Beni Böyle Sev TRT1

Aynen fazla yeşilçam a bağlıyorlar.
Ya ilk bölümlerindeki duyguyu yakalayamadım.
Ayşem ve Ömerin bir araya gelmesi gerek uzarsa çok sıkıcı olur.

bu bolumde de Aysem hamile oldugunu soylemezse seyirci kaybedebilirler.
tanisip evlenmeleri bile daha hizli olmustu ya

Bu bölümde söylemedi.Durum çok baydı.
Ayşem'e hamileliğini söyletmeyerek bütün yükü onun üzerine atıyorlar. Halbuki mevzular akmıyor.
En son kilitli kaldılar evde, valla heyecanlanmadım değil.Artık 28'de de düzelmezse bir süre izlemeyeceğim diziyi..

Son düzenleme:
kaç bölümdür kavuşamamışlardı hele şükür o oldu ama şimdi söyleyemedi gitti hamile olduğunu çok uzatmamaları lazım

ömerle ayşem arasında herşey çoooooooooooooooook yavaş ilerliyor.bu da sıkıcı olmaya başladı.artık bi süre izlememe kararı aldım.nasılsa ayşem hamileliğini uzun bi süre söyleyemez.bende bir şey kaybetmemiş olurum.

Anlaşılan bu bölümde bir şey olmayacak

[video=youtube;_oJhTsGAEVk]http://www.youtube.com/watch?v=_oJhTsGAEVk[/video]

baydı resmen yönetmen dizi başladığındaki sözlerini tutmadı izlemiyorum gerek yok yeşilçam sevseydim izlerdim
nezih gene almıs basını gitmis bilmem ne hiç gerek yok şahsen

Bu bölümde hareketlenme olacak galiba..
Yazık Ömer en son öğrenecek

[video=youtube;17LgQ5tqFuI]http://www.youtube.com/watch?v=17LgQ5tqFuI&feature=youtu.be[/video]​

Sonunda hamile olduğunu Ömer dahil herkes öğrendi.Ömer biraz kızdı gibi ama fazla sürmez bu durum.
Yalnız ikinci kez öpüştüler ya şaşa kaldım.Bu seferki ilkinden dahada güzel oldu

Durun! Daha yeni bir araya geldiniz.Ne demek Nadide'lerle birlikte yaşamak

[video=youtube;LsMQn5OvKzs]http://www.youtube.com/watch?v=LsMQn5OvKzs&feature=youtu.be[/video]​

Eski güzel bölümler geliyor yavaş yavaş :)

Reyhan ve Fahriye diziye renk katan önemli iki karakter

Dizi biraz düzeldi, evet.Nezih geri dönse, uzadıkça uzayan sahneleri kesip biraz daha Ayşem&Ömer gösterseler süper olacak.

Alper o kadar isteksiz ve sıradan izliyor ki sıkıldım vallahi izlerken artık

Nerede o canlı, aşık Ömer? Hiç sevgi namına bir şey hissettirmiyor açıkcası

Hele şu son 2 bölümdür Ayşem'i fazla saf yerine koymaya başladılar

Ömer, Rehanın oyunlarına paşa paşa gelir gene ayrılırlar falan filan

Hele hele de 1 saat süren o koltuk kavgası !

Yönetmen dizi başlarken sıradan dizilerden olmayacak, ayırmayacağız diye söz vermişti

Pehhh...

Ayşem hakkında sana katılıyorum, eski dik kafalı dobta Ayşem gitti yerine saf,ezik karakterde biri geldi.. Sırf Reyhan, Fahriye ve Nezih için bakıyorum. Ayşem ve Ömer sıkmaya basladı.. Aşklarının eski heyecanları kalmadı. Kendilerini başkaları tarafından yönetilmeye izin veriyorlar.. Hamile oldugu için Ömerin hastalığından dolayı Ömere yaklaşamadı, cok saçma.. Umarım düzelir.

[SUB]Takip ettiğim 2 diziden biri. Ama çok saçmalamaya başladılar. İnşallah böyle devam etmez [/SUB]:26:
Nezihte dönse bi..

Ayşem bebeğin röntgeni çekilirken şaşkın olmayı abarttı. Sanki " demek çocuk oluyormuş böyle olunca peki çocuk nerede karnımda mı aaa" der gibiydi

cemre25 hanım size katılıyorum şu birkaç bölümdür ayşem'i resmen saf salak bir kız olarak oynatıyorlar, sinirleniyorum

Ayşem bebeğin röntgeni çekilirken şaşkın olmayı abarttı. Sanki " demek çocuk oluyormuş böyle olunca peki çocuk nerede karnımda mı aaa" der gibiydi

Röntgen değil, ultrason. Orası nasıl özel hastaneyse artık kız bebeğini göremedi ki .
Zaten kendide dedi ''Bir görsekte bizde heyecanlansak keşke'' diye.
Bu sahneye gelene kadar neler var : )

ömerde grip değilde kolera olmuş sanki bu ne abartı ya çok sıkılıyorum artık izlerken reyhanın serhatı mal yerine koyması haluğun oğlunu 1 yaşında çocuk yerine koyması fahriyenin güzin ablalığı seda ile furkanın sadist aşkları ayşem hepten uçtu çooook sıkıcı oluyor artık

Alper Saldıran'ın oyunculuğu garipleşmeye başladı. İlk zamanlar sanki daha doğala yakın oynuyordu, şimdi baya bozdu.
Burcu Biricik'i beğeniyorum oyunculuk olarak.
Bunun haricinde diziyi eskiden hiç kaçırmayan ben, artık izlemesem de olur modundayım.
İlk bölümlerdeki saf aşkları, heyecanları hatıra kalsın bize. Bozdular çünkü, düzeltmeye de niyetleri yok gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…