Beni bi kendime getirin

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.091
158
39
bir adam var ben 34 yaşımdayım o da 45 yaşında.ikimizde boşandık onun çocukları var. Bana bir yıl yalvardı diyebilirim defalarca ama erkek arkadaşım vardı bilinmesini istemedik ilişkimizin erkek arkadaşımla söyleyemedim sürekli adamı reddettim.hep çok sevdiğinden bahsettı vs vs.ama ben her reddettiğimde başkasına gitti.bende duydum.şimdi benim ilişkim bitti bu adam yine aradı geleyim yanına diye hoş gelmedi hala .gel dedim ben.hala ses yok. Çapkın bi adamım diye kendisi söylüyor.ettaftan biliyorum bi ilişkiye başlamak macera mı olur başlasam mı

Sevgiliniz varken sizinle sevgili olmak isteyen insandan uzak durun,ayrıca çapkın olduğunuda söylemiş,bu ilişkiye başlarsan sürekli aldatılırsın.

Hayatınızda hep erkek olmak zorunda mı? Neden gizli ilişki yaşıyorsunuz? Nede çapkın olduğunu bildiğiniz bir adamı kendinize yakıştırıyorsunuz. Evladınızı düşünmüyor musunuz? Sizin bir adım atmadan önce bin düşünmeniz lazım sonra toplumumuzda garip bir 'dul' algısı oluşuyor. İnsan aşık olmalı ki bir şeyler yaşasın. Biraz erkeksiz kalın biraz kafa dinleyin.

Benim evladım yok kaldı ki konu benim erkeksiz kalamamam değil kalamıyorum bu böyle sizi ilgilendirmez bana ne toplumun dul kadın algısına katkımdan

Benim evladım yok kaldı ki konu benim erkeksiz kalamamam değil kalamıyorum bu böyle sizi ilgilendirmez bana ne toplumun dul kadın algısına katkımdan
İkimizin de çocukları var anlamışım kusura bakmayın. Tabi doğru gidin yatın kalkın adamla biyerleriniz şişmesin. Ne güzel derdiniz var maasallah kk ailesi olarak ağlayarak okuduk. Adam size sürekli yalvarıyormuş tabi siz kainat güzelisiniz bu adamın a..zalığı değil. Siz insanlarda öyle algı oluşturmamışsınız tabiiii.

Eğer bir foruma ne yapmalıyım yazıyorsanız sizi ilgilendirmez yazamazsınız!!!!!!

Siz önce biraz okuyun gezin azıcık olgunlaşın sonra insanlarla iletişim kurun tavsyemdir. İşi gücü erkek olanın dostu az olur.

Not: Şimdi şerefimle banlanabilirim.

Kesinlikle gereksiz bir macera olur ben çapkınım diyeninide ilk defa duyuyorum aldatılmaya hazırlıyor sizi

Kk ahlak çetesi iş başında. Dul kadınları toplum bik bik yapıyormuş da gak guk. Kocişleri bunları bırakacak diye ödleri kopuyor.
Canın istiyorsa yaşa. Kim ne karışır yahu? Çoluksuz çocuksuz, özgür kadınsın.

Bunu kendine yakıştırıyorsan ve aldatılmaya razıysan neden olmasın.

Sevgiliniz varken sizinle sevgili olmak isteyen insandan uzak durun,ayrıca çapkın olduğunuda söylemiş,bu ilişkiye başlarsan sürekli aldatılırsın.

Senide aldatma ihtimali çok yüksek.34 yaşından sonra zaman kaybı olur senin için bence.

Arkadaşlar adam konu sahibini neden aldatsın ki?

Zaten bir flört yaşamak istemiyor adam. Sadece cinsellik yaşamak istiyor. Dışarısı bekar kadın kaynarken adam niye konu sahibinin peşinden koşuyor. “Dul” diye!

Birkaç kere cinsellik yaşayıp başka kadına gidince aldatmış olmuyor yani. Adama kızmayın boşuna.

Bile bile “gel” diyende kabahat!

çok çok ayıp yazdığınız şeyler. hem de hemcinsinize karşı...

Kainat güzeli olmasam da güzelim ben anlamıyorum ne bu öfke?!sizi ilgilen
evlenmek istediğini söylüyor ya hu boşanmoş kırl beş yaşındaki biri neden illa bekar birine baksın boşanmoş kadın illa sadece sex nesnesi mi bu nasıl kötü yorum ve bakış açısı.
İlk yoruma da gelrsek kainat güzeli olmasam da güzelim.güzellik yeterli mi bi adamın peşimden koşması için?ya ayıp gerçekten daha fazla cevap vermeyeceğim

Doğru diyorsun.
Kaşınan kaşıyan durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…