Neden sürekli yazıyor böyle yaptıkça ben unutamıyorumAdamin sizde gonlu yok. Bugun bu kız için araniz bozulur yarın başka kız icin
Ben yazmıyorum o yazıyo yazdığında cevap veriyorum sadeceAyrilmissiniz zaten fazla ustelemeye gerek yok. Bidaha yazma arama de engelle bitir.
İstiyorum evet çünkü böyle daha çok bağlanıyorum o da hep kendini hatırlatıyorgerçekten unutmak istiyorsan numarasını engelle, sana ulaşmasına izin verme. başkasını bulunca aramaması seni daha çok üzer
Iste cevap verme sen sadece cani SIKILDIGINDA aklina dusuyorsun. Engelle sana ulasamasinBen yazmıyorum o yazıyo yazdığında cevap veriyorum sadece
seni sevdiği için değil boşlukta olduğu için mesaj atıyor benceİstiyorum evet çünkü böyle daha çok bağlanıyorum o da hep kendini hatırlatıyor
Ortaya atmış işte kim üstüne alınırsa..Erkek arkadaşımla aynı ofiste çalışıyoduk. Ofise gelen bir kızı instagramdan eklemiş mesaj atmıştı. Yakaladım ve ayrılmak istedim. Düzelicem dedi affettim. Son buluşmamızda gayet iyiken sonra sebepsiz yere uzaklaştı benden. Ve o kızda işten ayrılmış. Kızın işten ayrıldığı gün “ bomboş gidişlerin, yine sevmeni beklerim diye bi şarkı eklemiş fotoğrafa”. O kız için mi atmıştır. Yazdım bende şimdi yine cevap yok. Sürekli unutmak istedikçe yazıyor. Ben bu belirsizlikten sıkıldım. Günlerce yazmıyor birden mesaj atıyor. Konuşmak istemiyosa neden sonra yazıyo hiç yazmasın o zaman. Ne yapayım çok seviyorumilk zamanlar böyle değildi o kız geldikten sonra aramız hep böyle oldu
Hem karnim doysun hem pastam dursun istiyor ondan. Her ihtimale karsi sizi yedekte tutmak istiyor.Neden sürekli yazıyor böyle yaptıkça ben unutamıyorum
Ne kadar pasif bir davranış. Siz ben seni bıraktığın yerde bekliyorum mesajı veriyorsunuz. Geleceği varsa da gelmezBen yazmıyorum o yazıyo yazdığında cevap veriyorum sadece
Belirsizliğe nokta koyun olsun bitsin. Sürekli virgullerle uğraşmak sizi bitirir.Erkek arkadaşımla aynı ofiste çalışıyoduk. Ofise gelen bir kızı instagramdan eklemiş mesaj atmıştı. Yakaladım ve ayrılmak istedim. Düzelicem dedi affettim. Son buluşmamızda gayet iyiken sonra sebepsiz yere uzaklaştı benden. Ve o kızda işten ayrılmış. Kızın işten ayrıldığı gün “ bomboş gidişlerin, yine sevmeni beklerim diye bi şarkı eklemiş fotoğrafa”. O kız için mi atmıştır. Yazdım bende şimdi yine cevap yok. Sürekli unutmak istedikçe yazıyor. Ben bu belirsizlikten sıkıldım. Günlerce yazmıyor birden mesaj atıyor. Konuşmak istemiyosa neden sonra yazıyo hiç yazmasın o zaman. Ne yapayım çok seviyorumilk zamanlar böyle değildi o kız geldikten sonra aramız hep böyle oldu
Çocuk yabancı uyruklu muydu ben mi yanlış hatırlıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?