beni beğeneni ben beğenmem benim beğendiğimse beni beğenmez hali

Dudakları yaptrmak ve açık saçık giyinmek kabahat mi niye zorunuza gdyr ki siz de yaptırın bu kadr zorunuza gdiyorsa.

Dudakları yaptrmak ve açık saçık giyinmek kabahat mi niye zorunuza gdyr ki siz de yaptırın bu kadr zorunuza gdiyorsa.
yaptırmadığı mı nerden biliyorsunuz ? ya da yerinde kararında açık giyinmediğimi ? olay aşırıya kaçıklık ve avamlık. ayrıca konu bu değil. yukarıda arkadaş açıklamış önce yargılamadan orayı okuyun :)

Okudum senin bikac yorumunu.Hatta şu yorumuna denk geldim"açık saçık giyimime gelecekse gelmesin o kafa yapısında ki kızlardan değilim "o kafa yapısındaki kızlar ne ? Ayrica o aşırıya kaçık, avam diye tabir ettiğin tiplere de kendini bilen kaliteli adamlar sümügünü atmıyor bilgin olsun.

bak o konu da haklı olabilirsiniz. son yorumunuz iyi. olay kaliteli satatülü düzgün birine denk gelememiş olmam. karşıma çıkanların dengesiz hareketleri.

aynı başlıklı içeriği okuduğumuza emin miyiz?
yazının içeriğinde sadece bir cümlede var.

aynı başlıklı içeriği okuduğumuza emin miyiz?
yazının içeriğinde sadece bir cümlede var.
erkeğe köle gibi davranan kızların kaç tane flörtü oluyor ne hikmetse bu kızların nasipleri hiç bitmiyor.

ne kadar cool olurlarsa olsunlar illa bir varoş kız tipine merakları oluyor ee tabi bir de acık giyinen takipçisi fazla olan sise dudaklı kızlar olunca ben arada kaynıyorum sanırım.

Şu cümleleriniz normal mi ? Ne erkeklere ne de kadınlara bakış açınız normal değil bence . Genellemelerinizi tekrar okuyun . Bu şekildeki düşüncelerinizle uygun birini bulmanız da imkansiz

buna katılıyorum, bu tavsiyeler eski dönemler için geçerliydi ancak günümüzde hayır.
Allah aşkına kim sosyal hayatta gördüğü biriyle tanışmaya çalışıyor ki artık, erkekler de sosyal medyadan yürümeye alışmışlar zaten reel hayatta ne yapıcaklarını bilemiyorlar bile.

aynen onu da farkettim, sosyal medyadan çok güzel yürüyen erkekler ilk buluşmada konuşacak bir konu bulamıyor, bir keresinde başıma gelmişti ben konuşacak konu açmıştım mesela adam göz göze geldiğimizde utanmıştı utanmaktan yüzüme bakamıyordu

Şu cümleleriniz normal mi ? Ne erkeklere ne de kadınlara bakış açınız normal değil bence . Genellemelerinizi tekrar okuyun . Bu şekildeki düşüncelerinizle uygun birini bulmanız da imkansiz
pardon da siz kadın korumak niyetiyle başka bir kadını vurmakla ne yapmaya çalışıyorsuunuz ? sizin zihniyet çok mu normal ? siz çok mu sağlıksınız çok mu sağlıklı ilişki yaşıyorsunuz bu kafa yapınızla ? yukarıda M moruclukalem sağolsun açıklamış onlar normal anlayıp sizin ters anlamız ne kadar doğru ? hamilelik hormonlarınıza veriyorum :)

Yok vermeyin hamilelik hormonlarına ben size vurmuyorum sizin yazdıklarınızı okumanızı istedim. Kadınlar böyledir ve erkekler şöyledir genellemeleriniz sağlıklı değil . Aslında yaptığım ilk yorumfa da size başka bir bakış açısı sunuyorum . Çevrenizdeki erkekleri sıkıntılı olanlardan seçiyorsunuz diye tüm erkekler öyle değil . Psikolog değilim ama seçimlerimiz genellikle ebeveynlerimizle alakalı oluyor . Size değer vermeyen erkekleri secmenizin bambaşka bir sebebi olabilir . Kadınlar kölelik yaparsa flörtü olur düşüncesi normal değil mesela . O kadınlar normal erkeklerle birlikte değiller demek ki m

yukarıda yazdığım gibi belki de hassaas bir dönem de olduğum için olaya tam net bakamıyor olabilirm.
gönül bu ama yani sonuçta hepimiz kadın olarak erkekte sadce sıradan eli yüzü düzgün orta halli biri olmasını beklemiyoruz gercekci olalım.

Tabi ki bunu beklemiyoruz. Ama siz şimdi bir erkekle iletisim halindeyken onun davranislarini inceleyebilirsiniz. Adam size nasıl davranıyor bir garsona nasıl davranıyor ya da çalıştığı insanlara . Sosyal medyadan otuzlu yaşlara gelmesine rağmen önüne gelen hesaptaki kadınlara beğeni atıyorsa zaten ne bileyim konuşmaya değer mi ? O adam ergenlikte kalmıştır . Hayatınıza birini almak için belki siz doğru enerjide değilsiniz bundan bahsediyorum . Bad boy seçip ben onu adam ederim diye düşünerek onlara mi cekiliyorsuniz acaba

ahaha güzel bir tatil için ben de sevgili bekliyorum ahahaha düşününce komik geliyor ama öyle napiiim.
özeniyorum tatile gidenlere, senelerdir ben de ailemle gidiyorum. bi ara bu sene tek mi gitsem diye düşündüm sonra sıkıcı olacağını düşünüp vazgeçtim. ailemle de gidesim yok özgür olamıyorum. en iyisi güzel tatil hakkımı sevgili ile kullanmak, üstelik bunun için bütçem de var ama sanırım bu seneyi pas geçicem. seneye de düzgün bir ilişkim olmazsa beş yıldızlı otelde tek başıma tatil yapıcam tatil için sevgili bekleyen tuhaf bir kadın olarak yorumunu görünce tutamadım kendimi :) ama bir yandan beynimde dönen soru, ya kısmetim tatilde karşıma çıkacaksa? off

yok hayır, ergenliğimden beri hiç o tarz bad boy serseri tiplerdeki erkekler pas vermem.
hatta şu ile gerçek ; belirli işi-mesleği geliri olmayan, çalışkan-zeki olmayan ,kendini geçindiremeyen, sosyal çevresi- statüsü- saygınlığı olmayan hiçbir erkekler muhattap olmam. çünkü bunlar benim ilk kriterlerim bunların olmadığı biriyle evlenmeye geç konuşmam bile.
benim demek istediğim yani belirli işi olan, zeki - külltürlü olan erkeklerin ne aradıkları.

ben de çok istiyorum var ya insan çok özeniyor yaz deniz kum güneş sevgili <3

Şu yazınız neden başlıktaki durumda olduğunuzun ispatı aslında. Sizin kendinize layık gördükleriniz sizi kendilerine layık görmüyorsa, dönüp kendinize bakmalısınız.

Şu yazınız neden başlıktaki durumda olduğunuzun ispatı aslında. Sizin kendinize layık gördükleriniz sizi kendilerine layık görmüyorsa, dönüp kendinize bakmalısınız.
ne alaka :d
işşsiz, baba parası yiyen, ergen takılan veya ana kuzusu olan erkeklere pas vermedim diye mi? gercekten nasıl bir kafadasınız

Bunu açıkçası bende beklerim bir erkekten. Bunları istemeniz çok doğal . Bence doğru kişi karşınıza çıkmamış sadece . Umarım aradığınız gibi birini bulursunuz .

ne alaka :d
işşsiz, baba parası yiyen, ergen takılan veya ana kuzusu olan erkeklere pas vermedim diye mi? gercekten nasıl bir kafadasınız
Hayır, anlamadınız. Sizin seçmek istediğiniz insanlar sizi seçmiyor. Bu durumu nasıl değiştirebilirsiniz onu düşünün bence. Sizin istediğiniz kişiler sizi neden istemiyor?

Hayır, anlamadınız. Sizin seçmek istediğiniz insanlar sizi seçmiyor. Bu durumu nasıl değiştirebilirsiniz onu düşünün bence. Sizin istediğiniz kişiler sizi neden istemiyor?
çünkü bu yaş erkekler daha yeni çevre iş para tip edindikleri için evlenmeye sıcak bakmıyorlar. bu tarz erkeklr en az 35 de kendisinden daha küçük birini bulup evleniyor. biz kadın olduğumuz için biyolojik yaşa kurban gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…