- Konu Sahibi Mutluanne88
Ortalama bir kadınsınız çok güzel değilsiniz.Aşk olsun çirkin miyim de kınaye yapıyorsun![]()
Yahu bu konu gerçek mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ortalama bir kadınsınız çok güzel değilsiniz.Aşk olsun çirkin miyim de kınaye yapıyorsun![]()
Keşke gerçek olmasaOrtalama bir kadınsınız çok güzel değilsiniz.
Yahu bu konu gerçek mi?
Ortalama bir kadınsınız çok güzel değilsiniz.
Yahu bu konu gerçek mi?
psikologunuza aynı şey olmamış demek ki..olsa inanırdı heraldeİnsanlarla göz teması kuramıyorum. Gözlerine bakınca gözlerim de yanma ve başınç oluyo çok acıyor gözlerim. Muhatap olduğum kişide gözlerimden o enerji yi alıyor geriliyor konuşurken kekeliyor elinde birsey varsa düşürüyor gözlerini ovusturuyor gözlerime bakamıyorlar. Bayan erkek farketmiyor. Psikologm à söylediğim de inanmıyor ama ben bunu hergün hemen hemen herkes le yaşıyorum. Toplumdan kopuk hale gelmekten korkuyorum. Bıktım artık. Gözlerim den neden insanlar korkuyor nasıl bir enerji veriyorum ki. Halbuki gerçekten çok güzelim bunu etrafım da ki ler hep söylüyor. Ne yapacağım siz inanıyor musunuz bana. Var mı bunu yaşayan anlayan
Psikologum lâ öyle olmuyorum işte rahat bakıyorum ondan çekinmiyorumps
psikologunuza aynı şey olmamış demek ki..olsa inanırdı heralde
Fotoğrafm var 2. Sayfa da sanırım bakarsanızGözleriniz iri mi? Ve ne renk?
işte bakın kendiniz diyorsunuz diğer insanlara da rahat bakarsanız böyle bir sorun yasamazsınız bnce..psikolojik olarak böyle hissediyorsunuz.. kendinize güveninPsikologum lâ öyle olmuyorum işte rahat bakıyorum ondan çekinmiyorum
Gel bi çay içelim görürsun o çay nasıl boğazına dizilyor üzerine döküyor sun titremek denÇarpılmam inşşşşşş![]()
İşte psikologm beni tanıdığı için ondan çekinmiyorum rahatım normal insanlar dAn çekiniyorum tuhaf bakarım yadirgarlar diye geriliyorm sonunda kendini gerçekleştiren kehanet oluyo. Korkuyor urküyor lar bendenişte bakın kendiniz diyorsunuz diğer insanlara da rahat bakarsanız böyle bir sorun yasamazsınız bnce..psikolojik olarak böyle hissediyorsunuz.. kendinize güvenin
bnce siz önce böyle hissetmeyi bırakın aynada kendinize bakarak konuşun şarkı söyleyip kitap okuyun rahatlarsanız zihninizi rahatlatirsaniz böyle hissetmezsiniz.. siz böyle olduğuna çok inanmışsınız enerjiniz karşıdaki insana geçiyor olabilir ama bu onları sadece huzursuz eder ne bilim bardak falan kırmak garip geldi banaİşte psikologm beni tanıdığı için ondan çekinmiyorum rahatım normal insanlar dAn çekiniyorum tuhaf bakarım yadirgarlar diye geriliyorm sonunda kendini gerçekleştiren kehanet oluyo. Korkuyor urküyor lar benden
Bakışlarım nasıl değişik ruh hastası gibi mi bakıyorumSize tavsiyem fotonuzu kaldırmanız, burası sanal bir platform ve farklı mecralara, sitelere taşınabilir bu olay çünkü o derece komik gözüküyor. Yanlış anlamayın amacım sizi rencide etmek değil. Hatta size inanıyorum söylemem gerekirse bakışlarınız değişik. Fakat bu bakışların bana verdiği hissiyat, sizin psikolojik durumunuzun gizemiyle alakalı sanki. Gözler kalbin ve aklın aynasıdır derler ya, o hesap...
Bakışlarım nasıl değişik ruh hastası gibi mi bakıyorum
Yok sosyal fobim var sanırımHayır öyle ağır tabirleri kullanmayı sevmem dediğim gibi değişik bir enerjiniz var çözemedim psikolojiniz ile alakalı olabilir örneğin agorafobiniz vardır kalabalık ortamdan korkuyorsunuzdur biriyle göz göze geldiğinizde bakışlarınız tehditkar olabilir veya kendini koruma içgüdüsünü yansıtabilir onun gibi bir şey
Güzellik ten etkileniyor lar demedim. Dedim ki çirkin de değilim ki korkuyorlar diyeyim dedimYahu kimse size bakınca titremiyor ya da güzelliğinizden aşırı etkilenmedi
Bence sizin anlamlandırmanızda sorun.
İnstagram da 150 tane foto atıyoruz ya buraya koysa ne fark eder?Fotoğrafınızı niye koyuyorsunuz, ne cesaret