok net görüyorum. Ya da ilerleyen zamanlarda siz ailenizden yakındığınız için o da kötü söz etme hakkını kendinde buluyor. Tavırlarından bu şekilde davranacağını düşünüyorum ileride. Aba altından sopa gösterip ilişkiyi daha çok yıpratıyor sevgiliniz. Keşke daha önce bilseydimi yedirirdim ben ayrılarak şahsen.

Yapmak istiyorum bunu ailevi sorunumu anltmafim ki ben ona ama ilaki birşeyler olucak dertleşemiyeceksek anlamı yok ayrilmaya gelirsekte babamlar duydu dönüşü biraz zor benim için şuan

Aklin varsa kesinlikle bunu ailenin önüne getirip de evlenmezsin

Yapmak istiyorum bunu ailevi sorunumu anltmafim ki ben ona ama ilaki birşeyler olucak dertleşemiyeceksek anlamı yok ayrilmaya gelirsekte babamlar duydu dönüşü biraz zor benim için şuan
Öyle düşünmeyin. Hayat sizin ve zindan olarak geçmesini istemezsiniz. Çok özür dileyerek söylüyorum ama biz kadınlar sübek gibi erkeklere yüz verdiğimiz için tepemize çıkıyorlar sonrasında. Benim hoşuma gitmediği için bunları söylüyorum. Konuşma üslubunu beğenmedim pek çünkü. Kendi aileme ve eşime bile kaba tabirle eyvallahım olmadığından böyle düşünmem normal.

Ayy napicam benn bana saygizlik vs yapmıyor ama şu kullandığı kelimeler hakaret resmen artık yavaştan ailem öğrendi dönüşü olmaz diye huy değiştirdi resmen

Ailemle ilgili bir sorun olduğunda yakın arkadaşlarımla konuşmayı tercih ederim. 6 yıllık evliyim eşim tek kelime olumsuz birşey duymamıştır benden.

Ayy napicam benn bana saygizlik vs yapmıyor ama şu kullandığı kelimeler hakaret resmen artık yavaştan ailem öğrendi dönüşü olmaz diye huy değiştirdi resmen
Bugün sizin susmanızı sinmenizi isteyen yarın şiddet gösterdiğinde de aynısını ister. Ayrıca bu şekilde yaklaşımı zaten size saygısızlık. Sakın saygısızlık diye düşünmeyin. Huy değiştirdiyse zaten tehlikeli.

Ne işin var bu adamla ya?

Ailenizle ilgili gerçekten bişey anlatmayın. Eş adayı tam bir öküz belli ama o konuda bilmeden doğru birşey söylemiş. Hiç eşimdir vs diye düşünmeyin. Ben yaptım o hatayı, tüm kirginliklarimi açtım ona ailemle ilgili. Anneme genel anlamda aşırı düşkün ama çoğu zaman kızan bir insanım. Eşim sadece kizginligimi anlamış onca paylaştığım şeyden. Şimdi annemle biraz fazla vakit geçirmek istesem sende sonradan anacı oldun hayırdır diyo.
Özetle iyi düşünün. Bu davranışları evlendikten sonra muhtemelen artarak devam edecektir. Bir ömür bunu çekebilecek misiniz onun kararını verin.

Aile öğrendi, dönüşü olmaz ne demek???
Aile öğrendi diye kendinizi ateşe mi atacaksınız?

Sizi üzmek istemem ama daha sevgiliyle senin dilin uzamiş diyorsa,evlendikten sonra daha başka şeyler de söyler.

Dönüşü olmaz diye huy değiştirdiyse gerçek karakterini görmüşsünüzdür sanırım. Dönüşü yok ne demek gerçekten anlamıyorum. Niye dönüşü olmasın. Gerçek yüzünü gördüm, vazgeçtim diyeceksiniz.

Biraz daha açabilir misiniz? Anlayamadım ben tam olarak neden kavga ettiğinizi
Ya ailemle ilgili bişi olduğunda diyelim ki kardeşimle kavga ettim hemen bana diyor yarın birgün benim kardesimle de edersin diyelim annemle tartıştık bana hem diyor yarın birgün annemlede trtisisrsin sen biyle yani onun gözünde ben hep susucam herşeye olumlu yaklasicam biri bana küfür edince de sakın kalayım o herşeyi desin vs vs ben sadece susayım istiyor konuştuğumda bana kızıyor dilin uzamış diyor ha bunu yazarken beni aradı şimdi temizlik yapıyorum yoruldum napiyorsun diyor uzanıyorum diyorum zaten anca uzan diyor bide sabahları erken kalkmadigim zamanlarda bana kusuyor laf sokuyor sürekli

Sanırım ben yapamam ben aşırı sakin bir insanım brn bile başa çıkamıyorum bu halimle düşünemiyorum bazı şeyleri kafam karışık

Doğru söylüyor aileni kötüleme sen unutursun da o unutmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…