Beni anlayan bana inanan var mı

ps
İnsanlarla göz teması kuramıyorum. Gözlerine bakınca gözlerim de yanma ve başınç oluyo çok acıyor gözlerim. Muhatap olduğum kişide gözlerimden o enerji yi alıyor geriliyor konuşurken kekeliyor elinde birsey varsa düşürüyor gözlerini ovusturuyor gözlerime bakamıyorlar. Bayan erkek farketmiyor. Psikologm à söylediğim de inanmıyor ama ben bunu hergün hemen hemen herkes le yaşıyorum. Toplumdan kopuk hale gelmekten korkuyorum. Bıktım artık. Gözlerim den neden insanlar korkuyor nasıl bir enerji veriyorum ki. Halbuki gerçekten çok güzelim bunu etrafım da ki ler hep söylüyor. Ne yapacağım siz inanıyor musunuz bana. Var mı bunu yaşayan anlayan
psikologunuza aynı şey olmamış demek ki..olsa inanırdı heralde

işte bakın kendiniz diyorsunuz diğer insanlara da rahat bakarsanız böyle bir sorun yasamazsınız bnce..psikolojik olarak böyle hissediyorsunuz.. kendinize güvenin
İşte psikologm beni tanıdığı için ondan çekinmiyorum rahatım normal insanlar dAn çekiniyorum tuhaf bakarım yadirgarlar diye geriliyorm sonunda kendini gerçekleştiren kehanet oluyo. Korkuyor urküyor lar benden

İşte psikologm beni tanıdığı için ondan çekinmiyorum rahatım normal insanlar dAn çekiniyorum tuhaf bakarım yadirgarlar diye geriliyorm sonunda kendini gerçekleştiren kehanet oluyo. Korkuyor urküyor lar benden
bnce siz önce böyle hissetmeyi bırakın aynada kendinize bakarak konuşun şarkı söyleyip kitap okuyun rahatlarsanız zihninizi rahatlatirsaniz böyle hissetmezsiniz.. siz böyle olduğuna çok inanmışsınız enerjiniz karşıdaki insana geçiyor olabilir ama bu onları sadece huzursuz eder ne bilim bardak falan kırmak garip geldi bana

Size tavsiyem fotonuzu kaldırmanız, burası sanal bir platform ve farklı mecralara, sitelere taşınabilir bu olay çünkü o derece komik gözüküyor. Yanlış anlamayın amacım sizi rencide etmek değil. Hatta size inanıyorum söylemem gerekirse bakışlarınız değişik. Fakat bu bakışların bana verdiği hissiyat, sizin psikolojik durumunuzun gizemiyle alakalı sanki. Gözler kalbin ve aklın aynasıdır derler ya, o hesap...

Size tavsiyem fotonuzu kaldırmanız, burası sanal bir platform ve farklı mecralara, sitelere taşınabilir bu olay çünkü o derece komik gözüküyor. Yanlış anlamayın amacım sizi rencide etmek değil. Hatta size inanıyorum söylemem gerekirse bakışlarınız değişik. Fakat bu bakışların bana verdiği hissiyat, sizin psikolojik durumunuzun gizemiyle alakalı sanki. Gözler kalbin ve aklın aynasıdır derler ya, o hesap...
Bakışlarım nasıl değişik ruh hastası gibi mi bakıyorum

Bakışlarım nasıl değişik ruh hastası gibi mi bakıyorum

Hayır öyle ağır tabirleri kullanmayı sevmem dediğim gibi değişik bir enerjiniz var çözemedim psikolojiniz ile alakalı olabilir örneğin agorafobiniz vardır kalabalık ortamdan korkuyorsunuzdur biriyle göz göze geldiğinizde bakışlarınız tehditkar olabilir veya kendini koruma içgüdüsünü yansıtabilir onun gibi bir şey

Hayır öyle ağır tabirleri kullanmayı sevmem dediğim gibi değişik bir enerjiniz var çözemedim psikolojiniz ile alakalı olabilir örneğin agorafobiniz vardır kalabalık ortamdan korkuyorsunuzdur biriyle göz göze geldiğinizde bakışlarınız tehditkar olabilir veya kendini koruma içgüdüsünü yansıtabilir onun gibi bir şey
Yok sosyal fobim var sanırım

Yahu kimse size bakınca titremiyor ya da güzelliğinizden aşırı etkilenmedi
Bence sizin anlamlandırmanızda sorun.
Güzellik ten etkileniyor lar demedim. Dedim ki çirkin de değilim ki korkuyorlar diyeyim dedim

Back
X