Beni beğenmiyorMuş artık. .

167 boya 42 kilo hasta gorunumlu olur esin cok hakli bence yahu adam begenmuyorsa ne bu inat benimde boyum 167 biara 59 a dustum ve herkez kizdi bana ne bu curkinlik ne bu zayiflik diye gercekten etkilendim ve 3 kilo aldim simdi 63 um aslinda idealim lutfen sende kilo al

Leblebiden başka bir şey yiyemeyen üye değil misin sen?
Normal değil doktora git dendi 10 gün sonra tekrar konu açıyorsun... Amaç??

Ayrıca konu sahibi 2015'te önce 25 yaşındayım sonra 21 yaşındayım demişsin.. Şimdi 23 yaşındasın

Konu fake dağılın

Cnm bende 168 boyum 63 kiloyum ve ideal olduğumu düşünüyorum sen ne sebeple kilo vermek istedin aniamadım boyuna göre çok kilo vermişsin ki buda hoş bir görüntü olmuyor çok istiyorsan 5 6 kilo verebilirdin sağlığın içinde biraz kilo alsan iyi olur

42 çok az. ben 1555 45 kiloyum ya. bence eni bi diyetle kilo almaı deneyin. eşinize de bişey diyemedim yani.

1.67 ye 42 kg cok zayıf nerdeyse aneroksıya goruntusu dıyebılırım boyum 1,68 kılom 59-60 tam ideal ölçüdeyim ne kuru kemık ne kıloluyum.
ama esınızın sıze soylemı agır olmus, hayatım saglıgın bozulacak cok zayıfladın artık bır dur de ıstersen deforme oluyorsun dese anlarım da , senı begenmıyorum ıstemıyorum demek de neyın nesı ????

Geçmiş konulara gidince aynısını fark etmiştim Konu sahibi kilo değil aynı zamanda yaş da kaybediyo :)))

bende 1,68 boyum 63 kilodayım ama bana fazla geliyor yaaa , dışarıdan herkes çok ıyı diyor am bana 3-4 kilo fazlam var diye düşünüyorum .

42 kiloya düşmen eşinin hakaret etmesini gerektirmez sağlığını düşün falan dese anlıcam
Sen de ona hakaret et senin eşinde bi burak özçivit değildir heralde
Kilo al ama kendin için al çok zayıfsın bedenin error vermeden çaresine bak.

Ben 1,67yim. 54 kilo olduğumda bazı markaların xs bedenleri büyük gelmeye başlamıştı. Bu boyla 42'nin kemik ağırlığı açısından da mümkün olmadığını düşünüyorum açıkçası. Kemiklerinizi de ihtiyaç sahiplerine bağışladıysanız o başka. Gerçekten bu boyda mümkünse bu kilo, kim bilir nasıl görünüyorsunuz. Eşiniz normalde böyle şeyler söyleyen bir insan değilse bence size böyle sert çıkarak sorunu çözebileceğine inandığı için öyle demiş olabilir.

çok zayıfsınız dahiliye ve psikiyatriye gitmeniz gerek.

kadınlarda belli bir yağ oranı olması lazım hormonlarının düzgün çalışması için. çok kilolu da çok zayıf da kötü ve erkeklerin beğenmemesi normal geliyor bana biz çok sıska ya da aşırı kilolu erkekleri beğenmiyoruz sonuçta beyaz yalan da bi yere kadar.

kimbilir şimdiye kadar neler dedi kar etmedi de en son artık beğenmiyorum dedi son çare.

Eşiniz sizi sadece görüntünüz için sevmiş demekki demekki kişiliğinizin onun için hiç bir önemi yok bence hiç kilo almayın kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız öyle kalın .siz kilo alsanız yine başka kusur bulacaktır. Beğenmiyorsan başkasını bul sen beni ben olduğum için sevmemişsib demekki asıl utanacak sensin deyin eşinize

Bir psikoloğa görünseniz anoreksiya mi oldunuz 42 kilo bir de 1.67 boyunda cok az hala da form biskuviler falan neden normal duzeninize donun 50 kilo falan olun bari. bir de sagliksiz mi zayifladiniz bi anda o sekilde zayiflayinca cokuyor insan.

onları bir psikologa gondermek lazım ailen ne alaka kızıyor bagırıyor kilo verdin diyemi..esin zaten cok kaba insan sunu der ya cok zayıfladın hayatım kilo al biraz olay bu yani bu sebeple istemiyorum diyen adamda gitsin yani

Boya göre zayıfsınız evet. Hatta anoreksik bile olabilirsiniz. Rica ediyorum doktora gidin.
Ben de 72 kilodan 54'e düştüm ama ben durabildim. Siz hiç duramamışsınız ki.
Mevzuu beğenip beğenmemeyi geçmiş, sağlık problemi haline gelebilir. Eşinizi de pek ilgisiz buldum, ben olsam seni beğenmiyorum demek yerine, senin için endişeleniyorum derdim.

Bence sizin acilen psikiyatra gitmeniz lazim. O kilolari bende gordum ama benim ki yapisal bi durumdu. Leblebiyle sunla bunla kendinizi o kiloya isteyerek getirdiyseniz bu hic normal degil.

Ne giyiyosunuz allah askina. Xs kucuk geldigi olurdu 24 beden kot belimden duserdi benim. Gercekten siz guzel goruyor musunuz kendinizi boyle ?

mumkun malesef. Zaten hep fazla zayiftim ama evlendigim siraada dugun stresinden 42 kiloya dusmustum ustelik benm boyum 170. Tum kemiklerim sayiliyordu.

1.67 boya 42 kiloyu düşünemedim valla.
Sağlıksız bir orantı.

Eşin haklı kusura bakma.
Ben de iskelet gibi eşim olsun istemem.
Kadın erkek fark etmiyor.
Biraz kilo güzel gösteriyor, giydiği yakışıyor insanın.

Acilen beslenmene dikkat etmelisin.
Eşin beğenmiyor diye de değil sağlığın için..

O deģilde nasıl verebildiniz o kadar kiloyu ? Ve hastalık derecesinde oldugunuzu bildiginiz halde neden destek almıyorsunuz. Eşiniz gercekten bencil birisi size yardımcı olmak yerine bu tepkiyi vermesi çok çok üzücü. Peki siz zayıflamaya ilk basladıgınızda tepkisi neydi sizi destekliyor muydu?

Boyuna göre kilon çok az, kendin için sağliklı olmak adına kilo almalısın..

Seni artık beğenmiyorumu bi nebze anlarımda istemiyorum nedir ya?

Densiz adam, istemiyorum diyeceğine ilgilenip kilo alman için çabalasaymış..

Annenle babanıda anlayamadım, terslemek yerine yardımcı olsalarmış..

Evladın fizik ölçümümü yapılır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…