Beni Benimle Aldatıyor....

• Sen ne yapıyorsun

Watsappdan neden tazmiyin ki sen

• Noktam Subaşi
    erken degilmi sence ?

• 14.01.2016 11:52

Numarani istemek gibi bi niyetim yokk

Korkama

Ordan mesaj yazmasi vevap vermesi seri oldugu icin

• zamanı var daha bence smile ifade simgesi

• 14.01.2016 11:54

Arkadasim

Ben istemedim zaten numarani relax

Arkadaş deyilmiyiz

• evet arkadaşız

• 14.01.2016 11:57

Najna problem o zaman

Arkadaş

• arkadaş hımmm

• Sen ne yapıyorsun

şimdilik böyle konusuyoruz

eski konularınıza baktım da daha bir ay olmamış bu adama güvendiğini yazmışsın..bu adam 1 ayda mi değişti? ayrıca ben seni evli sanmıştım.. daha sözlüyken bu adamdan ayrılmayıp oyun yapabiliyorsan sen bu adamla evlenirsin de evliyken her gün aldatılırsın da.. sözlüsün sonuçta bir evlilik de yok ortada. Neyin fikir alması bu? gururu olan bir kadın keser atar..

Benim eski eşimde aldatmadim diye yemin ler ederdi. İş arkadaşı Osman tlf nu nu kullanmış sözde. Annesi üzerine yemin ler yalvarmalar.. Galiba birçok erkek böyle yeminlerine asla inanmayın asla

Bence bu konuşmaları biraz ilerletin. Samimi bir boyuta gelsin. Sonra bu konuşmaları isin içine katmadan seni sevmiyorum diyerek bitirin.
İlk tekmeyi sizden ikinciyi de yine sizi bilmeden facede konuştuğu kızdan yesin.

Bence bu konuşmaları biraz ilerletin. Samimi bir boyuta gelsin. Sonra bu konuşmaları isin içine katmadan seni sevmiyorum diyerek bitirin.
İlk tekmeyi sizden ikinciyi de yine sizi bilmeden davete konuştuğu kızdan yesin.
öyle Düşünüyorum 2. banaTeklif Etmesini bekliyorum...

öyle Düşünüyorum 2. banaTeklif Etmesini bekliyorum...

Ama şuan konuşmalar çok soğuk. Biraz samimi olun daha fazla beklemeden de bitirin. Uzadıkça canınız daha çok sıkılır.

Sizinle muhabbeti nasıl. Hic mi konusmuyor

Ama şuan konuşmalar çok soğuk. Biraz samimi olun daha fazla beklemeden de bitirin. Uzadıkça canınız daha çok sıkılır.

Sizinle muhabbeti nasıl. Hic mi konusmuyor
İşlerim Var dedi Yoo bana hiç degişmedi Canım hayatımlı Konusuyor....

Yorumlarda hep haklilar bak adamin diyebilceklerini yazmislar, sen neden birakmiyorsun bunu annene soylemezsin olur biter ama sen de seviyorsun tabi degil mi? Yoksa duzelecek birine benzemiyor yakın zamanda.

Yava rya yalan yere yemin.memleketleri kurutur tas yagacak basimiza bunlar yuzunden.....Allah daha hayirlisini cikarsin karsiniza uzulmeyin atltirsiniz sukredin ki evlendikten sonra olmamis

Gazel bu şekilde olduğu için üzgünüm. Keşke ben yanılsaydım sen üzülmeseydin.

Ben başından beri bu çocukta bir gariplik hissettim, sana da söyledim zaten. Burda insanlar bana, sana ne sen karışma dediler ama yine de seni uyarmak istedim. Çocuk bana tuhaf gelmişti ama bu kadar da şerefsiz bir cins olduğunu ben de kestirememiştim açıkçası. Okurken höh dedim.

Hayırlısı olsun derim her zaman. Senin için de hayırlısı belki bu olmuştur, mümkünse kendini çok üzmemeye hırpalamamaya bak.

sonraaaa,ne diyecek biliyor musun..
ben senin olduğunu biliyordum. oyununa oyunla cevap verdim. ahada yazıyorum buraya

Bence buluş utandır utanırsa tabi...
Bir an önce yap ne yapıyorsan zaman kaybetmeden ayrıl bu kişiliksiz adamdan

Benim anlamadığım facebookta tanışıp hiç gorusmeden nasıl sevgili olunabiliyor?
Bu kadar mi özgüven yoksunu bu insanlar yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…