Beni çok seven kocam tarafından ALDATILDIM

valla konusmayacaktım ama zorla ağzımı açtırdın .
madem o kadar geniş mezheplisiniz kardeşim o zaman ben evliyim biz aileyiz yok bilmem ne demeyin .
Boşanın ne yaparsanız yapın evlilik kutsal birşey aile kutsal birşey evliliğinde aileninde adını 2 paralık ettiniz
yok onunla seviş yok bununla yiyiş tövbe tövbe daha neler duyacağız Allahım sen sabır ver yarrabim
gerçek sevgi nedir biliyor musun sen acaba ?
yada insan nasıl sevilir ne seks bıraktın ne koca bıraktın burda bide hala kendini savunuyor ya .
 
Bakın erkeklerin bakış açısı konusunda aynı fikirdeyiz hatta ben de burada bir konuda "vitrindeki elbise ile üstündeki elbise"(evdeki kadın-dışarıdaki kadın) temalı bir yorum yapmıştım da beğenmedimler gelmişti, şaşırmadım tabiki. Ama bunu kadınlar olarak davranışsal olarak kabullenmemeliyiz yine de diyorum, çünkü bu, yapmayacak adama da yaptırır hatta bize şu an sapıkça gelen pek çok şeyi dahi kabullenmemiz için baskılar oluşur, bakın insan zihninin sınırı yok, aklınıza gelebilecek her türlü sapıklık, içgüdü ve yaratılış bahaneleriyle normalleştirilmeye çalışılır. Mesela ben size sordum aslında, eşiniz reelde de kadınlarla görüşse, yatsahatta sadece flört etse kabul eder misiniz? Cevap hayırsa kendinizle çelişiyorsunuz, evetse de dediğim gibi o zaman ipin ucu kaçar, geçmiş olsun derim size ve topluma derim.
Kimsenin duygularına hükmedemeyiz, evet aynı şeyleri tekrar yaşayabiliriz ama biz doğru olanı yapalım, herkes böyle deyipte kabullenmek değil doğru olan, erkeksiz de yaşanır, kadınsız da yaşanır valla.
 
Vala işte hic aldatilmadim bildigim kadariyla. Erkek arkadaşım biz ayriyken biriyle birlikte olmustu onu bile kabul etmedim onu anlatiodum. Ben affetmem aldatmayi asla. Ama sanalda olan beni rezil etmemis gururumu kirmamis ifsa olmamis sacma bi sextingi aldatmadan saymam diyorum. Bunu sayarsam porno izlemesini de aldatmadan saymam gerekir diyorum.
 
Adam surekli kadinlarla konusuosa evet tabiki bozulurum. Ama arada bi olan biseyse takilmayabilirim diyorum. Durumun özelinde degerlendirmek lazim. Bagimli gibi benim haricimde herkesle konusuosa buna kim normal diyebilir. Ben de zaten celiskisiz super bi insanim demiorum ben de herkes gibi az yara almaya calisiorum bu hayattan.
 
İliskilerinin iyi oldugunu saniyormus demek ki, benim anlamadigim boyle bir adami nasil her yerde parmakla gosteriyolarmis.
 
Hayaller Amsterdam ama gerçekler Yozgat işte, kocamdir yapar zihniyetini bı kere bile aklarsan ucu bu adamın-kadinin yetiştirdiği çocuklarla senin çocuklarının aynı ülkede yaşamasına, oy kullanmasına kadar varıyor, sonra vay efendim niye şiddet artıyor,niye kadın cinayetleri boyle , niye ekonomi şöyle
 
Bana göre zaten aldatmak tam bi çomar hobisi. Ben normal demiorum. Kendince seviyor o yuzden gitmiyor iste o sevgiye ben sevgi demem ama herkes ayni sevemio bazisi kira döke seviyor. Kavram konusunda anlasmazlik yasioruz o noktada ben onunkine sevgi diyerek dalga geciorum zaten. Seven adam aldatir zaten diyorum gülüyorum sonunda. Çünkü birakmaya totosu olmayan adam o. O oana sevgi diyor ben degil. Dediginiz gini düzeni bozulmasin diye tamamen ya da cocuk var diye falan filan. Ama evdekini hic begenmese ceker gider temelli evdekini de begenio. O yuzden biraz da aldatilan kadinlar kendilerinin sevilmedigini sorunun kendilerinde olmadigini düşünsünler diye öyle yaziyorum. Verdigim elbise örneğinde oldugu gibi.
 
Burda erkek cinayeti lazim geliyor.
 
Ben tam tersini dusundum acikcasi. Seni seviyorum deyip deyip sanal da olsa aldatildigi icin normal buluyor diye dusundum.

Hani aldatılıp affeden kadinlarda genelde "aman her erkek yapiyor" tavri var ya, o sekilde iste.
Olabilir. Normalleşmis bazı şeyler. Aslinda bu hafif geldi, bazı konularda öyle sivri çıkışları var ki kendisine aşinayim biraz
 
Eee yakalandi simdi kadin onu istemiyo ne olacak aşkindan geberecek mi şimdi.
Banada evli olup aldatanlar hep evde kirli donlarim yikansin, utulensin, yemegim yapilsin temizligim yapilsin bende gunumu gun edeyim kafasinda ki adamlar gibi gelir.
Tam olarak öyle zaten. + bi de evdekiyle sevismek de kotu degil iyiyse ya da idare ederse niye biraksin :)
 
Yani siz takılmadıktan sonra bu arada bir ile kalmaz biliyorsunuz değil mi yani adam kalkıpta "canım karıcım bana bu kadar anlayışlıyken ben de bokunu çıkarmayayım" demez. Yani neyse canım bu sizin doğrunuzsa, kendinizi kendi tanımladığınız ihanetten koruma şekliniz buysa daha fazla kurcalamaya gerek yok, umarım hiç birimiz yara almayız bu hayattan yani napak.
 
Napiyim yok mu olayim? Kadini tasliosun yazmissin demin de, ben kadina gercekte bisey yasanmamissa yuvani yikma diyorum. Aile kurtariorum ne demek ne isin var.
Sizin amaaan sadece cinsel sohbetler yapıyorsa yuvanı yıkma diye erkek lehine söylediğiniz şeyler erkekler için kadınları öldürme nedeni oluyor. Bu anlayışın çeyreğini erkekler kadınlara göstermiyor. Biz neden erkeklere gösterelim? Bir erkek başka erkeklere karısının başkalarıyla cinsel sohbet yaptığını anlatsa ben hiçbir erkeğin boşver sonuçta seks yapmamışlar diyeceğini sanmam.

Nedense evlilikteki sadakat yükümlülüğü kadınlar için çok keskinken erkekler için orasından burasından esnetiliyor? Herkese açık platformlarda bu şekilde konuşarak bu zihniyetin ekmeğine yağ sürmüş oluyorsunuz. Aynısını konu sahibi yapsa eşi nasıl tepki verirdi?
 
İliskilerinin iyi oldugunu saniyormus demek ki, benim anlamadigim boyle bir adami nasil her yerde parmakla gosteriyolarmis.

Yahu bi kere evi terk edince evlilik bi şekilde dile düşüyor ki o noktadan sonra kim parmakla gösterecek o ilişkiyi , bence konusahibi paralel evrende yaşıyor. Kendi kendini kandırıyor. Bir de biri daha yazmış ben aldatılsam adama söverim bu hala övüyor deli mi ne, kocamın peşinde koşmuşlar o da nefsine yenilmiş derse şaşırmam
 
Vala ne yalan soyleyim hic gormedim oyle bisey yaptığını. Yani ihtiyac hissetmemesi önemli olan. Baskalariyla konusmak isteyip de için için, ben kizarim diye kendini tutmasi daha kötü degil mi. Ne bileyim. Canim konusmak istiosa him bi dk kocam vardi benim diye dizginlemem kendimi, bunu da saklamam yani.

Ya su an zaten konu sahibi muhtemelen kocasiyla baristi makeup sexi yapiolar. Burda ben ceremesini cekiorum. Mune de nerde kaldiysa daha banlanmamis olmam hayret verici. Bu ne rezillik
 
Hanımefendi bir konu açmış sorununu söylüyor. Konu içinde genelin zıttı bir düşünce de dile getirilmiş. Herkesin düşüncesine saygılıyım. Ama sayfalarca hanımefendinin konusu haricinde fikir teatisi.. Arada konu sahibi bir şeyler yazmış mı diye bakarken 10 sayfa başka şeyler okudum..

Konu sahibi boşanmayı düşünüyorsanız mesaj ve tüm delillerinizi toplayıp avukattan yardım alın. Aldatmak hukukumuzda sanal ve gerçek fark etmiyor. Haklarınız var talep edebilecekleriniz de..
Hakkınızda hayırlısı olsun. Yavrunuzla hep mutlu olun inşallah
 
Son düzenleme:
O konuda haklısın evet. Konu sahibi eşine tam olarak bunu sormali. Ama bi yandan da ülkede hakikaten cok fazla aldatan erkek var yani ben burayı okumasam bu kadar cok oldugunu belki kestirmezdim resmen her gun on konu acilio aldatildim diye. Yani cocugunun babasini birakip da falanca baska salak tarafindan gene aldatilmak daha cok koyar. Ama bu adamin gözünü korkutursan belki dahasima yeltenmeyebilir. Ama korku benim icin aldatmama sebebi olmamali ben onu anlatmaya calisiorum.
 
Oha artık hakikaten.
İnsan eşini başka erkeklerin, kadınların seks sohbetlerine meze etmekten imtina etmiyorsa konya ovasından hallice derler.
 
İste bende onu diyorum, kendi kendini kandiriyor cok seviliyordum, parmakla gosteriliyorduk falan diye kendi yazip kendi inaniyor heralde.
Bu sekilde kabullenmeside daha zor olur.
Ben aldatilsam parmakla gosterilmeyi cok seviliyordumu sovmeyi falan gectim direk nasil meletirim diye dusunurum
Seviyormus falan umrumda olmaz.
İnsan biraz gerceklerle yuzlestirmeli kendini.
Kendine yaptigi kotulugu baskasi gelse yapamaz şuan.
Toz pembe pencereden bakiyor
 
Oha artık hakikaten.
İnsan eşini başka erkeklerin, kadınların seks sohbetlerine meze etmekten imtina etmiyorsa konya ovasından hallice derler.
Bu haltları yiyecek kivamdayken zaten evli degildim nemfomandan halliceydim zaten ben dinginlesince durulunca evlendim. Kimseyi üzecek kiracak bisey yapmamaya hep özen gösterdim. Konu sahibi o kadar yazmadi ki konu bana kaldi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…