Beni bastırmaya çalışan Kocam..

hıc gıtmıyormusunuz beraber yanı genelde esler o sekılde gıder ya

Yok gideriz ayda iki kere fln beraber. Diğer günler de o gider tek başına. Ben ailemi anca beraber gittiğimizde görürüm ya da bir iki defa tek gidebildiğim de ..

Bak sinavin varmis bu durumda sinavina odaklan ii yonuyle bak o evd eolsa caliscak zaman bulamazdin belki de

Yok gideriz ayda iki kere fln beraber. Diğer günler de o gider tek başına. Ben ailemi anca beraber gittiğimizde görürüm ya da bir iki defa tek gidebildiğim de ..
o zaman bırak gıtsın adam cok durmuyorsa sorun etme

Ayni seyleri yasamis biri olarak kisasa kisas yapma derim çünkü ters tepiyor.Erkekler evlilige daha gec adapte oluyorlar ve suc kocandan cok annesinde.Sen evde olmazsan adam eve niye gelsin daha cok rahatlar.Sabirli ol ve artik ikinizin de bir aile oldugunu hissettir ona.Birak ugrasin arada zamanla emin ol duzeniniz oturacak...

yorumlara bakmadım ama bence siz fazla detaycısınız, git gel yapmaktansa iş çıkışı uğraması gayet mantıklı bence annesine ve arkadaşına, bende olsam aynını yapardım açıkcası, açıkcası ben eşinizde problem görmedim ama siz fazla detaycısınız biraz rahat bırakın

arkadaşım tam her şeyi okumadın galiba arkadaş annesine gidince eşi surat asıyormuş.

Bir sene oldu, sırf alışmasın bak oda gitmiyor desin diye annemlere bile gidemiyorum. Oda gidiyor banane bende giderim der diye.. Ama yok uğramasa içi rahat etmiyor. Bende özlüyorum, bende gitmek istiyorum. Aynen etkiye tepki olur. Daha çok zıtlaşırız diye kısasa kısas da yapamıyorum. Sen nasıl başardın, tiyo verirmisin

Ne kadar evime kocama bakayım dersen okadar kötü olursun. Çoğunlukla yani. Ciddiyim erkekler öyle yapan kadınları daha az takıyor. Heralde bu çok fedakâr aman söyler susar yine yapar yine barışır mı diyor anlamadım neyin kafası ama gözlemlerim bu yönde

Canim ailene tabiki git kisas yapma derken fazla fedakarlik gercekten insani degersiz kiliyor.Ailenle musait zamanlarinda gorus ama o annesine gitti diye sen de ayni anda cantani kapip annene gidersen emin ol herkesin ekmegine yag sürülür.Zaten ailesinin istedigi bu yoksa pekala git evine derler.Bu bilinci sen asilayacaksin kocana mesela annesinden gelince surat yapmak yerine boynuna ozlemle saril ya da o gelene kadar pasta corek yap senin icin yapmistim bekledim yiyelim diye falan de.Bunlari cogaltabilirsin maksat kocan evinizin artik bir yuva oldugunu anlayip benimsesin.Emin ol ise yariyor.Esim hala ailesiyle görüşür birlikte de gideriz ancak o ilk yilki esimden eser yok o da artik benimsedi evimizi lutfen pes etme

Eş de olsa iyilik yaramıyor.. Kendimden taviz verdikce o kendini hint kumaşı sanıyor. Bunu anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…