Beni beğenmiyorMuş artık. .

Ben de 1.67yim ve 55 kilo olduğumda bile gerçekten "zayıf" duruyorum. 42 kilo halimi düşünemiyorum bile. Sağlığınız için bir diyetisyene gidip kilo almayı denemelisiniz...

Eşiniz de belki daha bir sürü olumlu şey söylemiştir eski halinize dönmeniz için destek olmuştur da en son raddeye geldiğinde sert çıkarak zayıflamayı bırakacağınızı düşünmüştür. Bi de bu yönden bakın isterseniz... inşallah kısa sürede hem sağlığınıza kavuşursunuz hem de evliliğinizi düzeltirsiniz.

Konu sahibinin verilen yorumlara hiç cevap vermeme gibi bir huyu var sanırsam.

Geçmiş olsun, inşallah şimdi daha sağlıklı bir ağırlıktasınızdır. Sizinki zaten istemeden olmuş, düzeltmişsinizdir kısa zamanda. Hiç düşünemezdim gerçekten o kadar düşülebileceğini.

26 yasima kadar 50 kilonun uzerine ciktigim gorulmemisti. Hamilelikte 75 oldum :) verdim gerci hepsini ayni hizla 53te sabitim suan. Ne artiyo ne azaliyo. Yas ilerledikce metabolizma yavasliyo sanirim ama sukur daha iyiyim

Aynı boydayız.
Bir ara 45-47 kiloydum ve gerçekten kemiklerim sayılıyordu, suratım göz ve burundan ibaretti.
Sizinki sayılmayı geçmiş, alenen kemik görüntüsüdür herhalde.
Lütfen acilen sağlığınız için biraz kilo alın uzman eşliğinde.
Eşinizi de boşverin, beğenmiyorsa kapı orada, bu kadar net!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…