Beni Benimle Aldatıyor....

Ben bişey yapmasam içimde kalırdı
@slimsigara 'nın dediği mantıklı ama
İçimde kalmasın der, görüşmeye gider tükürür dönerdim herhalde

nutella_kavanozu Zamanında bu dediğinizi uygulayan biri olarak söyleyebilirim ki, gerçekten işe yarar bir taktik :)

G GazelSm "Senin sanal ortamdaki görüşmelerini biliyorum, face'deki konuştuğun kişi benim, beni aldattın" vs vs.. tarzında isyan bayrağını çeksen, adama sitem etsen, hatta ağzına geleni saysan ne olacak? Utanacak mı? Bence hayır. Utanmaya yüzü olan insan, hayatında biri varken nette karı-kız düşürme olaylarına girmez.
Ailesini arama konusunu pek önermiyorum, her anne gibi onlar da "Benim oğlum öyle şey yapmaz, bir hatadır oldu, yanlış anlaşılma" der, konuyu döndürür dolaştırır senin olumsuz yanlarına getirir.Ne olup bittiğini anlayamadan sen suçlu çıkarsın.
Gidip görüşmek, her şeyi yüzüne vurmak sana kalmış.
Her ne yapacaksan mutlaka ama mutlaka, o karı kız budalasının gözünün içine baka baka "Seni sevmiyorum, artık bana çekici gelmiyorsun, seninle bir geleceğimin olduğuna inanmıyorum, eskisi kadar bakmıyorsun kendine, ciddi anlamda soğudum, eskiden daha farklıydın/yakışıklıydın, seni hayatımda istemiyorum" de, öyle çek git.
Ha ayrıca, o şerefsizin de tepesine tezek düşer umarım.
Adi pislik!

heyecanla bekliyorum bakalım neler olucak bu arada sevgilin ya yoğun bir şekilde abaza yada gerçekten saf...Nasıl keklenmiş yaaa...

İnanın Bunu yaptım Ama nasıl Devamını Getirecegimi Bilmiyorum. Bazen diyorumki Cagır Bi cafeye ek.
Yada Sahte profilimden Kız bana söylemekle Tehtid Etsin. Cidden Neyapacagımı artık bilmiyorum.... kendimi geçtimde Ettigi Yeminler Neolacak ?

Sana söylemekle tehdit etsin bence

ooo bu fikir bir harika dostummm

İlle de bu şekilde bir yol izlemek istiyorsanız, gidin buluşun. O açtığınız sahte hesapdaki kişi farzedelim ki sizin liseden arkadaşınız olsun. "Ben sana yetmedim de, arkadaşlarıma mı sarkıyorsun bu kadar mı .mbudalasısın?" diye konuya gir, nasıl bir karaktersiz ve abaza olduğunun üstüne çize çize aklından geçen tüm hakaretleri say, öfken diner en azından.

Bence seninle konuşan bendim deme her zaman sen olduğunu biliyorum gibi cevaplar dönüyor
Sen bir gün aranız baya iyiyken böyle aşkımlı canımlı mesajlaş mesajlaş sonra bir mesaj yazacaksın "senin yaptıklarını çok güvendiğim bi ablaya bahsetmiştim o da bu çocuk seni aldatıyor bence demişti yapmaz dedim ama abla izin ver kanıtlayayım demişti sağolsun kanıtlamış al bunlarda ekran görüntüsü.. bir daha asla beni arama numaranı engelliyorum" de
Ve engelle açıklama yapamasın şok olsun

canım böyle bir adama bir ömür emanet edilmez.. Allah yardımcın olsun ama böyle insanlar yaptığından utanmaz ve tekrarlarlar..bence böyle oyunlara girip kendini yıpratma çünkü senin yanında o kaç kadınla daha görüşüyordur. Bu yüzden böyle bir adamla devam etmemelisin, ne kadar erken dönersen o kadar kar..bunlar affedilemez

niye uzatıyorsun canım hala bitir gitsin bu kadarı yeterli değil mi?

Niye böyle birine vakit harcayıp kendini hırpalıyorsun ki..? Ayrılmak için bir sebep göstermene bile gerek yok. Normal, iyi bir insana sebep sunulur, gönlü alınır ama buna değmez. Ayrıldım dersin ayrılırsın biter gider..
Haksız olduğu için üste çıkacak sen gitsen seni sahte facebook ile erkeklerle konuşmakla itham edecek, çıldıracaksın. Kırılıp hırpalanacaksın..
Hayata bir kere geliyorsun, ne sevgililiğini çekmeye değer ne de hırpalanmaya. Yol ver gitsin derim.

bu adamla bir gelecek dusunmeye mideniz el verecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…