• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni arama

Dost mu tutayım lafı biraz ağır olmuş. Nerden aklınıza geldi kavga esnasında dost mu tutayım demek? Bazı laflar şaka bile kaldırmaz.
özür dileyin eşinizden bir daha da dost most lafı etmeyin. Ayıp yahu, çocuklu kadınsınız, 20 yaşında havari genç kız değilsiniz.
Pişmanlık duydum zaten bir daha zirvalamam

Tebrik ederim ama nereden güç aldınız peki. Koca neden suçlu
Kendimden güç aldım. Ta küçüklüğümden beri ayaklarımın üzerinde duran, sorumluluk sahibi bir çocuktum. Bir koca beni yıkamaz. Öyle bir psikolojim var ki çelik gibi. İnsanın en zengin yönü sağlam psikolojisi ve dayanıklılık azmidir. Yaşadıklarımı anlatsam şaşarsın ama geçti hepsi ve ben dimdik ayaktayım.

Haksızsınız net. Km lerce öteden eşiniz size nasıl yardım edebilir??
Hep kadın psikolojisinden anlamayan erkeklerden bahsederiz ama erkek psikolojisinden anlamayan kadınlarda çok. Erkeklerin mekanizması adrenalinle çalışır, bizimki seratoninle. Adrenalin siz aradığınız zaman fiili olarak yardım edebilmesini gerektirir, ana uzakta edemiyor dimi, aramanızdaki mantığı çözemedim

Aradım Özür Diledim. Bi daha böyle bi laf edersen seni döver çeker giderim dedi. Çok sinirliyim çek git işine dedi. Bende nedir sendeki bu dövme merakı ya dedim
benim eşim demiş olsa kemiklerini kırar saçlarını tek tek yolarım bile derim

kusura bakamyın densizlik etmişsiniz hala haklı çıkmak için döverim mi demesi geek diye mızmızlanıyorsunuz

bu arada eşime aynı şeyi yapsam özür dilememe bile fırsat vermez telefonlarımı kolay kolay açmaz

Hemen konuya giricem sinirden çatliyorum. Dün gece eşim yoktu. Bende bebeğimi alıp ortak bir arkadaşımıza oturmaya gittim. Onun esi de eşimle beraber il dışında. Neyse saat 10 da aradı kalk dedi. Sohbet sohbeti açtı. Kalkmadim. Saat 12 de kalktık . Bu seferde kapıda 3 köpek vardı . Kucağımda çocukla kaldım öylece ne yapicam diye aradım eşimi. Kalk dediğim zaman kalkacaktin şimdi ne diye beni arıyorsun arama ben buradan ne yapayım dedi. Bende seni aramayayim da kimi arayayim kendime dost mu edineyim dostumu mu arayayim dedim. Sen bu lafı nasıl dersin ağzını burnunu kirdirtma bana dedi kapattı konuşmuyoruz . Kim haklı sizce daha önce şiddet filan gormedim

Sen haksızsın..

Hemen konuya giricem sinirden çatliyorum. Dün gece eşim yoktu. Bende bebeğimi alıp ortak bir arkadaşımıza oturmaya gittim. Onun esi de eşimle beraber il dışında. Neyse saat 10 da aradı kalk dedi. Sohbet sohbeti açtı. Kalkmadim. Saat 12 de kalktık . Bu seferde kapıda 3 köpek vardı . Kucağımda çocukla kaldım öylece ne yapicam diye aradım eşimi. Kalk dediğim zaman kalkacaktin şimdi ne diye beni arıyorsun arama ben buradan ne yapayım dedi. Bende seni aramayayim da kimi arayayim kendime dost mu edineyim dostumu mu arayayim dedim. Sen bu lafı nasıl dersin ağzını burnunu kirdirtma bana dedi kapattı konuşmuyoruz . Kim haklı sizce daha önce şiddet filan gormedim
ya tabikide kocani, hakli ben sinirden catladim burda .. Dost mu edineyim ne cirkin bir laf evli bir bayana hemde... Cik cik cik .. Lutfen birakin su simarikligi benim kocam oyle dese agzini kirarim demem direk kirarim!

Tabi ki siz haksızsiniz bunu sizde biliyorsunuz.

Bazı ailelerde kadında olsa erkekte olsa sizin o lafları söylemesi boşanma sebebidir !

Yani esim beni sehir disindayken arayip evde bocek var, kapida kopek var, damda kedi var, ya da atiyorum camasir mskinesi calismiyor vs dese verecek cevabim olumsuz olur, ustune de seni aramayip metresimi mi arayayim derse kopeklere yem ederim onu, ne bicim laf o oyle ya :bicak:
harika:hamarat:

Adamin damarina basacak sozler kullanmissin. Hangi erkek buna tepkisiz kalabilir ki

bazen biz kadinlari anlamak cok zor adam uzaktan napsin yani onu aramak sacma.arkadasinizdan yardim isteseydiniz.hele o son kullandiginiz soz hic olmamis konuyu nasi oraya baglamissiniz ayri bi sorun

onun o lafın bir adım sonrası şiddet bence. sen haksızsın ama onunda dediği seninde dediğin hatalı.

Çok fazla haksızsınız! adam size kalk demiş neden acaba keyfinden mi gecenin 12 sinde köpekte olur rahatsız edecek insanda olur sokaklarda. Kucağında çocuk varmış falan dinler mi kötü niyetli insan neyse ki köpekle karşılaşmışsınız ya kapkaççı olsa uyuşturucu bağımlısı biri olsa kucağınızda bebek var yanii kış saati hava erken kararıyor.

Eşiniz doğru demiş ne yapsın adam şehir dışından Allah aşkına köpek var çıkamıyorum deyince ne yapsın? jetine atlayıp gelip köpekleri mi kovsun anlayamadım size kalk demiş sanki hiç görmediğiniz insanmış gibi 2 saat daha önemli ne konuşabilirsiniz ki hem de bebeğinizin uyku saatini düşünmeniz gerekmez mi? az bile söylemiş. Dost mu edineyim nedir hele yaaa.

Back
X