- 29 Ağustos 2014
- 5.043
- 17.302
- 448
- 33
- Konu Sahibi birumutturyasamak
Eşiniz haklı net. Özür dilemelisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YakıştiramiyorumÇok saçma bi tepki vermişsiniz dost falan ne alaka? Nasıl yakıştırıyosunuz kendinize bu lafları
O zaman özür dilemelisiniz. Çünkü kalkmanızı istediği saatte kalkmayarak zaten sinirlendirmişsiniz bir de uzaktan müdahale edemeyeceği bişey için arayıp kırıcı konuşmuşsunuz.Yakıştiramiyorum
Adam haklı kalk diyor sen takmıyosun ondan sonra da adam ne yapsın telefondan köpeğe hoşt mu desinHemen konuya giricem sinirden çatliyorum. Dün gece eşim yoktu. Bende bebeğimi alıp ortak bir arkadaşımıza oturmaya gittim. Onun esi de eşimle beraber il dışında. Neyse saat 10 da aradı kalk dedi. Sohbet sohbeti açtı. Kalkmadim. Saat 12 de kalktık . Bu seferde kapıda 3 köpek vardı . Kucağımda çocukla kaldım öylece ne yapicam diye aradım eşimi. Kalk dediğim zaman kalkacaktin şimdi ne diye beni arıyorsun arama ben buradan ne yapayım dedi. Bende seni aramayayim da kimi arayayim kendime dost mu edineyim dostumu mu arayayim dedim. Sen bu lafı nasıl dersin ağzını burnunu kirdirtma bana dedi kapattı konuşmuyoruz . Kim haklı sizce daha önce şiddet filan gormedim
senin dost mu edineyim mi gerekiyor, bu mu karşılığı?Döver im mi demesi gerekiyor
Bu mu karşılığı
kapıda köpek olunca telefondaki eşinden nasıl medet umdun çok merak ettimHemen konuya giricem sinirden çatliyorum. Dün gece eşim yoktu. Bende bebeğimi alıp ortak bir arkadaşımıza oturmaya gittim. Onun esi de eşimle beraber il dışında. Neyse saat 10 da aradı kalk dedi. Sohbet sohbeti açtı. Kalkmadim. Saat 12 de kalktık . Bu seferde kapıda 3 köpek vardı . Kucağımda çocukla kaldım öylece ne yapicam diye aradım eşimi. Kalk dediğim zaman kalkacaktin şimdi ne diye beni arıyorsun arama ben buradan ne yapayım dedi. Bende seni aramayayim da kimi arayayim kendime dost mu edineyim dostumu mu arayayim dedim. Sen bu lafı nasıl dersin ağzını burnunu kirdirtma bana dedi kapattı konuşmuyoruz . Kim haklı sizce daha önce şiddet filan gormedim
Patavatsızlık etmişsinizHemen konuya giricem sinirden çatliyorum. Dün gece eşim yoktu. Bende bebeğimi alıp ortak bir arkadaşımıza oturmaya gittim. Onun esi de eşimle beraber il dışında. Neyse saat 10 da aradı kalk dedi. Sohbet sohbeti açtı. Kalkmadim. Saat 12 de kalktık . Bu seferde kapıda 3 köpek vardı . Kucağımda çocukla kaldım öylece ne yapicam diye aradım eşimi. Kalk dediğim zaman kalkacaktin şimdi ne diye beni arıyorsun arama ben buradan ne yapayım dedi. Bende seni aramayayim da kimi arayayim kendime dost mu edineyim dostumu mu arayayim dedim. Sen bu lafı nasıl dersin ağzını burnunu kirdirtma bana dedi kapattı konuşmuyoruz . Kim haklı sizce daha önce şiddet filan gormedim
Bu bahanelerin arkasına sığınmak ne kadar kolay değil mi? Ben de iki çocuk doğurdum. Ücretsiz izin alamadım. Evimin içinde kafadan uçuk bir kayınvalide ile 6 yıl yaşadım. Oğlum küçük iken yükselme sınavına girdim hem de hazırlanamadan. İki sezeryan, iki çocuk ve uçuk kayınvalide, yanında bonus olarak kayınvalideden daha beter bir koca. Sevmediğim bir iş... Ama asla eşime şu kelimeyi kullanmadım. Her suçu da başkalarına atmaktan vazgeçin. Bunun adı suçluluk psikolojisi.Sanırım doğumdan sonra resmen psikolojim çöktü. Bazı sıkıntılar yaşadım kv kaynaklı . İşe gitmek bebeğimden ayrılmak istemiyorum. Isyerimden nefret ediyorum. Beni ucretsiz izne ayirmadigi icin esimden de.. 1 ay daha calismak zorundayim ayrilmak icin borclar o sekilde gerektiriyor.
Hepsi bir yana bebegimi bakiciya birakmak cok zor geliyor.Bunların hepsi için içten içe kızginim kırgınim ofkeliyim ..
Basımı alıp gidesim geliyor. Beni anlayabilecek hiç kimse yok. Çok yoruldum .. Geçecek mi bugünler bilmiyorum. Vücudum dağıldı resmen. Mükemmel bir Sezeryan göbeği miras kaldı bana. Ki ben 1 kilo fazlası olmayan biriydim. Diyet denedim sütüm etkilendi.ne yapacağım bilmiyorum. Ayrıca hazırlanmam gereken de ciddi bir sınav var önümde. Çok çok önemli bir sınav. 1 ay daha çalış seni izne ayırayim sınava hazırlan dedi o da biliyor önemli olduğunu. Doğumdan sonra ne psikolojik ne fizyolojik olarak toparlanamadim. Bunların hepsi kv yüzünden. Bilmiyorum dipsiz bir kutuda düşüyorum da düşüyorum. .
Tebrik ederim ama nereden güç aldınız peki. Koca neden suçluBu bahanelerin arkasına sığınmak ne kadar kolay değil mi? Ben de iki çocuk doğurdum. Ücretsiz izin alamadım. Evimin içinde kafadan uçuk bir kayınvalide ile 6 yıl yaşadım. Oğlum küçük iken yükselme sınavına girdim hem de hazırlanamadan. İki sezeryan, iki çocuk ve uçuk kayınvalide, yanında bonus olarak kayınvalideden daha beter bir koca. Sevmediğim bir iş... Ama asla eşime şu kelimeyi kullanmadım. Her suçu da başkalarına atmaktan vazgeçin. Bunun adı suçluluk psikolojisi.