- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 39
- Konu Sahibi Dindirella
-
Ya hu sadece cinsellik için olduğu sonucuna nasıl vardınız?benim kaçırdığım bi yer mi var?ben yeniden bi hayat kurmak istiyorum.boşanmış yaşı yaşıma uygun biri diye düşündüm.ama bi yandan çapkınlık durumu ve ifade etmesi garip geldi hata yapmayayım diye yazın dedim.ne erkek düşkünlüğüm kaldı ne boşanmışlığım.ayıp herçektenDoğru diyorsun.
Kaşınan kaşıyan durumu.
Sen böyle düşündükten sonra biz ne diyebiliriz ki?boşanmış yaşı yaşıma uygun biri diye düşündüm.
Yo çapkınım ama sen olursan yapmam diyorCapkin bir adamim demesinin ardindaki sebep ne olabilir sizce? Ilerde bir iliski umidine girerseniz, “ben sana soyledim capkin bir adam oldugumu, bir tek sana sadik kalamam” demek icin olabilir mi?
Ya hu niye kullanmak istesin cinsellik yaşamaktan doğal ne vat?cinsellik yaşadığınızda insanlar beni kullandı mı diyorsunuz?ayrıca sevemez mi gerçekten ben sevilmeyecek biri miyim boşandım be 34 yasındayım diye anlamadım kiAdam sizi başta cinsellik olmak üzere farklı şekillerde kullanmak istiyor net.
Siz de bunu çok iyi biliyorsunuz.
Ama bir umut işte belki mutluluğu yakalarım diyorsunuz.
Demeyin.
Ya hu niye kullanmak istesin cinsellik yaşamaktan doğal ne vat?cinsellik yaşadığınızda insanlar beni kullandı mı diyorsunuz?ayrıca sevemez mi gerçekten ben sevilmeyecek biri miyim boşandım be 34 yasındayım diye anlamadım ki
Olur mu olmaz mı nın derdindeyim kullanır vs yorumlar için açmadım konuyu?O halde neyi dert ediyorsunuz?
adam cinsellik peşinde gibi geldi bana. sizi sevdiğini düşünmüyorum. cinsellik de doğal sizin yaşınızda ama sevgiyle birlikte olursa güzel. bu sadece c,nsellik peşinde gibi. çünkü seven hiç bir erkek açık açık ben çapkın adamım demez. baştan yerini yapmış yarın bir gün bağlılık bekleme benden demek istemiş. kusura bakmayın ama gerçek düşüncem. acı da olsa fikir sordunuz söyledim.bir adam var ben 34 yaşımdayım o da 45 yaşında.ikimizde boşandık onun çocukları var. Bana bir yıl yalvardı diyebilirim defalarca ama erkek arkadaşım vardı bilinmesini istemedik ilişkimizin erkek arkadaşımla söyleyemedim sürekli adamı reddettim.hep çok sevdiğinden bahsettı vs vs.ama ben her reddettiğimde başkasına gitti.bende duydum.şimdi benim ilişkim bitti bu adam yine aradı geleyim yanına diye hoş gelmedi hala .gel dedim ben.hala ses yok. Çapkın bi adamım diye kendisi söylüyor.ettaftan biliyorum bi ilişkiye başlamak macera mı olur başlasam mı
Olur mu olmaz mı nın derdindeyim kullanır vs yorumlar için açmadım konuyu?
Normal bir ilişki istiyorum o aşk istiyor.bunu dile getiriyor.aşk olacak belki diyor.denesem mi yoksa aam belli deyip geçsem mi diye düşündüm işte olay buNe açıdan olur yani? Mesela siz ne olmasını istiyorsunuz?
Sadece cinsellik de dahil her şey olabilir diyorsanız problem yok.
Adam aramıyorsa da aradığı zamanlarda konuşur görüşürsünüz.
Istemsizce güldüm bunaBunu kendine yakıştırıyorsan ve aldatılmaya razıysan neden olmasın.
Normal bir ilişki istiyorum o aşk istiyor.bunu dile getiriyor.aşk olacak belki diyor.denesem mi yoksa aam belli deyip geçsem mi diye düşündüm işte olay bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?