- 15 Mart 2019
- 2.138
- 2.652
- 133
- Konu Sahibi Mutluanne88
-
Göz doktoruna gttnmi yaşarma için ilaç verecektirDediklerini yapıyorum ama yine aynı yine aynı oluyo
Yok şaşı değilimYanlış anlamazsanız gözlerinizde hafif şehlalık mı var yoksa fotoğrafta mı öyle görünüyor?
Çünkü gözleri böyle şehla olan bir arkadaşım var benim de, onunla yüz yüze konuşurken panikliyorum tam olarak ne tarafa baktığını anlayamıyorum kendimi tuhaf hissediyorum bu yüzden. Lütfen yanlış anlamayın kötü niyetle söylemiyorum ama öyle bir durum varsa ondan dolayı da insanlar bakarken tuhaf oluyor olabilir.
Yok foto da öyle çıkmış şaşı değilimHicbir şey olmadı.
Bu arada şaşılık var sende doktora gitmelisin. Belki o yüzden oluyor bu sende karsiyi da gerdiğinden oluyordur
AynenBana mı bakınca
Niye oldu açıklar misin lütfen
Ama fotoda o kadar çıkmaz bence ya hadi biraz kayık çıksın diyelim ama fotoda bariz gözüküyor bence bir foto daha atın tam düz bakarken.Yok foto da öyle çıkmış şaşı değilim
Geç dalganı gecAlllahhhh bana bi titttreemmmee gellddiii
Şaşılık yok foto da öyle çıkmış sadecebiraz şaşılık da var gibi
göz doktoruna gitseniz belki kuruluk var kırpmayınca gözünüz yanıyo
Şaşılık yok foto da öyle çıkmış sadece
Bilmiyorum ki ama saniyelik oluyor çok kısa özel hayatını etkilemez insanlar sen söylemediğin sürece anlamaz yaniNiye oldu açıklar misin lütfen
Ne oldu mesela o 1 sn de korktun mu bendenBilmiyorum ki ama saniyelik oluyor çok kısa özel hayatını etkilemez insanlar sen söylemediğin sürece anlamaz yani
Hayır korkmadım gözlerim kayıyor gibi oluyorNe oldu mesela o 1 sn de korktun mu benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?