beni beğeneni ben beğenmem benim beğendiğimse beni beğenmez hali

Akışa bırakamıyorummmmm, bayram günü sorup dururlar dedim 2.gün kimse sormadı biri var mı yok mu diye şimdi benden umut kesildi ondan sormuyorlar diye yine kendime minik dertler ediniyorum

Ay yok kızlar yok vallahi olanlar ya evli ya boşanmış ciddi düşünmeyen insanlar. Ben de artık kendimi beğenmemeye başladım orama burama dolgu mu yaptırsam diyorum artık güzelleşeyim diye ki yaş 29 erken de ne yapsam bilmiyorum. Biri olsa da şöyle keyifli keyifli bi tatil yapsam diyorum ama bu sene yine kardeşime kaldım

Siz de açık giyinin madem.Kendi derdinizi anlatacaksınız derken başkasını kotulemenin anlamı yok.Kimsenin giyim tarzı sizi ilgilendirmez.

Siz de açık giyinin madem.Kendi derdinizi anlatacaksınız derken başkasını kotulemenin anlamı yok.Kimsenin giyim tarzı sizi ilgilendirmez.
lütfen başka yre çekmeyin. demek istediğim o değil. eskort tipli kızlardan bahsediyorum yoksa ben de yerine göre mini dekolte giyen biriyim ama dedğim gibi .
ayrıca acık giyimime gelecek biri bana gelmesin ben o kafadaki kızlardan değilim.

gel sarılalım kafalarımız aynı same sis

Devamli birilerini kotulemenin ne anlami var? Bu tarz konularda da niyeyse hep erkeklerin tercih ettigi kadinlar bilgisiz, köle, şişe dudakli, acik giyimli vs oluyor ama konu sahipleri mukemmel yalniz kadin oluyor.

Bence önce bu kadar negatif olmayi birakin, başkalarina hirslanmayin, kotu dusunmeyin kendinize odaklanin.

Not: Şise dudakli o kiz degilim.

ben kendimi övdüm mü? lütfen başka yerlere çekmeyin. bu kadar kişi doğru algıladı siz ters anlıyoorsanız problem sizlik demektir. konu başka bir şey amaç şaşırtmaya çalışmayıın şu günde :)

doktor cool birinden bahsetmişsiniz. bence hatalı bir değerlendirme. doktor olunca farklı mı oluyor sanıyorsunuz. insanların iyi olup olmaması mesleklerinden bağımsızdır. ha ama siz meslek olarak sosyal statülü olsun derseniz o da sizin seçiminiz. her kadın yüzde 10luk 20lik dilimdeki erkeği isterse bu kadar kadına o kadar sayıda erkek yok mümkün değil düşük statülüde olsa tanımaya çalışmanızı öneririm. belki kötü çıkar belki iyi çıkar. iyi çıkarsa ne şanslısınızki size mutlu bir birlikteliğiniz olur etiketlerinizden sıyrılmanızı öncelikle tavsiye ederim. kalbi güzele bakmanızı tavsiye ederim. mesleğim gereği cebinde etiketinde olmayıp yüreğinde olan öyle güzel erkekler tanıyorumki. bu bakış açınızla onları bulamamınız normal. bugun forumdan birisiyle tanıştırdım. şimdilik iyi gidiyormuş sordum çocuğa kız çok iyi anlayışlı biri dedi. bakış açınız çok yanlış demek istediğim bu.

Son düzenleme:
hayır, cool kelimesini meslk üzerindne yapmadım. öyle yazmamışım tekrar baktım. sadece tanıştığımızdaki hareketleri anlamında dedim.
bakış açım etiketli olarak değil illa bir meslek grubu oalrak diretmedim en son gördüğüm örnek bu.
mühendis olan biriyle görüşmüştüm gayttte düzgün biri gibi görünüyordu ama ilk günden cinsellik istediğini ima etti. ee bu da mı etiket?

meslek ustunden doktorlugun iyi birisi olmasini vurguladigin icin demistim. meslekle erkek iyi veya kotu olmaz. umarim istediginiz gibi birisi hayatiniza girer ve mutlu olursunuz. benim eşim guvenlik gorevlisinden emekli ve suan mesela onun emekli maasinin 2 katini kazandigim bir işim var. ben etiketine meslegine baksaydim. mutlu huzurlu bir evliligim olmazdi. yasadiklarimdan verdim örneklerimi. her kadin mutlu bir birlikteligi hakediyor.

meslek ilahlaştırılması yok nerden çıkartıyorsunuz?
ayrıca bu sizin hayatınız, kimse sizin gibi mutlu olmak zorunda değil. velev ki statü isityorum bu benim beğenme kriterim olabilir iyi bir mühendis, donanmlı bir akademisyen vs. bunlar da karşınıdaki insanı kabul edebileceğiniz saygı duyabileceğiniz özellikleri isteyebilirdim. her insanın bu olaya bakışı gönlünden geçeni başka. herkes sizin dediğiniz gibi mutlu olamıyor. gönül bu. siz onu kabul etmişsiniz herkes kabul etmez.

peki hanfendi siz nasil uygun gorurseniz. doluluk etikette cepte degil yurektedir yasiniz benim yasima geldiginde anlayacaksiniz zaten.

Devamli birilerini kotulemenin ne anlami var? Bu tarz konularda da niyeyse hep erkeklerin tercih ettigi kadinlar bilgisiz, köle, şişe dudakli, acik giyimli vs oluyor ama konu sahipleri mukemmel yalniz kadin oluyor.

Kötü bir görüntü çünkü, yani bu dudak şişiren doktorlar hiç mi yaptıklarına bakmıyor arı sokmuş gibi duruyorYanaklara da bir şeyler yaptırınca kızçeler şişme topa dönüyor. Şöyle bir görüntüyü yaratan doktorun da, para verip yaptıran kızçenin de, sosyal medyadan ordan burdan bakıp salya akıtan insanların da aklı melekelerinden şüphe ediyorum

aynen öyle. kararında biz de yaptırıyoruz ama benim ki öyle durmuyor mesela :)
müşteri öyle isteyince doktor napsın

Konu boyunca erkeklere köle gibi davranan kadınların sevgilisi var . Ya da erkekler sadece açık giyinen kadınlara ilgi duyuyorlar gibi yorumlarınızı hayretler içerisinde okudum. Seçimler bizim aynalarimizdir siz hep kekolari seciyorsaniz bunun için acaba biraz secimlerinize mi odaklansaniz.
Kadınları asagilamaniza gerek yok çünkü mesele onlar değil . Kendinize dönüp neden hep yanlış erkek seçiyorum diye sorabilirsiniz .

+++ cok katiliyorum size bunu anlatmaya calismistim. statusu dolu erkegi degil kalbi dolu erkegi secmeye ozen gostermesi icin kotu olan biz olduk

+++ cok katiliyorum size bunu anlatmaya calismistim. statusu dolu erkegi degil kalbi dolu erkegi secmeye ozen gostermesi icin kotu olan biz olduk
Yani biz nasıl kadınlar hep parası olan erkek sever demiyorsak erkekler hep estetikli ve vücudunu sergileyen kadınlara bayılır da diyemeyiz. Ya da sevgilisi olan kadınlar erkeklere köle gibi davranır da dememeliyiz böyle bir bakış açısıyla biriyle sağlıklı bir ilişki kurmak zaten imkansız .

Basliginiz cok guzel... beni begenini ben ben begenmem benim begendigim ise beni begenmez yoksa ben tipsizmiyim heee

[/QUOTE]
Benim hoşuma gitmeyen milyon tane saç şekli, makyaj tarzi, giyim tarzi, estetik operasyon, konusma tarzi gördüm ama herkes onlarin peşinde, bana erkek kalmadi diye dusunmedim yani, bana ne isterse dudaklarini balon yapsin onlari da begenenler oluyor işte.

Hasta istiyor valla . Diş hekimiyim ben . Çalıştığım poliklinikte hollywood gülüş tasarımı adı altında korkunç şeyler yapılıyor şu aşırı beyaz tek tip dişler. Manyak mısınız bu ne diyorum . Hasta istiyor valla napalım para kazanmayalım mı diyorlar . Herkes dolgu,botoks işine giriyor zaten . Sektör başka bir yere doğru gidiyor ben de şaşkınlıkla izliyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…