Beni beğenmiyorMuş artık. .

Ailenizin ve esinizin uslubu ne kadar yanlis belki sizin icin endiseleniyor olabilirler ama böyle yaparak dahada kötüye gidebilir sizinki hastalikli bir hal almis

Ben sorunu anlamadım
Eşiyin sözümü
Zayıf olmanmı
Senin anormal olan kilodan memnun olmanmı
Üslübü sert de olsa eşiniz haklı, hastalıktan deil kendiniz istemiş siniz bu kıloyu
Adam dokununca kemiklerinle muhatap olmak istemiyor demekki

beni beğenmiyor ne demek sağlıklı olunda iyi zinde olunda başkası sizi beğenir yada beğenmez çokta mühin değil

Eski konunuza da baktım da beden algınızda da bozulma olmuş sizin. Normalde herkesin bir deri bir kemik kabul ettiği halinizi güzel buluyorsunuz vesaire. Hemen bir psikoloğa görünün ve diyetisyen desteğiyle kilo almaya başlayın.

Bu kiloda kalmak her şeyden önce senin sağlığın için iyi değil. Yavruna karşı sorumlulukların var. Güçlü olup ona en iyi şekilde bakmalısın. O yüzden güzellik standartlarına karşı takıntını bir kenara bırakıp gerekirse bir doktora başvur. Anoreksik bir vaka değilsindir umarım.

Canım fazla zayıflayıp kilo almak istememek bir hastalık .
Hele ki bir de kilo alacağım korkusu varsa ...

kendinizi hala zayif goruyor kilo almak istemiyorsaniz mutlaka piskolojik destek alin.bu hastaliktan dolayi ciddi sorunlar yasayan insanlar var. once saglikli bir kiloya ulasin.esinizde rahatsiz durumdan belliki ama bunu soyleme sekli hos olmamis sagligin icin kilo almasin dese daha iyi olurdu.ama malum bazi erkekler bunu dusenemiyor sadece kendi acisindan bakiyor olaylara.insallh bir an once saglikli bir kiloya ulasirsiniz..

Sanırım Anoreksiya Nervoza olmuşsunuz.
Bakın tıp dilinde bir adı var. Acilen doktora görünmelisiniz. İç organlarınıza zarar verirsiniz bu şekilde.

Boya göre az kilonuz. Kitle endekse göre biraz daha alıp o kiloda kalmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…