Beni anlayan bana inanan var mı

Yok şaşı değilim

Bu dış gorunusunuzle alakali değil, karsinizdakne verdiginiz negatif enerjiyle alakalidir. Eger insanarin gozlerine baktiginizda normal dışı davranislar sergiliyor ya da kızarma vs gibi fiziksel tepkiler veriyorsaniz karsinizdakinin de bundan olumsuz etkilenip, olumsuz reaksiyon vermesi çok olagan bir durum.

Bende de var aynı durum gözlere bakarak konuşmak çok rahatsız edici genelde burun-göz arası bir yere bakarak konuşurum kaldı ki direkt göze bakarak konuşan varsa helal olsun çok ilginç bir şey bence

gözünüzden negatif enerji verirseniz insanlar bakmaz tabi ki.

gözden her şey anlaşılır çünkü. ben de insanların gözünün içine bakarım bi süre sonra hipnotize oluyoz ondan artık tavana yere falan bakmayı alışkanlık ettim

bence gayet masum bakiyorsunuz.. bazi gozler oluyor cidden cin gibi bakan :) ben sizi oyle gormedim..korkunuzun ustune gidip karsinizdakinin gozlerinin icine bakmaya calisin..zamanla yenersiniz ins.. ben de pek konusurken insanlarin gozlerinin icine bakamam, ozellikle cok yakinimdan konusuyorsa.. ama ben utangacliktan oldugunu dusundum hep..acaba baska bir nedeni mi varmis :)

Anlatıklarınızdan iri, renkli gözlü, cin bakışlı bir kadın canlanmıştı kafamda Göz kuruluğu olduğu için ve karşınızda biri olduğunda ona odaklanmak zorunda hissettiğiniz için muhtemelen göz kırpmadan bakıyorsunuz ( o anın da vermiş olduğu heyecanla). Bu da gözlerinizin sulanmasına neden oluyor bence. Çok yakınlarınızla konuşurken olmuyordur bence bu durum. Yeni tanıştığınız ya da önemsediğiniz kişilerde oluyordur. Ben de aksine karşımda biri konuşuyorsa susana kadar gözlerinin içine bakarak dinlerim Bu da bazen karşı tarafı gerebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…