- 30 Kasım 2010
- 9.660
- 19.445
- 448
- Konu Sahibi Atesbocegii
-
Bu ilişki türü beni kabız eder...Alemsiniz vallaAdı konuldu aslında arkadaş değiliz şu an ama arkadaşı gibi görüyor hâlâ beni herhalde. Dışarıda gördüğüm insanlar numarayı aldığı an her daim arar. Böylesi ilk defa denk geldi bana.
Valla beni edecek de ben de bir çözüm arıyorum işte bakalımBu ilişki türü beni kabız eder...
Peki tamam o zaman öyle yapacağım. Sonuçta zırt pırt aranmaktan bahsetmiyorum.asla değil. ilişki başından beri rahatsız olduğunuz konuları şimdi konuşmazsanız normalleşmeye başlar.
her zaman için açık ve net konuşun. rahatsız olduğunuz konuları halı altına süpürmeyin.
ha ola ki beyefendi konuşmayı sevmiyorum dedi ona göre davranırsınız
Dun beni aramasını söylemiştim biraz konuştuk telefonda konuşmayı mi sevmiyorsun dedim hayır sevdiğim insanlarla konuşmayı severim dedi ama değişen bir şey olmadı beklesem de değişmez bu durum ama böyle giderse çok sıkılırım benasla değil. ilişki başından beri rahatsız olduğunuz konuları şimdi konuşmazsanız normalleşmeye başlar.
her zaman için açık ve net konuşun. rahatsız olduğunuz konuları halı altına süpürmeyin.
ha ola ki beyefendi konuşmayı sevmiyorum dedi ona göre davranırsınız
Valla bir hafta daha beklesem bile düzelmez daha ne kadar söyleyebilirim bilmiyorum ama sürekli mesajda konuşsak bi de sesini duyayım demeyecek bir insana benziyorBence bu tutumu herkese geçerliyse problem değil ya. Telefonla konuşmaktan hiç hoşlanmayan insanlar olabiliyor. Siz istiyorsanız arayın ve 1-2 kere daha şakayla karışık belirtirsiniz. Baktınız hala aramıyor o zaman ciddi olarak söyler bir orta yol bulursunuz. Daha bir hafta olmuş, en azından birkaç gün daha bekleyebilirsiniz.
Dun beni aramasını söylemiştim biraz konuştuk telefonda konuşmayı mi sevmiyorsun dedim hayır sevdiğim insanlarla konuşmayı severim dedi ama değişen bir şey olmadı beklesem de değişmez bu durum ama böyle giderse çok sıkılırım ben
Belki telefonuna kontör yüklerMesajlarına gec cevap ver, hatta sesli yanıt gönder, ben mesajlaşmayı çok sevmiyorum zor geliyor bıt bıtt de, çözümü o bulsun bakalım ne yapacak
Belki telefonuna kontör yükler
Vallaha herkes 40 kişilik bölümde okumuyor demek kiEhe o ihtimal de var di mi
Ben aynı sınıfta olup internetten tanışmalarına şaşırdım, zaten bi tuhaflık yok mu bu ilişkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?