Sadece resmimi gördü zaten görünceye kadar anlaştığı tek bayan olduğumu sonsuza kadar benimle görüşmek konuşmak istediğini söyledi benimle çok iyi anlaşmıştı bn bu şekilde üzgün olduğum için konuşuyorum. Benimle anlaşamasaydı evet haklısınız umursamam bile ama çok iyi biriydim madem neden böyle kaçtı karşısında çocuk yoktu benim güvenim kırıldı demek ki insanlara napsak yaranamıyoruz şimdi de biriyle konuşmaktan inanın korkuyorumYaşın kaç bilmiyorum ama,çok kültürlü,seviyeli,mantıklı dediğin erkek,şu düşünce yapısındaki bir kızla yapamaz.İki insanın birbirini beğenmemesi meselesini sadece dış görünüş olarak algılamamalısın.Farzedelim ki öyle,olabilir.Bir insan seni beğenmedi diye bu senin çok çirkin olduğun anlamına gelmez.Tipi değilsindri.Sıcaklık alamamıştır.Aynı şekilde sende birini beğenmeyebiirsin.Boşver de geç.Umursama bile.
Bir şey var demek ki..Arkadaş dost sevgili sırdaş hepsi bi sıfat içindeydi çok değişik bi ilişkiydi onun beklentileri farklıymış oysa ben gerçekten arkadaş olarak gördüm sevgili olmayı şu yönden istemedim çok zor biri bende dedim ki arkadaş olalım zaman bu belli olmaz vs. gibi genel konuştuk ikimizde ama çok iyi anlaşmıştık
aaa hiç yüzyüze gelmediniz mi sizSadece resmimi gördü zaten görünceye kadar anlaştığı tek bayan olduğumu sonsuza kadar benimle görüşmek konuşmak istediğini söyledi benimle çok iyi anlaşmıştı bn bu şekilde üzgün olduğum için konuşuyorum. Benimle anlaşamasaydı evet haklısınız umursamam bile ama çok iyi biriydim madem neden böyle kaçtı karşısında çocuk yoktu benim güvenim kırıldı demek ki insanlara napsak yaranamıyoruz şimdi de biriyle konuşmaktan inanın korkuyorum
daha 20 gündür konuşuyoruz şehir dışındaydı ben tanımadığım için resim fln göndermedim gönderince işte böyle kaçtı kendisi inanın bana yakışmıyo bile benden yaşlı gösteriyor ben genede saygımı kaybetmedimaynı ilde degilmisinizki yüz yüze görüşmediniz.
Henüz gelmemiştik aynı şehirdeyiz görüşmeden bile böyle bi tepki aldım siz düşünün artık beyefendi görüşmeye layık görmediaaa hiç yüzyüze gelmediniz mi siz
o yüzden mi bu kadar tantana
daha 20 gündür konuşuyoruz şehir dışındaydı ben tanımadığım için resim fln göndermedim gönderince işte böyle kaçtı kendisi inanın bana yakışmıyo bile benden yaşlı gösteriyor ben genede saygımı kaybetmedim
İhtiyacım yoktu hala yok ama daha mutlu olurum biraz üzüntüm gider iyi anlaşırız belki diye istedim pişman oldumseni illa birinin istemesi mi lazım? muhtaç mısın sevgiye? ayrıca ne derler kimin ne kadar sevdiğine asla emin olamazsın. kendi kendine yetebilmeyi öğrenmelisin
bence sevgilisi vardı...Henüz gelmemiştik aynı şehirdeyiz görüşmeden bile böyle bi tepki aldım siz düşünün artık beyefendi görüşmeye layık görmedi
Ne fizik olarak ne kendini beğenmişliği yüzünden olmazdı bliyorum buna rağmen adam ne beni insan yerine koydu nede insan gibi veda etti yada ne bileyim özür falan diledi şimdi düşünüyorum ben buna değmicek kadar mıyım ya ömrüm boyunca böyle insanlara dalga malzemesi olmaktan korkarak nasıl tanışır konuşurumnerden tanıştınız desem. cok merak ettim yeminle.
bak sıralıyosun sana uygun olmadıgını. daha nesini kafana takıyosunki.
Güzelim,bir erkek hiç görmediği biriyle netten sonsuza dek görüşmek istediğini,söyleyip çok iyi anlaşıyoruz kanısına varıyorsa,bir de bir resimle fikir beyan ediyorsa o erkek çokta kültürlü mantıklı olamaz.İnsan kocasını tanıyamıyor da hiç görmediği kişiyle iki lakırdıyla mı anlaşacak tanışacak.Herkes herşeyi söyler.Lafla peynir gemisi yürümez.Bu işin iyi insan olmakla alakası yok.Herkes kendince iyidir.Ama birliktelik,anlayış,hoşgörü,paylaşımlar,yaşananlar,kriz ve sorun anında ki yaklaşımlar farklıdır.Sadece resmimi gördü zaten görünceye kadar anlaştığı tek bayan olduğumu sonsuza kadar benimle görüşmek konuşmak istediğini söyledi benimle çok iyi anlaşmıştı bn bu şekilde üzgün olduğum için konuşuyorum. Benimle anlaşamasaydı evet haklısınız umursamam bile ama çok iyi biriydim madem neden böyle kaçtı karşısında çocuk yoktu benim güvenim kırıldı demek ki insanlara napsak yaranamıyoruz şimdi de biriyle konuşmaktan inanın korkuyorum
CANIM SACMALAMA LÜTFEN KARŞINA DAHA NİCELRİ ÇIKAR SEVDIGIN ASIK OLDUUN UZULMEErkek arkadaşımdan ayrılalı çok olmadı yeni biriyle tanıştım aşk sevgi vs. değildi aslında amaç arkadaşlıktı nette tanışmıştık sonra görüşünce çok isteksiz oldu msj bile atmıyo niye tanıştıysam çok pişman oldum. Hani gerçekten itici değilim ki kendisi hiç yakışıklı değil ama kendine bakmadan beni beğenmiyor. Kendisini beğendiğim için hoş bulduğum için değil kültürlü olmasını seviyeli ve mantıklı konuşmasını beğendiğim için görüştüm. Yaşı büyük ama çok kültürlü sırf bu yüzden kendini üstün görüyor çok üzüldüm ve çok bozuldum ben onun asla dış görünüşünü yargılamamışken böyle bi tutum sergiledi .İşin kötüsü benim güvenim çok sarsıldı daha ilk tanıştığım erkekten böyle bi tepki geldi beni kimse sevmicek mi korkusu başladı. Bana hakaret eden küfür eden kötü davranan adama geri mi dönsem diye düşünmeye başladım demek ki ondan başka kimse beni istemicek özgüvenim çok düştü ki asla itici biri değilim. Çokta karışık oldu k.bakmayın sizin başınıza böyle bişey geldi mi yada ayrılınca sizde bu hisleri yaşadınız mı ölünceye kadar yalnız mı kalcam korkusu sardı
o 28 sen 18 yaşındasın, günde bir sürü kızla net üzerinden görüştüğüne emin olabilirsin.Henüz gelmemiştik aynı şehirdeyiz görüşmeden bile böyle bi tepki aldım siz düşünün artık beyefendi görüşmeye layık görmedi
Aşk sevgi hislerimi biten ilişkimde tükettim ama aramızda farklı bi ilişki vardı zamana bırakmıştık sevgli olmayı hergün konuşuyoduk sınavdan sonra görüşcektik ama bn öncesinde ilk kez resmimi gönderdim tepki vermedi noldu falan diyince işte ben farklı bekliyodum ama hala değerlisin telin diğer ucunca ol dedi bende mecbur tamam dedim. Farkındayım karşıdan önemsiz duruyor ama benim özgüvenim yıkıldı kendine bakmadan beni böylesine yargılaması onca konuştuğumuz sözler yalan oldu belki tek sebebi netten tanışmış olmaktır bilmiyorum.Zaten boşver ben ona mı kaldım diyorum ama hep böyle mi olcak bu diye üzülüyorumArkadaslik, dostluk, her seyin ic ice oldugu bir iliskimiz vardi demissiniz...
Konu basliginiz 'beni begenmedi'...
Aralarda sevgili olmak gibi bir niyetim yoktu diye kirk kere tekrarlamissiniz...
O zaman sorun ne?
Soru kendinizle celismeniz, icinizdeki problemler...
Oncelikle bu adami cok begendiginizi ve sevgili olmak istediginizi kendinize itiraf eder misiniz?
Adama neler neler yazilmis sanki herkes ilk kez gorustugu birine ilan-i ask etmek zorundaymis gibi...
Sirf istemedigi icin sizinle sık gorusmuyor da olabilir, konunuzda yasadiginiz gelgitleri konusmanizda da hissedip rahatsiz olmus da...
Siz ne istediginizi bilmiyorsunuz, kendinize itiraf edemediginiz hisleriniz var ve 28 yasindaki bir insan icin bunlar itici faktorler...
Kendinizle ilgili alginizi o ya da baska birine gore sekillendirmeyin...
Kotu bir iliskiden cikmaniz da herhangi bir erkegin sizi begenmemesi de icinde bulundugunuz ruh halini aciklayamaz...
Bir sure sadece sanaldan degil gonul meselelerinden de uzak durup oz guvenin baskalarinin begenisine endeksli olmadigini icsellestirin cunku bu dusunce yapisiyla saglikli bir iliski kuramazsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?