Beni Benimle Aldatıyor....

sonraaaa,ne diyecek biliyor musun..
ben senin olduğunu biliyordum. oyununa oyunla cevap verdim. ahada yazıyorum buraya

Böyle dememesi için yukarıda bir arkadaş yazmış,
Buluşmaya arkadaşını göndersin. Kendisi sonra gidip orda terk edebilir

Böyle dememesi için yukarıda bir arkadaş yazmış,
Buluşmaya arkadaşını göndersin. Kendisi sonra gidip orda terk edebilir
yine aynını der. biliyordum senin arkadaşını göndereceğini. arkadaşın olduğunu anladımdı zaten

Önceki mevzuyu merak ettim. Nereden anlamıştın Cherry? Konu hangisi okuyalım. Az gözümüz açılsın bizim de. Mağlum bu karşı cinse pek güven olmuyor

Bırakıcam Bırakmasına. AnneM 2 gün önce Kalp Krizi Gecirdi..
Bukonuyu Duyup Üzülmesini istemiyorum...
Onun İçin Degil Kendime Üzülüyorum...
Bencede inkar etmemesi için buluşma teklüf et ve ayrıl evlensen üstüne kuma bulur bu abi

Keşke iş daha fazla çirkinleşmesen son versen canım, Adam ben zaten biliyordum senin olduğunu klişeleriyle paçayı kurtarmaya çalışmasa. Güven bir ilişkinin çiçeklenmesi için temel şart. O yoksa diğerlerini arama. Sana saygı duyan bir insan mutlaka çıkar karşına. Kendini üzme bunun için.

12 yıl önce evlendim ve 3 yıl sonra boşandık senin gibi o kadar kendimle mücadeleler verdim ki boşanırken bile deli gibi aşıktım ve hep aynı şeyi söylüyordum “… ama beni seviyor, biliyorum” değil işte öyle !! kendini çok defa belli etti, ailevi sorunlardan ayrılmıştık arada bir defa da aldatmış meğerse (yurt dışına çıkmıştı o arada halledivermiş) neyse seneler sonra bir defa daha çıktı karşıma olanca pişmanlıklarını anlattı, yalvardı dizlerime kapanıyordu neredeyse ve bir şans verdim aşığımya sözde ölüyorum ya onun için:) üç gün sürdü arkadaşım yine üç gün sonra ailesiyle ilgili sorun yaşadık ve bir daha hayatıma almamak üzere çıakrdım. Çok üzüldüm ve çok acı çektim hayatımı yeniden kurdum. Şimdi 3,5 yıllık evliyim ve 10 aylık bir oğlum var :) keşke eşim daha önce çıksaydı karşıma ama diyorum kötüyü tanımadan iyinin farkına varmazmış insan.
Diyeceğim o ki hiç kimse değişmez, şimdi affetsen yine sana defalarca aynısını yapacak ve sen hep acaba’larla yaşayacaksın. Çek git arkadaşım hayatını değmeyecek birisi için yok etmeye değmez ve şundan da eminim gittiğinde ona gelecek kişi de aynı boynuzu ona takacaktır çünkü KİMSE YAŞATTIĞINI YAŞAMADAN ÖLMEZMİŞ …

Görüştükten sonra bilgi verir misiniz gerçekten çok merak ediyorum..
Erkeklerin partnerlerini saf salak zannedip, çaktırmadan fındık kırma çabaları yokmu... Zavallılar..

Ay allah böyle erkeklerin cezasını versin. Gözler hep dışarda şimdikilerin hem karnım doysun pastaları da yiyeyim diyolar.
Korkuyorum artık namuslu sadık erkek bulamıcaz diye ya. Kendilerini gerçekten seven kadınları kaybediyolar aklı eksikler ya. Boyunuz devrilsin, yapayalnız çürüyün emi. Kapımıza gelin köpekler gibi sinirlerim zıpladı ay

Önceki mevzuyu merak ettim. Nereden anlamıştın Cherry? Konu hangisi okuyalım. Az gözümüz açılsın bizim de. Mağlum bu karşı cinse pek güven olmuyor

Yani bir degil birden cok gariplik var adamda hepsinin ustune bir konu var zaten:) Kaza bazen geliyorum der tarzinda konular, adam gercekten garip bir cins. Evlendigin sabah gelinlikle mezarliga gidelimden basliyor, inciler teker teker devam ediyor.

neyi bekliyorsun ki ayrıl hem de sebepsiz.anlamasın neden bittiğini.kala kalsın öyle aniden

ben de pek hislerimde yanılmam ama bu his bi anda oluşup sizi alevlendiren bir his. insan eger bi halt ceviriyosa zaten ana baba üzerine ne kadar kolay yemin ediyor dimi?? ay hele o eklenen kişiler.. ya biliyorum boşver demek cok zor ayril demek cok zor. neticede kalbin kırıldı ve parçalanıyor. ama o adamdan sana hayır gelmez. net...

Ben sen olduğunu anlamıştım bilerek konuştum öyle vs vs der mutlaka .
Buluşmaya da onun tanımadığı birini göndersen daha iyi olmaz mıydı ki bilemedim .
Sende yanlarına gider, arkadaşına teşekkür eder , yüzüne tükürürdün sonra .

MissCherryBlossom İsmini Bilmiyorum Fakat Cherrcim, Hem Cinslerimin Fikirlerini Hep AKlımın Bir Köşesine Yazmışımdır....
Şuan Napıyorum Ben ya Diyip İçim İçimi Yiyor...
Buhallere Gelmemin Sebebi Kim... Birçok Defadır İş yerimden Eksik Evrak Hazırlamaktan Uyarı Yiyorum...
Devam ettirmeyip Direk Bitirmek İstiyorum. Busefer Tüm Kabahat bana Kalıcak...
İlişkinin İlk Başlangıcında Ailemi Sevdiklerimi Karısıma alıp Gögsüm Kabara Kabara Cok güveniyorum Dedim
özelliklede Yapmaz.. Dedim..
Pişmanım Ona Degil En cok Kendime Üzülüyorum.
Elimdeki Yüzügü Bile Cıkarmadım. Cıkaramıyorm.
Ama içimde Halen Bi nefret Var...
Yanına bırakmamalıyım..

Sen olduğunu biliyorum diyemesin
Belli ki hala bir şeyler hissediyorsun kandıracak kapısı kalmasın.
Arkadaşını falan yollama. Bu rezilligi ne kadar az kişi bilirse o kadar iyi. Hayatının devamına taşıma birileriyle paylaşarak.
Konuştuğu kişi olarak sozluymussun sen de. Sözlüne bu konuşmaları gonderecegim de.
Ondan sonra konuşmaları ailenle Paylaş, onun da suratına Carp. Ve uzatmadan bitir. Numarani değiştir, sosyal medya hesaplarını kapat.

TAm karaktersizmis.resim falan yollattirinda inkar edemedin pislik herif. Arkana bakmadan kaccccccccccc

Gazelcim, bu sözlü olduğun kişinin artıları yalanmış gördüğün gibi, doğru olanlarıda eksileri götürmüş..
Yerinde olsam sahte hesap açıp bu kişiye onu yakaladığımı söylemem, erkek kafası su yüzüne çıkar.. Kedini suçlu hissettirir sana, heleki duyguların böyleyken..
Hiç bir şey söylemeden, açıklamadan ayrıl.. Ailene gerekli açıklamayı yap.. Bu kişi seni sevmiyor belliki, yada kişiliği bozuk..
Sevse seni başka hesaplardan engellemez, başka kızlarla ilgilenmez, sahip çıkar, milletin gözüne sokardı..
Sadece bunları düşünmen bile bitmesi için net sebep.. Ona sorsan, yada sahte hesabı söylesen sınır ihlali der yaptığını..
Bir ömür sürecek 2 yada 3-5-10 yüzlülüğü sadece tek bu adamda görmek zaten yeterince ağır, birde bununla evlensen hep şüpheyle yaşardın.. Üzülme, şükret..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…