- 8 Ağustos 2008
- 1.351
- 1.863
- 333
- Konu Sahibi esrayilmaz12
-
Belki hadtalik derecesine getirdiysen işi ondan demistir 42 çok az erkekler ne cok zayıf ne cok kiloluseverler .leplebiyle falan beslenmen herseyden once sana zarar verir kendin için kilo alMerhaba.. Uzun bir süre diyet yaptıktan sonra 65 kilodan 42 kiloya düştüm. Haliyle çok zayıfladim. Ve eşimin haraketlerinden zaten birsey olduğunu anlamışım. Ve en son bana seni beğenmiyorum istemiyorum artık dedi ve cok zorunda gitti aslında ben kilo almak istemiyorum evet sanırım hastalık derecesi yaptım yemek yemeyerek form bisküviler leblebi vs ile hep atıştırmalık yaparak. Annem babam bile artık beni tersliyor azarlıyor çok zor durumdayım ne olur yardimci olun bana..iyi akşamlar. .
durum felaket kusura bakmayın ama.. anoreksiya olabilir..42 ne demek?? ben ilk evlendiğimde (6 ay önce) 48 kiloydum ve kemiklerim çıkıyordu her yerden iskelet gibiydim eşim biraz kilo al nolur dokunmaya korkuyorum bi yerin kırılcak diye dedi kendimi zorladım şuan 56 kiloyum çok ideal bi orana ulaştım şükür.. lütfen sende kendini zorla en azından 50 ol..
50 55 iyi bence senin icin.1.67 boyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?