Ayrılacaksın değil mi?
Bence ayrılırken egosu mahvet öyle bırak.Bunu daha önce bi arkadaşa da yazmıştım :).
Ayrılırken beni aldattın o kız bendim diyeceğine, senden çok soğudum, artık gözüme çok çirkin geliyorsun, hiç bi yakışıklılığın çekiciliğin kalmadı, seni istemediğimi anladım diye ver veriştir.
İnan ki feyste konuştun da ayrıldım demekten daha çok koyar.Özgüveni dibe çöksün hak etmiş çünkü :).
İnanın Bunu yaptım Ama nasıl Devamını Getirecegimi Bilmiyorum. Bazen diyorumki Cagır Bi cafeye ek.nutella_kavanozu Zamanında bu dediğinizi uygulayan biri olarak söyleyebilirim ki, gerçekten işe yarar bir taktik :)
G GazelSm "Senin sanal ortamdaki görüşmelerini biliyorum, face'deki konuştuğun kişi benim, beni aldattın" vs vs.. tarzında isyan bayrağını çeksen, adama sitem etsen, hatta ağzına geleni saysan ne olacak? Utanacak mı? Bence hayır. Utanmaya yüzü olan insan, hayatında biri varken nette karı-kız düşürme olaylarına girmez.
Ailesini arama konusunu pek önermiyorum, her anne gibi onlar da "Benim oğlum öyle şey yapmaz, bir hatadır oldu, yanlış anlaşılma" der, konuyu döndürür dolaştırır senin olumsuz yanlarına getirir.Ne olup bittiğini anlayamadan sen suçlu çıkarsın.
Gidip görüşmek, her şeyi yüzüne vurmak sana kalmış.
Her ne yapacaksan mutlaka ama mutlaka, o karı kız budalasının gözünün içine baka baka "Seni sevmiyorum, artık bana çekici gelmiyorsun, seninle bir geleceğimin olduğuna inanmıyorum, eskisi kadar bakmıyorsun kendine, ciddi anlamda soğudum, eskiden daha farklıydın/yakışıklıydın, seni hayatımda istemiyorum" de, öyle çek git.
Ha ayrıca, o şerefsizin de tepesine tezek düşer umarım.
Adi pislik!
Sana söylemekle tehdit etsin benceİnanın Bunu yaptım Ama nasıl Devamını Getirecegimi Bilmiyorum. Bazen diyorumki Cagır Bi cafeye ek.
Yada Sahte profilimden Kız bana söylemekle Tehtid Etsin. Cidden Neyapacagımı artık bilmiyorum.... kendimi geçtimde Ettigi Yeminler Neolacak ?
ooo bu fikir bir harika dostummmnutella_kavanozu Zamanında bu dediğinizi uygulayan biri olarak söyleyebilirim ki, gerçekten işe yarar bir taktik :)
G GazelSm "Senin sanal ortamdaki görüşmelerini biliyorum, face'deki konuştuğun kişi benim, beni aldattın" vs vs.. tarzında isyan bayrağını çeksen, adama sitem etsen, hatta ağzına geleni saysan ne olacak? Utanacak mı? Bence hayır. Utanmaya yüzü olan insan, hayatında biri varken nette karı-kız düşürme olaylarına girmez.
Ailesini arama konusunu pek önermiyorum, her anne gibi onlar da "Benim oğlum öyle şey yapmaz, bir hatadır oldu, yanlış anlaşılma" der, konuyu döndürür dolaştırır senin olumsuz yanlarına getirir.Ne olup bittiğini anlayamadan sen suçlu çıkarsın.
Gidip görüşmek, her şeyi yüzüne vurmak sana kalmış.
Her ne yapacaksan mutlaka ama mutlaka, o karı kız budalasının gözünün içine baka baka "Seni sevmiyorum, artık bana çekici gelmiyorsun, seninle bir geleceğimin olduğuna inanmıyorum, eskisi kadar bakmıyorsun kendine, ciddi anlamda soğudum, eskiden daha farklıydın/yakışıklıydın, seni hayatımda istemiyorum" de, öyle çek git.
Ha ayrıca, o şerefsizin de tepesine tezek düşer umarım.
Adi pislik!
İnanın Bunu yaptım Ama nasıl Devamını Getirecegimi Bilmiyorum. Bazen diyorumki Cagır Bi cafeye ek.
Yada Sahte profilimden Kız bana söylemekle Tehtid Etsin. Cidden Neyapacagımı artık bilmiyorum.... kendimi geçtimde Ettigi Yeminler Neolacak ?
canım böyle bir adama bir ömür emanet edilmez.. Allah yardımcın olsun ama böyle insanlar yaptığından utanmaz ve tekrarlarlar..bence böyle oyunlara girip kendini yıpratma çünkü senin yanında o kaç kadınla daha görüşüyordur. Bu yüzden böyle bir adamla devam etmemelisin, ne kadar erken dönersen o kadar kar..bunlar affedilemezKonularımı okudunuz Azcok Hatırlayan Vardır....
@MissCherryBlossom Dedigine Geldim Diyelim öncelikle...
Hislerimden Hiç bi zaman yanılmadım....
Herzamanda bi Güvensizlik Vardı İçimde...
Son zamanlarda Ailesi Kızıyor Diye beni Annemi Ailemi vs Bireylerimi Hepsini Faebootan Swarmdan İnstgramdan Engelledi kullanmicam Dedi .
Ses etmedim Oldugundan fazla Sakin Davranıyorum.. Halende öyle...
En son Swarmında 498 arkadası Vardı şimdi ise 506 tane Arkadası Var yine Ses etmedim...
Belkide İçimde Birşeyleri Bitiridigimden dolayı bu...
Salı Günü Görüştük Normalde 2 haftada 1 görüşüyoruz Zaten.
Yogun Oldugumdan Dolayı Gün içerisindede Pek Konusamıyoruz..
1,2,3 Sorunlar Hiç bitmiyor Bu ilişkide...
Sahte bi Facebook Açmıştım.
Ekledim,Selam Falan Yazdım Kimsin Falan dedi Önce Uydurdum bi isim dedimki Erhanın begenilerinde Gördüm Ekledim..
Şimdi Sevgililik Muhabbetindeyiz. Benimle sözlü.
Neymiste Sevgili Anlamında kimse Yokmuş Evlilik Düşünüyormuş.
Ailesi Bakıyormuş Ben Şok gecirdim.
Suan Halen Benimle Konusuyor.
Sahte Facebooklada Konusuyor.
Sen Gene Bi işler Ceviriosunda Hadi Cıkar Kokusu Yakında Dedim..
Annesini Babasını Üzerine Yemin etti..
Burdan Kalkmayımki Dedi.. Birşey yapmıyorum Girmiyorum Faceye Dedi...
Artık Bu Duruma Bi son Vermek İstiyorumç
Nekadar Cok belli Etmesemde Kalbim Cok acıyor.
haftaya Actıgım Sahte Facebooktaki Kızla görüşmeyi İsticem..
Ben Gidecegim Sonra.....
bu adamla bir gelecek dusunmeye mideniz el verecek miKonularımı okudunuz Azcok Hatırlayan Vardır....
@MissCherryBlossom Dedigine Geldim Diyelim öncelikle...
Hislerimden Hiç bi zaman yanılmadım....
Herzamanda bi Güvensizlik Vardı İçimde...
Son zamanlarda Ailesi Kızıyor Diye beni Annemi Ailemi vs Bireylerimi Hepsini Faebootan Swarmdan İnstgramdan Engelledi kullanmicam Dedi .
Ses etmedim Oldugundan fazla Sakin Davranıyorum.. Halende öyle...
En son Swarmında 498 arkadası Vardı şimdi ise 506 tane Arkadası Var yine Ses etmedim...
Belkide İçimde Birşeyleri Bitiridigimden dolayı bu...
Salı Günü Görüştük Normalde 2 haftada 1 görüşüyoruz Zaten.
Yogun Oldugumdan Dolayı Gün içerisindede Pek Konusamıyoruz..
1,2,3 Sorunlar Hiç bitmiyor Bu ilişkide...
Sahte bi Facebook Açmıştım.
Ekledim,Selam Falan Yazdım Kimsin Falan dedi Önce Uydurdum bi isim dedimki Erhanın begenilerinde Gördüm Ekledim..
Şimdi Sevgililik Muhabbetindeyiz. Benimle sözlü.
Neymiste Sevgili Anlamında kimse Yokmuş Evlilik Düşünüyormuş.
Ailesi Bakıyormuş Ben Şok gecirdim.
Suan Halen Benimle Konusuyor.
Sahte Facebooklada Konusuyor.
Sen Gene Bi işler Ceviriosunda Hadi Cıkar Kokusu Yakında Dedim..
Annesini Babasını Üzerine Yemin etti..
Burdan Kalkmayımki Dedi.. Birşey yapmıyorum Girmiyorum Faceye Dedi...
Artık Bu Duruma Bi son Vermek İstiyorumç
Nekadar Cok belli Etmesemde Kalbim Cok acıyor.
haftaya Actıgım Sahte Facebooktaki Kızla görüşmeyi İsticem..
Ben Gidecegim Sonra.....
Whatsapptan konusmak icin daha erken deAcil yardıımmmmmm ? whatsapptan konuşalım diyor......
Çok hızlı olur daha yeni tanıştık deAcil yardıımmmmmm ? whatsapptan konuşalım diyor......
Veya çok güvendiğin bi arkadaşının numarasini vereceksinAcil yardıımmmmmm ? whatsapptan konuşalım diyor......
Öyle DediiimmÇok hızlı olur daha yeni tanıştık de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?