Beni beğenmiyorMuş artık. .

Sizin durumunuz psikolojik bir rahatsızlık olabilir , lütfen ciddiye alın ve bir uzmana görünün. eşinizin sizi istememesinden ziyade sağlığınız bozulmuş yada bozulacak olabilir. Herşeyin fazlası zararlı...

durum felaket kusura bakmayın ama.. anoreksiya olabilir..42 ne demek?? ben ilk evlendiğimde (6 ay önce) 48 kiloydum ve kemiklerim çıkıyordu her yerden iskelet gibiydim eşim biraz kilo al nolur dokunmaya korkuyorum bi yerin kırılcak diye dedi kendimi zorladım şuan 56 kiloyum çok ideal bi orana ulaştım şükür.. lütfen sende kendini zorla en azından 50 ol..

Belki hadtalik derecesine getirdiysen işi ondan demistir 42 çok az erkekler ne cok zayıf ne cok kiloluseverler .leplebiyle falan beslenmen herseyden once sana zarar verir kendin için kilo al

Zayıflık takıntın var sanırım sağlığını kaybetmeden bir an önce doktora görün.

boyunuza göre çok zayıfsınız evet ve eşiniz de haklı ona da hak verin yani. üstelik siz bunu takıntı haline getirmişsiniz kendinizi kilolu sanmak sürekli kilo vermeye çalışmakta hastalık ve sağlıksız besleniyorsunuz dengeli düzenli beslenerek normal olması gereken kiloya gelin

boya göre siska olmussun ve dikkat anokreksiya baslangicin olabilir yani psikolojik olarak hala kendini kilolu görmek ve boyuna göre kilon düşük ben 168 69 falanim ve kilom 54 standart bu hatta 56 olması lazım gerekiyor.

Birazda fındık yiyin.
Aynı konuyu önceden açıp çok net ilk kez açıyorum dediğinize göre değerler bayağı düşüşte.

1.66 falanim tahminen ve 50 kilo olunca insanlar hasta gibi duruyosun demisti. O boya o kilo ne demek?
Esin ayip etmis ama onun meali "Hastasin, kafayi kilonla bozdun, duzgun soyleyince anlamiyosun en azindan kalbini kirayim da olayin ciddiyetinin farkina var".

Bence dogru olani yapmis. Cunku cocugu olan her seyden once bir anne olan kadinin sagligini iki kati dusunmesi gerek. Doktora gidin acilen zira sagliginiz bozuk.

Esim biraz kilo al nolur dokunmaya korkuyorum bir yerin kırılacak koptum gülmekten

güzelmiş ya

Bunkonuyu kilo oranıyla bile bire bir olarak hatırlayan tek kişi ben miyim?

O kiloyla muhtemelen yarı yürüme yarı uçarak yaşıyorsun... Bence de biraz kilo al, biraz fazla zayıfsın...

Anokseria sanırım senin durumunun adı. Bak güzelim senin durumun ciddi işin hem psikolojik hemde fizyolojik yönü var.Acil tedavi olmaya bak.

1.67 ye 42 kilo cokk sagliksiz bence siz goruntuyu deil de sagliginizi dusunun

O boya 42 kilo iskelet gibisindir bence fazla abartmışsın canım erkekler ele gelecek şekilde kiloyu sever genel olarak bi an önce biraz kilo almaya bak

Boyun uza göre kilonuz çok çok az. Niye bu kadar zayifladiniz ki? Bence kilo alın Eşiniz belli ki sizi kilolu iken seviyormus.

Anoreksiyanın eşiğindesiniz,biraz daha sagliksiz sekilde zayıflamaya devam ederseniz organlariniz islevini yavas yavas yitirecek,diyaliz hastasi olursunuz.Aynada kendinizi beğenmeniz bile bunun psikolojik olduğunu gösteriyor.Bence profesyonel destek almalısınız.

Bir anne nasıl bu kadar bilinçsiz davranabilir benim aklım almıyor.
Ya koca yi filan bırak sen evladına cok kotu bir rol modelsin.
Kesinlikle anne bana olmak ehliyete tabi olmalı.

Aramızda 4 cm var. Sizden 20 kilo fazlayım. Bana zayıfsın diyorlar. Sizi düşünemedim şu an

Bence diyetisyene değil psikiyatrist yada psikoloğa gidin. Anoreksiya olabilir , 42 kilo olup hala diyet bisküvi leblebi ile beslenmek pek normal değil çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…