- Konu Sahibi esrayilmaz12
-
1.67 ye 42 kg cok zayıf nerdeyse aneroksıya goruntusu dıyebılırım boyum 1,68 kılom 59-60 tam ideal ölçüdeyim ne kuru kemık ne kıloluyum.Merhaba.. Uzun bir süre diyet yaptıktan sonra 65 kilodan 42 kiloya düştüm. Haliyle çok zayıfladim. Ve eşimin haraketlerinden zaten birsey olduğunu anlamışım. Ve en son bana seni beğenmiyorum istemiyorum artık dedi ve cok zorunda gitti aslında ben kilo almak istemiyorum evet sanırım hastalık derecesi yaptım yemek yemeyerek form bisküviler leblebi vs ile hep atıştırmalık yaparak. Annem babam bile artık beni tersliyor azarlıyor çok zor durumdayım ne olur yardimci olun bana..iyi akşamlar. .
Leblebiden başka bir şey yiyemeyen üye değil misin sen?
Normal değil doktora git dendi 10 gün sonra tekrar konu açıyorsun... Amaç??
Ayrıca konu sahibi 2015'te önce 25 yaşındayım sonra 21 yaşındayım demişsin.. Şimdi 23 yaşındasın
Konu fake dağılın
Cnm bende 168 boyum 63 kiloyum ve ideal olduğumu düşünüyorum sen ne sebeple kilo vermek istedin aniamadım boyuna göre çok kilo vermişsin ki buda hoş bir görüntü olmuyor çok istiyorsan 5 6 kilo verebilirdin sağlığın içinde biraz kilo alsan iyi olur
Eşiniz sizi sadece görüntünüz için sevmiş demekki demekki kişiliğinizin onun için hiç bir önemi yok bence hiç kilo almayın kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız öyle kalın .siz kilo alsanız yine başka kusur bulacaktır. Beğenmiyorsan başkasını bul sen beni ben olduğum için sevmemişsib demekki asıl utanacak sensin deyin eşinizeMerhaba.. Uzun bir süre diyet yaptıktan sonra 65 kilodan 42 kiloya düştüm. Haliyle çok zayıfladim. Ve eşimin haraketlerinden zaten birsey olduğunu anlamışım. Ve en son bana seni beğenmiyorum istemiyorum artık dedi ve cok zorunda gitti aslında ben kilo almak istemiyorum evet sanırım hastalık derecesi yaptım yemek yemeyerek form bisküviler leblebi vs ile hep atıştırmalık yaparak. Annem babam bile artık beni tersliyor azarlıyor çok zor durumdayım ne olur yardimci olun bana..iyi akşamlar. .
Boya göre zayıfsınız evet. Hatta anoreksik bile olabilirsiniz. Rica ediyorum doktora gidin.1.67 boyum
mumkun malesef. Zaten hep fazla zayiftim ama evlendigim siraada dugun stresinden 42 kiloya dusmustum ustelik benm boyum 170. Tum kemiklerim sayiliyordu.Ben 1,67yim. 54 kilo olduğumda bazı markaların xs bedenleri büyük gelmeye başlamıştı. Bu boyla 42'nin kemik ağırlığı açısından da mümkün olmadığını düşünüyorum açıkçası. Kemiklerinizi de ihtiyaç sahiplerine bağışladıysanız o başka. Gerçekten bu boyda mümkünse bu kilo, kim bilir nasıl görünüyorsunuz. Eşiniz normalde böyle şeyler söyleyen bir insan değilse bence size böyle sert çıkarak sorunu çözebileceğine inandığı için öyle demiş olabilir.
Boyuna göre kilon çok az, kendin için sağliklı olmak adına kilo almalısın..1.67 boyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?