- 24 Ocak 2012
- 1.598
- 1.087
- 333
- Konu Sahibi moonslight
-
Siz de açık giyinin madem.Kendi derdinizi anlatacaksınız derken başkasını kotulemenin anlamı yok.Kimsenin giyim tarzı sizi ilgilendirmez.dudaklar arı sokmuş gibi, bol takipçili, boş beleş geçinen , açık saçık giyinen pardon tam giyinemeyen hangi kız varsa en karakterli olanı bile bunlara like atıyor bunların peşindn gidiyor. gerekten ben bu erkek türünü anlamıyorum.
lütfen başka yre çekmeyin. demek istediğim o değil. eskort tipli kızlardan bahsediyorum yoksa ben de yerine göre mini dekolte giyen biriyim ama dedğim gibi .Siz de açık giyinin madem.Kendi derdinizi anlatacaksınız derken başkasını kotulemenin anlamı yok.Kimsenin giyim tarzı sizi ilgilendirmez.
gel sarılalımAkışa bırakamıyorummmmm, bayram günü sorup dururlar dedim 2.gün kimse sormadı biri var mı yok mu diye şimdi benden umut kesildi ondan sormuyorlar diye yine kendime minik dertler ediniyorum
Ay yok kızlar yok vallahi olanlar ya evli ya boşanmış ciddi düşünmeyen insanlar. Ben de artık kendimi beğenmemeye başladım orama burama dolgu mu yaptırsam diyorum artık güzelleşeyim diye ki yaş 29 erken de ne yapsam bilmiyorum. Biri olsa da şöyle keyifli keyifli bi tatil yapsam diyorum ama bu sene yine kardeşime kaldım
dudaklar arı sokmuş gibi, bol takipçili, boş beleş geçinen , açık saçık giyinen pardon tam giyinemeyen hangi kız varsa en karakterli olanı bile bunlara like atıyor bunların peşindn gidiyor. gerekten ben bu erkek türünü anlamıyorum.
ben kendimi övdüm mü? lütfen başka yerlere çekmeyin. bu kadar kişi doğru algıladı siz ters anlıyoorsanız problem sizlik demektir. konu başka bir şey amaç şaşırtmaya çalışmayıın şu günde :)Devamli birilerini kotulemenin ne anlami var? Bu tarz konularda da niyeyse hep erkeklerin tercih ettigi kadinlar bilgisiz, köle, şişe dudakli, acik giyimli vs oluyor ama konu sahipleri mukemmel yalniz kadin oluyor.
Bence önce bu kadar negatif olmayi birakin, başkalarina hirslanmayin, kotu dusunmeyin kendinize odaklanin.
Not: Şise dudakli o kiz degilim.
hayır, cool kelimesini meslk üzerindne yapmadım. öyle yazmamışım tekrar baktım. sadece tanıştığımızdaki hareketleri anlamında dedim.doktor cool birinden bahsetmişsiniz. bence hatalı bir değerlendirme. doktor olunca farklı mı oluyor sanıyorsunuz. insanların iyi olup olmaması mesleklerinden bağımsızdır. ha ama siz meslek olarak sosyal statülü olsun derseniz o da sizin seçiminiz. her kadın yüzde 10luk 20lik dilimdeki erkeği isterse bu kadar kadına o kadar sayıda erkek yok mümkün değil düşük statülüde olsa tanımaya çalışmanızı öneririm. belki kötü çıkar belki iyi çıkar. iyi çıkarsa ne şanslısınızki size mutlu bir birlikteliğiniz olur etiketlerinizden sıyrılmanızı öncelikle tavsiye ederim. kalbi güzele bakmanızı tavsiye ederim. mesleğim gereği cebinde etiketinde olmayıp yüreğinde olan öyle güzel erkekler tanıyorumki. bu bakış açınızla onları bulamamınız normal. bugun forumdan birisiyle tanıştırdım. şimdilik iyi gidiyormuş sordum çocuğa kız çok iyi anlayışlı biri dedi. bakış açınız çok yanlış demek istediğim bu.
meslek ilahlaştırılması yok nerden çıkartıyorsunuz?meslek ustunden doktorlugun iyi birisi olmasini vurguladigin icin demistim. meslekle erkek iyi veya kotu olmaz. umarim istediginiz gibi birisi hayatiniza girer ve mutlu olursunuz. benim eşim guvenlik gorevlisinden emekli ve suan mesela onun emekli maasinin 2 katini kazandigim bir işim var. ben etiketine meslegine baksaydim. mutlu huzurlu bir evliligim olmazdi. yasadiklarimdan verdim örneklerimi. her kadin mutlu bir birlikteligi hakediyor.
Devamli birilerini kotulemenin ne anlami var? Bu tarz konularda da niyeyse hep erkeklerin tercih ettigi kadinlar bilgisiz, köle, şişe dudakli, acik giyimli vs oluyor ama konu sahipleri mukemmel yalniz kadin oluyor.
aynen öyle. kararında biz de yaptırıyoruz ama benim ki öyle durmuyor mesela :)Kötü bir görüntü çünkü, yani bu dudak şişiren doktorlar hiç mi yaptıklarına bakmıyor arı sokmuş gibi duruyorYanaklara da bir şeyler yaptırınca kızçeler şişme topa dönüyor. Şöyle bir görüntüyü yaratan doktorun da, para verip yaptıran kızçenin de, sosyal medyadan ordan burdan bakıp salya akıtan insanların da aklı melekelerinden şüphe ediyorum
+++ cok katiliyorum size bunu anlatmaya calismistim. statusu dolu erkegi degil kalbi dolu erkegi secmeye ozen gostermesi icin kotu olan biz oldukKonu boyunca erkeklere köle gibi davranan kadınların sevgilisi var . Ya da erkekler sadece açık giyinen kadınlara ilgi duyuyorlar gibi yorumlarınızı hayretler içerisinde okudum. Seçimler bizim aynalarimizdir siz hep kekolari seciyorsaniz bunun için acaba biraz secimlerinize mi odaklansaniz.
Kadınları asagilamaniza gerek yok çünkü mesele onlar değil . Kendinize dönüp neden hep yanlış erkek seçiyorum diye sorabilirsiniz .
Yani biz nasıl kadınlar hep parası olan erkek sever demiyorsak erkekler hep estetikli ve vücudunu sergileyen kadınlara bayılır da diyemeyiz. Ya da sevgilisi olan kadınlar erkeklere köle gibi davranır da dememeliyiz böyle bir bakış açısıyla biriyle sağlıklı bir ilişki kurmak zaten imkansız .+++ cok katiliyorum size bunu anlatmaya calismistim. statusu dolu erkegi degil kalbi dolu erkegi secmeye ozen gostermesi icin kotu olan biz olduk
Basliginiz cok guzel...başlıktan anlaşılacağı üzere son yıllardaki halim budur.
artık bu durum gerçekten canımı sıkıyor önceden takmıyordum ama son aylarda cevremde bekar arkadaşım kalmayınca gözüme batmaya başladı. çalışıyorum işim gereği çok insan görüyorum ama istediğim gibi biri çıkmıyor. Beniml iletişime geçmeye çalışanlar da pek beğendiğim tipler değil. yani düzenli işi olmayan, olgun davranmayan ergen erkek tipleri. herkesin belirli kriterleri vardır ya benim de öyle. böyle ceo olsun mavi gözlü sarışın olsun gibi hayallerim yok yani . kurslara gidiyorum(eğitimim yüzündn de gidiyorum) yani evde oturan biri değilim aktifimdir sosyal medyada olsun ama hala yalnızım.
amacım öyle hemen birini bulayım evleneyim değil artık yaşınız 30 a yaklaşınca her olayı herkese anlatamıyorsunuz ailenizi üzmemek için, arkadaş çevrenize anlatsanız artık herkesin kendi çekirdek ailesi sorunları var kimse sizi eskisi gibi dinlemek zorunda değil sonuçta herkesin hayatı var. iş yerinde de kime ne kadar güvenirsiniz tartışılır. insna zor zamanlarında bir yol gösteren destek bekliyor, beraber dinleneceği konuşacağı öğreteceği ve öğreneceği birini yanına istiyor. beraber aktivite yapmak istiyorum mesela.
böyle olunca kendimi beğenmemeye başladım. sevgilisi olan kızlarla kendimi kıyaslamaya başladım çok yanlış biliyorum. erkeğe köle gibi davranan kızların kaç tane flörtü oluyor ne hikmetse bu kızların nasipleri hiç bitmiyor. erkekler yani erkekler ne istiyor nasıl yaklaşılmalı hiç bilmiyorum galiba. bunun sebebi de ergenlikte hep okul aklımdaydı. böyle sevgilim olsun kızı değildim okulda ilgimi dağıtacak diye ilşki istemezdim. iyi lise iyi üniversite kazanıcam diye o yaşta tecrübe edinemediğim için kendimi sorguluyorum.
beni gibi olan arkadaşlarla dertleşmek istedim okuduyssanız uzun oldu, teşekkür ederim
Kötü bir görüntü çünkü, yani bu dudak şişiren doktorlar hiç mi yaptıklarına bakmıyor arı sokmuş gibi duruyorYanaklara da bir şeyler yaptırınca kızçeler şişme topa dönüyor. Şöyle bir görüntüyü yaratan doktorun da, para verip yaptıran kızçenin de, sosyal medyadan ordan burdan bakıp salya akıtan insanların da aklı melekelerinden şüphe ediyorum
Kötü bir görüntü çünkü, yani bu dudak şişiren doktorlar hiç mi yaptıklarına bakmıyor arı sokmuş gibi duruyorYanaklara da bir şeyler yaptırınca kızçeler şişme topa dönüyor. Şöyle bir görüntüyü yaratan doktorun da, para verip yaptıran kızçenin de, sosyal medyadan ordan burdan bakıp salya akıtan insanların da aklı melekelerinden şüphe ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?