beni çirkin bulduğunu sınıfın ortasında dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benim de bi arkadaşım sürekli ay çirkin diyor konuşmayın şu çirkinle diyor alıştım artık gülüyorum çünkü şakasına diyor biliyorum boşver sende ne derse uğraşma konuşur konuşur susar bi zaman sonra

Allah'ım insanların tip konusunda yorum yapmasına sinir oluyorum günah bir kere onu da Allah yarattı seni de... Beğenmeyebilirsin bunu koca ağzına alıp dile getirmene gerek yok içinde tut patlar mısın ?
Velhasıl canım bunu diyeni takma sen herkes kendine ait yüze,kişiliğe,kalbe sahip. Bunu diyen kişinin de karakteri ortada işte,yerlerde...

Ben de lisedeyken böyle insanlarla yaşamaya maruz kalmıştım çok sinir bozucudur bilirim. Lisede erkekler kendileriyle ilgilenmeyen kızlara böyle davranır genelde, Çok geç olgunlaşıyorlar hatta bazıları hiç olgunlaşamıyor. Hiç kendine ben çirkin miyim falan diye sorma gafletine düşme güzellik kişide değil ona bakan gözdedir. Geçer gider bu insanlar hayatından çok takmamaya bak.

bence senden hoşlanıyor bazı erkekler böyle davranarak karşıdakini etkileyeceğini sanar zavallılar.

tatlım takma ya, nolucak ay gençliğimi hatırladım herşeyi ben de böyle takardım çok tatlısın ve seni seviyorummmm :)

Gerizekalı bir ergen var karşında bence.
Bir daha böyle bir muhabbet geçerse Allah senin gibi kötü çirkin yürek vermemiş terbiyesiz de ve hiç dinleme.

arkadaslar hepinizin yorumlarına cokkk teşekkür ederim.artık inanki dediklerine takmıyorum ve ben ona cevap vermedikçe deliriyo resmen buda benim hoşuma gidiyo:))))

Son düzenleme:
ne guzel yillardi ya yillar.iclendim birden.sana takilmistir o.benim bi is arkadasim bana ismimle degil cirkin diye hitap eder:) buda benim hosuma gidiyor

Bakma sen sana kızdığına bir kaç yıl sonra aklı başına gelince faceden senle ilgilenmeye başlayacaktır

Bu tarz çocukları kendi söyledikleriyle tuş etmek lazim.
Evet ya haklisin. Ama senin estetik dr.unu adini soyle de ona gitmiyeyim. Baksana seni ne hale getirmiş...
Diyebilirsin mesela

bir daha o tarz cümleler sarf ederse.
insanlar senin gibi olmadığına şükretsin de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…