Beni bi kendime getirin

Gelince illa sevgiliolunacak diye bi şey yok
Ya kusura bakmayin beni kendime getirin diye konu acmissiniz. Tam kendinize getirmek icin yazacaktim ki adama gel dediginizi okuyunca kaldim. Ille olacak diye birsey yok diyorsunuz da kapilari aralamissiniz zaten. Adamin ne halt oldunu da biliyorsunuz ustelik. Zannediyor musunuz ki adam size asik? Hayir degil. Asik olsa her hayir dediginizde baskasina gider miydi?
Adam gibi adam da sevgilisi olan birisine sevgiline ragmen olur gibilerinden yapar mi? Akil var mantik var. Adam red edilmeyi sevmeyen biri belli ki. Siz sadece adamin egosunu oksamissiniz. Adam oley be demistir eminim. Cunku belli ki hayir cevabini sevmeyen biri. Siz de adama kapilari kapatmadiginiza gore yuzde 50 sansi var, hatta daha fazla bence. Cunku olmayacaksa o kapilar taaa bastan kapanirdi. Siz de adamin size cok asik oldugunu o yuzden pesinizden kostugunu mu sandiniz yoksa? Adam da kisilik karakter yok bana gore. Olsa sevgilisi olan birine teklif etmez. Adam bence herkese mavi boncuk dagitan biri. Anladigim kadariyla siz de cok boslukta kalmayi sevmiyorsunuz. Siz bilirsiniz biz ne desek bos.
Ama yine de fikrimi sorarsaniz boyle biriyle vaktinizi harcamak yerine daha duzgun kisilik sahibi insanla o vaktinizi gecirseniz hem ilerde uzulmezsiniz hem de vaktiniz bosa gitmez.

Zaten aynı iş yerinde değil misiniz. Neden geleyim mi diye soruyor.
Ayrıca siz bu kadar zamandır tanıyorsunuz onu gerçekten seviyor musunuz. Bunu kendinize sordunuz mu?

Bir erkek kendisine ben capkinim yakistirmasini neden yapar?
Konu sahibi capkin olsaniz dahi bunu hoslandiginiz iliski yasamak istediginiz birine neden soylersiniz...
Beni evcillestir,beni yola getir,evimin erkegi yap diye soylemedigini sahsen anlayabiliyorum...

Normal bir ilişki istiyorum o aşk istiyor.bunu dile getiriyor.aşk olacak belki diyor.denesem mi yoksa aam belli deyip geçsem mi diye düşündüm işte olay bu
Belli bacım belli aşk olur belki diye bişey yok... aşk ya vardır ya da yoktur. Olabilir diye bişey var mı ya??? Klasik çapkın adam muhabbeti gelecek birlikte olacak sonra kusura bakma ben aşık olamadım deyip kırıp gidecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…