beni beğenmedi

Sadece resmimi gördü zaten görünceye kadar anlaştığı tek bayan olduğumu sonsuza kadar benimle görüşmek konuşmak istediğini söyledi benimle çok iyi anlaşmıştı bn bu şekilde üzgün olduğum için konuşuyorum. Benimle anlaşamasaydı evet haklısınız umursamam bile ama çok iyi biriydim madem neden böyle kaçtı karşısında çocuk yoktu benim güvenim kırıldı demek ki insanlara napsak yaranamıyoruz şimdi de biriyle konuşmaktan inanın korkuyorum

Bir şey var demek ki..

Ya zamana bırakacaksın ki kesinlikle olması gereken bu.. onun da senden sonra hala netten başkalarıyla görüştüğü konusunda neredeyse tamamen eminim..

Ya da soracaksın ama zaten eline bir şey geçmez siz aynı şehirde bile değilmişsiniz ki.

aaa hiç yüzyüze gelmediniz mi siz
o yüzden mi bu kadar tantana

aynı ilde degilmisinizki yüz yüze görüşmediniz.
daha 20 gündür konuşuyoruz şehir dışındaydı ben tanımadığım için resim fln göndermedim gönderince işte böyle kaçtı kendisi inanın bana yakışmıyo bile benden yaşlı gösteriyor ben genede saygımı kaybetmedim

nerden tanıştınız desem. cok merak ettim yeminle.
bak sıralıyosun sana uygun olmadıgını. daha nesini kafana takıyosunki.

seni illa birinin istemesi mi lazım? muhtaç mısın sevgiye? ayrıca ne derler kimin ne kadar sevdiğine asla emin olamazsın. kendi kendine yetebilmeyi öğrenmelisin
İhtiyacım yoktu hala yok ama daha mutlu olurum biraz üzüntüm gider iyi anlaşırız belki diye istedim pişman oldum

Henüz gelmemiştik aynı şehirdeyiz görüşmeden bile böyle bi tepki aldım siz düşünün artık beyefendi görüşmeye layık görmedi
bence sevgilisi vardı...
sevgilisiyle arası bozukken senle görüştü. düzeltince senle irtibatı kesti

nerden tanıştınız desem. cok merak ettim yeminle.
bak sıralıyosun sana uygun olmadıgını. daha nesini kafana takıyosunki.
Ne fizik olarak ne kendini beğenmişliği yüzünden olmazdı bliyorum buna rağmen adam ne beni insan yerine koydu nede insan gibi veda etti yada ne bileyim özür falan diledi şimdi düşünüyorum ben buna değmicek kadar mıyım ya ömrüm boyunca böyle insanlara dalga malzemesi olmaktan korkarak nasıl tanışır konuşurum

Arkadaslik, dostluk, her seyin ic ice oldugu bir iliskimiz vardi demissiniz...

Konu basliginiz 'beni begenmedi'...

Aralarda sevgili olmak gibi bir niyetim yoktu diye kirk kere tekrarlamissiniz...

O zaman sorun ne?

Soru kendinizle celismeniz, icinizdeki problemler...

Oncelikle bu adami cok begendiginizi ve sevgili olmak istediginizi kendinize itiraf eder misiniz?

Adama neler neler yazilmis sanki herkes ilk kez gorustugu birine ilan-i ask etmek zorundaymis gibi...

Sirf istemedigi icin sizinle sık gorusmuyor da olabilir, konunuzda yasadiginiz gelgitleri konusmanizda da hissedip rahatsiz olmus da...

Siz ne istediginizi bilmiyorsunuz, kendinize itiraf edemediginiz hisleriniz var ve 28 yasindaki bir insan icin bunlar itici faktorler...

Kendinizle ilgili alginizi o ya da baska birine gore sekillendirmeyin...

Kotu bir iliskiden cikmaniz da herhangi bir erkegin sizi begenmemesi de icinde bulundugunuz ruh halini aciklayamaz...

Bir sure sadece sanaldan degil gonul meselelerinden de uzak durup oz guvenin baskalarinin begenisine endeksli olmadigini icsellestirin cunku bu dusunce yapisiyla saglikli bir iliski kuramazsiniz...

Güzelim,bir erkek hiç görmediği biriyle netten sonsuza dek görüşmek istediğini,söyleyip çok iyi anlaşıyoruz kanısına varıyorsa,bir de bir resimle fikir beyan ediyorsa o erkek çokta kültürlü mantıklı olamaz.İnsan kocasını tanıyamıyor da hiç görmediği kişiyle iki lakırdıyla mı anlaşacak tanışacak.Herkes herşeyi söyler.Lafla peynir gemisi yürümez.Bu işin iyi insan olmakla alakası yok.Herkes kendince iyidir.Ama birliktelik,anlayış,hoşgörü,paylaşımlar,yaşananlar,kriz ve sorun anında ki yaklaşımlar farklıdır.
Bence aklını başına topla,netten kimseyle görüşüpte,iki lafına kanma.Bu kadar kendini kaptırma.Doğru dürüst tanışacağın bir insanla yoluna devam et.

Şimdi ararsa ki arıcağını sanmam konuşayım mı yada bir daha arama mı diyeyim onun lafına göre hala arkadaşmışız

CANIM SACMALAMA LÜTFEN KARŞINA DAHA NİCELRİ ÇIKAR SEVDIGIN ASIK OLDUUN UZULME

Henüz gelmemiştik aynı şehirdeyiz görüşmeden bile böyle bi tepki aldım siz düşünün artık beyefendi görüşmeye layık görmedi
o 28 sen 18 yaşındasın, günde bir sürü kızla net üzerinden görüştüğüne emin olabilirsin.
her yeni tanışma yeni bir ilişki olasılığıdır. sen ilk kez mi konuşuyorsun net üzerinden ki bu olay seni depresyona sokuyor.
senin gibi bir sürü kızla görüşüp resim alış verişi yapmıştır. bir kısmıyla ilerletip sms gibi yollarla görüşmüştür, elekte kalan bir kısmıyla da yüz yüze... hoşlandığıyla ilişki kurar diğerleri biter..
sanal ilişkilerin hepsi böyle.

Bence bir kez daha böyle bişey yapıp kendini alçaltma. Resim falan atmak nedir, kendini onun beğenisine sunmuşsun madem her türlü cevaba da hazırlıklı olmalıydın. Kendi degerimizi kendimiz belirliyoruz hayatta. Ben seni çok iyi anlıyorum kötü bi dönemindesin belki bi arayış içindesin, inan ki doğal şeyler bunlar, ama sen kendi karakterini böyle günlerde göstereceksin, kimseye değil kendine göstereceksin. Hayatı çok sorgularsan, cok beklenti içine girersen, Eyvah bir insan gitti hayatımdan yerini başkaları doldursun hiç kendime kalmayayim dersen, böyle küçük nankörlükler yapar hayat sana. Kendinden korkma. Yalnız kalmaktan korkma. Kimseye kendini beğendirmek zorunda değilsin, kimsenin seni güzel bulmasına ihtiyacın yok, sen kendini beğen, bi gün biri beğenecek olursa da seni güzel bakışın güzel görüşün için beğensin, ondan sonra her ayrıntın muazzam gelir zaten.

O sana mesaj atmıyosa sende atma
Dünyanın sonu mu
Kendi bilir

yüz yüz bile gelmemişsiniz.
neden bu kadar dert ettiniz ki,bende farklı algıladım.
hiç konuşmaya, üzülmeye bile değmez.
iyiki görüşmemişsiniz.
birde yeni bir ilişki için bu kadar acele etmeyin.
yanlış kararlar verebilirsiniz.
illa birinin olması çokta lazım değil sonuçta,
biraz kafa dinleyin ve kendinizi değersiz gibi hissetmeyin.
size cevap vermedi demek sizi beğenmediği anlamına gelmez.
bence farklı arayışlar içindeydi,ben güvenilir bulmadım zaten.
iyi ki olmamış.

şimdi öncelikle konu sahibi ve arkasından bazı yorumcular bana kızacak ama ama ama ya hu 21 yaşında neyin acelesi bu, neyin telaşı?
21 yaşında bir kız ne kadar çirkin olabilir?
neden erkekler tarafından beğenilmek, onaylanmak bu kadar önemli sizin için?
hiç kimse gençlik, ergenlik bahaneleri sıralamasın biz de genç olduk.
yani adamın biri fotoğrafını beğenmedi diye neye takıyosun anlamadım ki? zıkkımın dibi beğenmezse haydi yallah. bi sakin ol. bak daha yeni ayrılmışsın, bi nefes al ya. yapma şöyle.

Aşk sevgi hislerimi biten ilişkimde tükettim ama aramızda farklı bi ilişki vardı zamana bırakmıştık sevgli olmayı hergün konuşuyoduk sınavdan sonra görüşcektik ama bn öncesinde ilk kez resmimi gönderdim tepki vermedi noldu falan diyince işte ben farklı bekliyodum ama hala değerlisin telin diğer ucunca ol dedi bende mecbur tamam dedim. Farkındayım karşıdan önemsiz duruyor ama benim özgüvenim yıkıldı kendine bakmadan beni böylesine yargılaması onca konuştuğumuz sözler yalan oldu belki tek sebebi netten tanışmış olmaktır bilmiyorum.Zaten boşver ben ona mı kaldım diyorum ama hep böyle mi olcak bu diye üzülüyorum

güzellik olayı değildir
belki elektrık almadı senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…