- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.798
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
Şu mesaja kadar yorum yapmayacaktim ama yuh dedim yani bu nedir arkadaş biz ogrenciyken yapiyorduk böyle hatta bu kadarini bile yapmıyorduk cunku lafi olmazdi baktim parasi az bende var derim simdiki esim o zamanki sevgilime verirdim yine kendini kotu hissetmesin hesabi kendi odesin vs die yani almak istemezdi ama öğrenciydik durum belli.
Size tavsiyem bu kadar hesap kitap yapan bu kadar övülmeyi bekleyen bir insanla ileriye yonelik dusunmeyin derim simdi sizi aglatiyor bu durum evlenince kahreder mahvolursunuz benden demesi . Yol yakınken ayrilmalisin bence yazik etme kendine. Hic kimse vazgecilmez diildir
Teşekkür ederim yorumunuz için.
ben de hep erkek öder mantıgında değilim
Zaten rahatsız olurum karsıdaki parasını yemek istedigimi sanmasın diye elim sürekli cuzdanıma gider...
Ama beni o şehirde ağırladığı için cok takdir bekledi ama o benim sehrime geldiği zaman ben onu surekli.gezdiriyorum ediyorum bu bana koymuyor hatta minnet beklemek aklıma bile gelmiyor...Ve kendisi giderken tesekkur falan da etmiyor hiçbişey demiyor zaten...ama benden cok minnet bekleniyor mesela garajdan beni alması onun içğn buyuk bir fedakarlık...ben onu alırken bunu fedakarlık değil misafire görevim olarak düşünüyorum oysa...