- 24 Ekim 2019
- 1.390
- 7.600
- 158
Katıliyorum.Ay anladik samantha, çok modernsin
Gerçekten modern olsaydin neyse de. Evet açik evlilik denilen birsey var. Swinger denilen birsey var. Cesit cesit beraber yasama formlari vardir. Ancak burda konu açanlarin çogu, geleneksel evlilikler yasiyorlar. Ve geleneksel evliliklerde gayet sadakat denilen sey vardir. Öylei stisna birseyde degildir. Herkesin libidosu tepelerde degil. Herkesin deger yargilari "sadece libidomun pesine gideyim" gibi degildir. Her insan aldatmaz yani. Hatta sana sok olur bu, çogu insan aldatmaz.
Ve evet eger ortak bir karar alinmadiysa açik evlilige dair, karsi cinsten biri ile cinsel sohbet aldatmaktir. Kadin ile erkek gayet arkadas olabilir. Ancak takdir edersin ki, cinsel sohbet arkadaslik terimini kapsamiyor.
Birden fazla olması durumunda suç ama kişinin suçunu ispat konusunda delil yetersizliği olduğu durumlarda ses kaydı devreye girebiliyorSes kaydı almak suç değil mi?
Benim bildiğim kayıt yaparken söylemek gerekiyor çünkü çok tanıdığım biri boşanma aşamasındaMerhaba evlilik birliğinde ses kaydı almak suç teşkil etmiyor diye biliyorum. Bir avukatın sitesinde okumuştum fakat yine de bir avukata daha sormakta fayda var. Her şey kanıt niteliği taşıyabilir. Özellikle de mesajlar.
O zaman şöyle yapsın ses kaydını açıp kayıt alıyorum anlat bakalım desin ses kaydını dondursun durdurmasın sonra onun yanında tekrar açsın asla durdurulduğu belli olmuyorKayıtta "ses kaydı yapıyorum haberin olsun" demezse hukuki olarak geçerli olmaz.O zaman da koca konuşmaz.Ama benim de aklıma şu geldi, ses kaydını aç haberi olmadan, sakince konuşmak istediğini söyle. Bu olay beni biraz sarstı ama atlatalim istiyorum filan de, Sadece merak ediyormuş gibi kadın kimdir, ilişkinin ayrıntıları neler öğrenmeye çalis. Asla sinirlenme.muhtemelen yalanlar söyleyecek ama elindeki kayıt üzerinden kadına ulaş, ondan bilgi alıp belgele...
Gerçek olmayın lütfen pöffffHaklısın, evlenmek zorunda da degil ama yaşı genc, genc olmasa da illa bi noktada erkege ihtiyaci olcak de ki perde asmak için de ki sevismek icin. Keske kadin erkege, erkek kadına bu kadar muhtaç olmasaydi. Keşke üçüncü bir cinsiyet daha olsaydi ama yok iste.
Vallaha mı diyorsun? Teknik analizde filan çıkmaz mı?O zaman şöyle yapsın ses kaydını açıp kayıt alıyorum anlat bakalım desin ses kaydını dondursun durdurmasın sonra onun yanında tekrar açsın asla durdurulduğu belli olmuyor
Çok mükemmel , çok ilgili , çok aşık (sırılsıklam vs) denilen adamların altında mutlaka mutlaka birşey çıktığına inanıyorum birşeylerin mükemmel derecede çok iyi olması bende karşı tarafın rol yaptığını ve kendi özünü yansıtmadığını düşündürüyor
Arkadaşlar neden bilmeden yazıyorsunuz ses ve görüntü kaydı almakta suç özel hayata müdahale ye giriyor ama görüntü alabiliyorsunuz değil mi aldatmada ses ve görüntü kaydı alınabilir çünkü bu özel hayat dışında kişilerin birbirlerine evlilik sorumluluğu dışına çıkıyor buda Google amcadan size hediyemGizzli ses kayıt yaptığı için haklıyken haksız olssun
yani bilgisi dahilinde gerek kafasına vura vura gerek boğazını sıka sıka delil alabilr konu sahibi arkadas :)Arkadaşlar neden bilmeden yazıyorsunuz ses ve görüntü kaydı almakta suç özel hayata müdahale ye giriyor ama görüntü alabiliyorsunuz değil mi aldatmada ses ve görüntü kaydı alınabilir çünkü bu özel hayat dışında kişilerin birbirlerine evlilik sorumluluğu dışına çıkıyor bu Google amcadam size hediyemEki Görüntüle 2893626
Lütfen çok kırıldım ama, az sonra ağlamaya başlayabilirim, site kurallarına uyduğunuz sürece rapor edilseniz bile elim butona gidiyorsa ağustos güneşi yaksın :)))Mune de nerde kaldiysa daha banlanmamis olmam hayret verici. Bu ne rezillik
Ne kızıyorsunArkadaşlar neden bilmeden yazıyorsunuz ses ve görüntü kaydı almakta suç özel hayata müdahale ye giriyor ama görüntü alabiliyorsunuz değil mi aldatmada ses ve görüntü kaydı alınabilir çünkü bu özel hayat dışında kişilerin birbirlerine evlilik sorumluluğu dışına çıkıyor buda Google amcadan size hediyemEki Görüntüle 2893626
Ne kızıyorsun portakal? Burda medeni kanununun kabulünden bile önce evlenmiş dinozorlar var ( misal ben) senin dediğin değişiklik geçen yil olmuş ne bilelim? hee ama iyi oldu öğrettigin, lazım olursa atalım kenara, dinozor minozor belli olmaz bu adamların napcagi
Ne kızıyorsunportakalsuyuu ? Burda medeni kanunun kabulünden bile önce evlenmiş dinozorlar var ( misal ben ) senin dediğin değişiklik geçen yil olmuş ne bilelim? Hee ama iyi oldu öğrettigin, lazım olursa atalım kenara, dinozor minozor belli olmaz bu adamların napcagi
dinozor mu dediniz? Sağ baştan sayalım:) 27 yıllık evliyim, henüz medeni kanun icat olmamıştı:))) şaka bir yana da adam aldatıyorsa sese görüntüye gerek yok, çok dikkatsiz olduklarından ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar çabuk anlaşılıyor zaten diğer kadında ben buradayım diyor, ses mes olmadan dava açılır biter.Ne kızıyorsunportakalsuyuu ? Burda medeni kanunun kabulünden bile önce evlenmiş dinozorlar var ( misal ben ) senin dediğin değişiklik geçen yil olmuş ne bilelim? Hee ama iyi oldu öğrettigin, lazım olursa atalım kenara, dinozor minozor belli olmaz bu adamların napcagi
Hahaha tersinir değil o kimyasal tepkime gibi düşün ok tek tarafli çalışıyor. Keki pisirdin diyelim tekrar şeker yumurta yapabilir misin ondanBeyim eve gelince ses kaydını açıp "Beni seviyor musun?" diye soracağım, "Elbette hayatım, bu soru da nereden çıktı?" diyecek, şaak aldatma itirafı işte. "Seven erkek aldatır you bastard!! Yakalandın" diyeceğim ve sonra da boşayacağım.
Off... Peki ya "Seni aldatmadım, noluyor be ne demek la bu?" derse ne diyeceğim? Sevmiyor mu oluyor yani beni?
Kafam çok karıştı ühüğ..
Ben pişirirken son anda kabartma tozu ekleyebiliyorum o sayılır mı?Hahaha tersinir değil o kimyasal tepkime gibi düşün ok tek tarafli çalışıyor. Keki pisirdin diyelim tekrar şeker yumurta yapabilir misin ondanörnek vermekten içim şişti. Gerçek sevgiyi kastetmedim ayrıca aglicam, üstelik gülmekten artik sinirim bozuldu.
Başkalarıyla sevişmek isteyipte için için siz kızarsınız diye kendini tutmasından daha kötü değil, hatta içinde fazla tutmaz da bu gidişle. Siz ısrarla konuşmak üzerinde duruyorsunuz, ben daha ilerisini kastediyorum, kadınlar sadece konuşmakla yetinebiliyorken erkekler bunu amaca giden yol olarak görüyor, eşiniz bunu yaparsa -ki yapar emin olun çünkü onun sınırıyla sizinki aynı değiiiil- gururunuza yedirebilecek misiniz, affedecek misiniz falan diyorum ama aklınızı bulandırmamak için oralara girmek istemiyorsunuz anlıyorum, yani sonuçta bakın kadınlar olarak acı aynı acı, ister konuşsun ister yatsın, ister aşık olsun başkasına, acı aynı, sen yatarsa kahrolursun, o konuşursa kahrolur farketmiyor. Bunu normalleştirip de yapanı affetmeyelim. Ama şunda haklısınız çoğu kadın kızıp köpürüp sonrasında barışıyor hem de ileri boyuttaki ihanetleri bile, siz sadece benim için konuşması sorun değil modundasınız, onlar "nayır nolamaz ama affettim" modundalar. Bence banlanacak bi tavrınız yok ama istiyorsanız şikayet butonuna basak :)))Vala ne yalan soyleyim hic gormedim oyle bisey yaptığını. Yani ihtiyac hissetmemesi önemli olan. Baskalariyla konusmak isteyip de için için, ben kizarim diye kendini tutmasi daha kötü degil mi. Ne bileyim. Canim konusmak istiosa him bi dk kocam vardi benim diye dizginlemem kendimi, bunu da saklamam yani.
Ya su an zaten konu sahibi muhtemelen kocasiyla baristi makeup sexi yapiolar. Burda ben ceremesini cekiorum. Mune de nerde kaldiysa daha banlanmamis olmam hayret verici. Bu ne rezillik
Hahaha tersinir değil o kimyasal tepkime gibi düşün ok tek tarafli çalışıyor. Keki pisirdin diyelim tekrar şeker yumurta yapabilir misin ondanörnek vermekten içim şişti. Gerçek sevgiyi kastetmedim ayrıca aglicam, üstelik gülmekten artik sinirim bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?