Beni Böyle Sev TRT1

izledigim tek dizi
cok seviyorum bana aski derinden hissettiriyor.
kalbim titriyo sanki onlari oyle aglarken gorunce

26. bölüm fragmanı

[video=youtube;9AMU_gktXYQ]http://www.youtube.com/watch?v=9AMU_gktXYQ[/video]

Ya Nezih bile bunlar sezon finalinde hastanedeyken Ayşemin midesi bulanınca Reyhana dedi hamile olabilir diye. Reyhan da yok canım her midesi bulanan hamile mi olur dedi. Nezihte e evleneli de baya oldu dedi

Bu çimen göz adlı saf arkadaşımız hiç mi düşünmüyor. Bir kadın sana müjdem var diyorsa %80 hamiledir onu söyleyecektir. O kadar birlikte oldular yani tek gecelikte değil ki ihtimal vermesin diyeceğim.

çok saftirik bunlar ya kadın hasta ya ayşem sittin sene söylemez artık

Bunlar bu sezon bir araya gelemeyecek gibi duruyor.
Çok hassas davranıyorlar. Ay birleşin işte canım ne var yani

Yeni başladığında ayılıp bayıldığım ve tv.den izlediğim tek diziydi..
Ama batırdılar desem yeridir..
Saçma sapan bir senaryo ile devam ediyorlar dram katalım derken traj-ı komık saçma bırseyler cıkıverıyor ortaya..

Özetini izledim sadece o bile yetti ..
Düzelir inşallahta yine zevkle izlerim.

Kesinlikle..

arkadaşlar ben bu diziyi seviyorum.müzikler falan hoşuma gidiyorda ayşemle ömerin ilişkilerini çok uzatıyorlar.ya karşılaşamıyolar ayşem ömere hamile olduğunu uzunca bir süre söylemiyor.ömerle ayşemin ilişkisi çok yavaş ilerliyor buda beni sıkmaya başladı.birkaç bölüm kaçırdığımda üzülmüyorum.çünkü ayşem ömere hiçbişey söyleyemediği için kaçırmamış oluyorum.artık ayşem ile ömer için bazı şeyler hızlanmalı.

ya aysemle omerin iliskisi uzatiliyo olsa bile diger karakterlerde cok onemli bence.
ilk baslarda daha cok omer aysem odakli iken simdi nezih-reyhan- serkan uclusu ve furkanla sedanin iliskisi de ilgi cekiyo bende. onlar icinde agliyor onlarla birlikte de guluyoruz. o yuzden tadinin kacmadigini dusunuyorum ben ozellikle de fahriye ve reyhan dizinin renkleri bence.

aynen yeni sezonunu hiç kaçırmıyım diyordum
değişen hiçbir şey yok uzattıkça saçmaladılar nadidenin hastalığı bahaneleri olucak yine...
ayrıca nezihten nefret ediyorum fahriyeye bayılıyorum

son bölümünü bugün izledim
herkesin bir aşkı oldu fahriye kaldı garibim
neden dizilerde şişman karakterler hep komik yada ara bulucu rolündeler?
neden aşk yaşatmıyorlar onlara? kafama takıldı valla
ömer haberi duyunca sevinir ama nadide yüzünden kavuşamazlar yine diyorum bakalım ...

ağladım zırladım vallaa tamam aşkkı çok güzel yansıtıyorlar ama ömerle ayşem kavuşsun yaaa bir dizidede mutlu sonn mutluluklar olsun...

[video=youtube;DOIfe2ZE-Io]http://www.youtube.com/watch?v=DOIfe2ZE-Io[/video]

buldum... ıggghhh yakışmamışlar ama Allah yuvalarını mutlu, daim etsin

yeni sezon basladıgından beri izleyemedim. son bölüm tekrarını izlesem cok bişey kaybetmiş olurmuyum kızlar? yeni olaylar var mı?

demek Alper evlenmiş, niyeyse cok şaşırdım

yeni sezon basladıgından beri izleyemedim. son bölüm tekrarını izlesem cok bişey kaybetmiş olurmuyum kızlar? yeni olaylar var mı?

demek Alper evlenmiş, niyeyse cok şaşırdım

maalesef yeni hiç bişey yok fragmandan bile idare edebilirsin

ya bu cem tabak diğer diziler gibi ayrılık falan yok o yüzden erken evlendirdik olaylar bu şekilde gidecek diyodu
lakin yeni sezonda yeşilçamvari olaylar baydı yani
yok reha kıza para teklif ediyo falan
böyle giderse takip etmeyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…