Beni anlayan bana inanan var mı

Zaman zaman bende karşımdaki kişiyle göz göze konuşurken göz bebeklerimin titrediğini hissediyorum. Ama bunu kendime değil karşımdaki kişinin enerjisine bağlıyorum.

Canim seni okadar iyi anliyorumki herkes dalga gecmis yazik yani. Aynı basinc benim yüzüme oluyo ve domates gibi oluyrm gözlerm yaşarıyo mesajimi görürsen nasl başa ciktgmi anlatrm

Sevinirim cnm lütfen konuşalım
Bunada açıklık getir bence insanlar yanlis anlamış gözlerinden güzellgnden etkilendikleri için insanlar kekeliyolar gbi bi cümle olmuş. Oyüzden dalga konusu olms. Aslında insanlar gözlern yaşardgi icin bi anda büyüyodur tuhaf geldgi icin ne yapcklarni bilemezler utandgni anlar ve onlarda cekinir senden oncelikle
1. O kalemi yada eyelineri gözüne sokarak sürme gözünde alerji yapmis göz doktoruna gdip gozlerm yaşarıyo de en önemli sorun bu
2. İsanlarla konusurken 10saniye göze bakıp 10saniye bosluga bak
3. Kendine konusmaya baslarken güwen. Bu sefer olmicak de
4. Daha çok insanla konuşmayı dene az az ve farklı kişilerle

Aynı etkiyi neden piskologun yaşamadı

Bu arada karşımdaki kişinin gözü yaşarsa Benim de hemen yaşarır o yüzden gözümü kaçırırım

Yanlış anlamazsanız gözlerinizde hafif şehlalık mı var yoksa fotoğrafta mı öyle görünüyor?
Çünkü gözleri böyle şehla olan bir arkadaşım var benim de, onunla yüz yüze konuşurken panikliyorum tam olarak ne tarafa baktığını anlayamıyorum kendimi tuhaf hissediyorum bu yüzden. Lütfen yanlış anlamayın kötü niyetle söylemiyorum ama öyle bir durum varsa ondan dolayı da insanlar bakarken tuhaf oluyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…