• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni arama

Sanırım doğumdan sonra resmen psikolojim çöktü. Bazı sıkıntılar yaşadım kv kaynaklı . İşe gitmek bebeğimden ayrılmak istemiyorum. Isyerimden nefret ediyorum. Beni ucretsiz izne ayirmadigi icin esimden de.. 1 ay daha calismak zorundayim ayrilmak icin borclar o sekilde gerektiriyor.
Hepsi bir yana bebegimi bakiciya birakmak cok zor geliyor.Bunların hepsi için içten içe kızginim kırgınim ofkeliyim ..
Basımı alıp gidesim geliyor. Beni anlayabilecek hiç kimse yok. Çok yoruldum .. Geçecek mi bugünler bilmiyorum. Vücudum dağıldı resmen. Mükemmel bir Sezeryan göbeği miras kaldı bana. Ki ben 1 kilo fazlası olmayan biriydim. Diyet denedim sütüm etkilendi.ne yapacağım bilmiyorum. Ayrıca hazırlanmam gereken de ciddi bir sınav var önümde. Çok çok önemli bir sınav. 1 ay daha çalış seni izne ayırayim sınava hazırlan dedi o da biliyor önemli olduğunu. Doğumdan sonra ne psikolojik ne fizyolojik olarak toparlanamadim. Bunların hepsi kv yüzünden. Bilmiyorum dipsiz bir kutuda düşüyorum da düşüyorum. .
Siz suan esinize olan tüm hırsinizi bu sekilde dile getirirseniz cozum olacagini sanmiyorum..Bakın biz kadinlar surada kullandigimiz klavyeyi muhataplarina sozlu dile getirsek aslinda tüm sorun ortadan kalkacak...kv nize cozum olmayacak belki ama dostumumu arayayim sozunuze engel olacak...anlatip rahatlamis olacaksiniz...

Anlıyorum tamam buraya yazın anlatın dinleriz ama kendinizi iyileştirmeye bakin bebegin sana çok ihtiyacı var inan maddi olarak borçlu olmak o kadar zorki eşine gelince affedemezsen çalışmani istemiş sanırım yada yüzleşmesen hani bana bunu yaptin sana çok kizginim tarzında hep bu şekilde yanlış zamanda öfke patlamaları yaşarsın buda ilişkinize iyi gelmez
Haklısın . Bende kendime iyi gelecek bişeyler arıyorum. Böyle saçma sapan bir insan değildim ben. Kendimi bende taniyamiyorum artık. Basımı alıp bebeğimi alıp gitsem çok uzaklara diyorum. Sonra da vazgeciyorum. Ne bir akraba var ne tanıdık. Doğuda bir yerde. Tek başıma. Üstelik ise git gel eşim is gereği il dışında genelde. Sanki suyun altında kaldım nefes alamıyorum. Çok ihtiyacım var. Ama neye bilmiyorum nasıl toparlanir insan.
Off öf. Eski neşeli halimi öyle özledim ki. Ben bile eski beni özledim

Kesinlikle haksızsınız öyle bi laf edilmez ben eşinizin yerinde olsam eve bile gelmem ki aklınız başınıza gelsin ayrıca eşiniz ordan ne yapabilir arkasinizi veya oraya yakın birini arasaydınız ya keşke bende köpeklerden çok korkarım çünkü.

Hemen konuya giricem sinirden çatliyorum. Dün gece eşim yoktu. Bende bebeğimi alıp ortak bir arkadaşımıza oturmaya gittim. Onun esi de eşimle beraber il dışında. Neyse saat 10 da aradı kalk dedi. Sohbet sohbeti açtı. Kalkmadim. Saat 12 de kalktık . Bu seferde kapıda 3 köpek vardı . Kucağımda çocukla kaldım öylece ne yapicam diye aradım eşimi. Kalk dediğim zaman kalkacaktin şimdi ne diye beni arıyorsun arama ben buradan ne yapayım dedi. Bende seni aramayayim da kimi arayayim kendime dost mu edineyim dostumu mu arayayim dedim. Sen bu lafı nasıl dersin ağzını burnunu kirdirtma bana dedi kapattı konuşmuyoruz . Kim haklı sizce daha önce şiddet filan gormedim
Mantıksız konuşmussunuz

Çok saçma ya dost edinmek ne alaka? Gidemiyorum kalsam olur deyin ya da arkadaşınız geçirsin ya da bin tane çöüm yolu bulunur lafınız acayip saçma kalmış

Hemen konuya giricem sinirden çatliyorum. Dün gece eşim yoktu. Bende bebeğimi alıp ortak bir arkadaşımıza oturmaya gittim. Onun esi de eşimle beraber il dışında. Neyse saat 10 da aradı kalk dedi. Sohbet sohbeti açtı. Kalkmadim. Saat 12 de kalktık . Bu seferde kapıda 3 köpek vardı . Kucağımda çocukla kaldım öylece ne yapicam diye aradım eşimi. Kalk dediğim zaman kalkacaktin şimdi ne diye beni arıyorsun arama ben buradan ne yapayım dedi. Bende seni aramayayim da kimi arayayim kendime dost mu edineyim dostumu mu arayayim dedim. Sen bu lafı nasıl dersin ağzını burnunu kirdirtma bana dedi kapattı konuşmuyoruz . Kim haklı sizce daha önce şiddet filan gormedim

Patavatsızlıkta dünya markasınız. Ben sizi haksız buldum

Back
X