- 15 Nisan 2020
- 450
- 218
- 33
- 25
- Konu Sahibi Atesbocegii
-
Mesajlaaramıyorsa gün içinde nasıl iletişim kuruyorsunuz ?
Hayir canım aramıyorum tabii ki mesajla konuşuyoruzNasıl baya ilerledik diyorsun hep arayan senmisin?
peki telefonda başkalarıyla konuşuyor da size gelince mi mesajlaşmak istiyor?Mesajla
Bilmiyorum henüz o kadar tanımadım bir kere görüştük sadece. 1 buçuk hafta önce ben aramıştım espriyle karışık yarın da sen ararsın demiştim ama aramadı. Daha sonraki gün sen telefonda konuşmayı pek sevmiyorsun galiba diyerek güldüm mesajda. Müsait değildim arayamadım dedi genel olarak konuşuyorum dedim. Ararım her gün konuşuruz sıkılırsın hatta dedi ama değişen bir şey olmadıpeki telefonda başkalarıyla konuşuyor da size gelince mi mesajlaşmak istiyor?
Bilmiyorum ki biraz çekingen biri buluştuğumuzda da biraz çekinmisti. Konuşacak bir şey bulamam diye çekiniyor desem arasa ben konuşacak bir seyler bulurum iletişim ilerler illaki. Napmam lazım bilmiyorumTarzı mı değil? Valla ergen gibi mesajlaşmak da koskoca insanlarda garip kaçıyor bana göre. Biz devamlı konuşarak iletişim kuruyoruz.
Peki napmam lazım böyle bir durumda açık açık konuşmam mi gerekiyor bu konuyuSeven insan her türlü yolunu buluyor ya konuşmak için... Sevene bahane yoktur. Tuvaletten bile arar arayacak olan
Ben adı konulmamis iliskileri belirsiz bulurum. Evet açık netlik tam bana göre. Sıfatım ne bilmek isterim, ilişkim nereye gidiyor rota neresi bilemezsem batırırım gemiyiPeki napmam lazım böyle bir durumda açık açık konuşmam mi gerekiyor bu konuyu
Bilmiyorum henüz o kadar tanımadım bir kere görüştük sadece. 1 buçuk hafta önce ben aramıştım espriyle karışık yarın da sen ararsın demiştim ama aramadı. Daha sonraki gün sen telefonda konuşmayı pek sevmiyorsun galiba diyerek güldüm mesajda. Müsait değildim arayamadım dedi genel olarak konuşuyorum dedim. Ararım her gün konuşuruz sıkılırsın hatta dedi ama değişen bir şey olmadı
Alemsiniz vallaBen adı konulmamis iliskileri belirsiz bulurum. Evet açık netlik tam bana göre. Sıfatım ne bilmek isterim, ilişkim nereye gidiyor rota neresi bilemezsem batırırım gemiyi
3 haftadır konuşuyoruz birkaç gündür de ilişki boyutuna geldi. Arkadaşlıktan öteye geçtik. Böyle bir konuşmayı yapmak için erken değil dimi? Telefonda konuşmaya ne meraklıymıs damgası yemek istemiyorum öyle anlaşılmak istemiyorumeğer ki genelde telefonda konuşmayı sevmiyorsa anlaşılabilir , ama size özel olarak konuşmuyorsa uğraşmayın.
gerçek sebebini yalnızca siz öğrenebilirsiniz, açık açık bundan rahatsız olduğunu söyleyin, açıklama yapmasına izin verin. şakaya vurmayın ciddi olarak söyleyin.
O zman problem varAlemsiniz vallaAdı konuldu aslında arkadaş değiliz şu an ama arkadaşı gibi görüyor hâlâ beni herhalde. Dışarıda gördüğüm insanlar numarayı aldığı an her daim arar. Böylesi ilk defa denk geldi bana.
O zaman devam et... Ama sorun gibi bilemedim..3 haftadır konuşuyoruz birkaç gündür de ilişki boyutuna geldi. Arkadaşlıktan öteye geçtik. Böyle bir konuşmayı yapmak için erken değil dimi? Telefonda konuşmaya ne meraklıymıs damgası yemek istemiyorum öyle anlaşılmak istemiyorum
Daha yenisiniz tabi. Benimki de en başlarda ben kimseyle 2 dakikadan fazla konuşmazdım, daha önceki ilişkilerimde dahi demişti. Ben devamlı konuşan biriyim, mesajlaşmak değil de saatlerce konuşmak bana göredir. Ben alıştırdım sanırım, devamlı arayarak. Sonra benimki de aramaya başladı hep. Mesajlaşırız da aynı zamanda gün içinde ara ara, komik şeyler atarız birbirimize.Bilmiyorum ki biraz çekingen biri buluştuğumuzda da biraz çekinmisti. Konuşacak bir şey bulamam diye çekiniyor desem arasa ben konuşacak bir seyler bulurum iletişim ilerler illaki. Napmam lazım bilmiyorum
asla değil. ilişki başından beri rahatsız olduğunuz konuları şimdi konuşmazsanız normalleşmeye başlar.3 haftadır konuşuyoruz birkaç gündür de ilişki boyutuna geldi. Arkadaşlıktan öteye geçtik. Böyle bir konuşmayı yapmak için erken değil dimi? Telefonda konuşmaya ne meraklıymıs damgası yemek istemiyorum öyle anlaşılmak istemiyorum
Mesela ben ilk basinda toplantı yapıyorum... Al bak duygu tercümanımasla değil. ilişki başından beri rahatsız olduğunuz konuları şimdi konuşmazsanız normalleşmeye başlar.
her zaman için açık ve net konuşun. rahatsız olduğunuz konuları halı altına süpürmeyin.
ha ola ki beyefendi konuşmayı sevmiyorum dedi ona göre davranırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?