Evet annem beni kollamak için laf ediyor o yüzden sevmiyorlar soğudu artık birbirlerine bebek girdi olaya bittiCanım ya Allah yardımcın olsun.niye annenden nefret ediyormuş esin buna çok kızdım.Onun annesi kıymetliyse seninki de kıymetli.bu zamanlarda herkes yardımcı oluyor canım zaten bırak yapsınlar sen de rahat lohusalık geçirmeye calis
Yüzüme demiyor eşime soluyor eşimde bana diyortamamen mi duymuyorsunuz yoksa bir miktar duyma var mı?
neden sordun derseniz gelip direk yüzünüze mi söylüyorlar bunları merak ettim. eğer öyleyse daha da vahim çünkü.
insan nasıl bir anneye çocuğuna bakamazsın diyebilir ki? nasıl bir şuursuzluktur bu...
Yüzüme demiyor eşime soluyor eşimde bana diyor
Sana böyle davrananların bin beteri başlarına gelsin inşallah. Engelli olan onlar asıl çünkü kalpleri çürümüş.Merhaba arkadaşlar konu açmak istemezdim ama beni çok yordu bu hayat?!! Nasıl anlatsam umarım beni anlarsınız?
İşitme engelliyim 2.5 yillik evliyim 38 gün önce doğum yaptım çok şükür mutlu bir evliliğim var. Fakat herşey engellerle dolu... Herşeye içime atmaktan bişey konuşmaktan sıkıldım eziliyorum hep. Engelli olduğumdan mı anlatamıyorum doğru dürüst bilmiyorum eşime dahil oturup konuşasım gelmiyor bilmiyorum içim bı doldu doldu..... Çok şükür bebeğim var. Kızıma anlatıyorum onada anlatasim gelmiyor. Niye böle oldum bilmiyorum doğumdan sonra çok değiştim...
Duymuyorum ya gelen diyor kı çocuğa nasıl bakıyorsunuz zor olmuyor mu??? İşitme kaybim olduğu için duyamazmisim yapamazmisim edemez mısın hiç bişey yapamıyorum arkadaşlar.. izin vermiyorlar ki yapayım ..kaynanamla atlı ustluyum görümcem benden fazlasi annelik yapıyor kızıma.. askimmm diyor kaynanam görümcemin becerikligine ovunuyor x yapar diye senden umudum yok diyor. Ben yapamıyormussum müsaade etmiyorlar kı yapayım.. eziliyormuyum demi arkadaşlar... Engelli olmak suçlu mu? Duymuyorum diye arkamdan neler neler laf ediyorlar. Annem arkamda sağolsun annem beni korumak kollamak için laf ediyor onlara.. annemi sevmiyorlar gelmeleri bile istemiyorlar.. üzülüyorum bu duruma. Eşim bile annemden nefret ediyor onlar yüzünden. Ee napacagiz arkadaşlar.. annemlerin komşusu bile demiş kızım sana derdini anlatamaz orda kafayı yiyecek zaman geçince demiş. Evet anneme hiç anlatamıyorum derdimi çünkü laf edeceğinden korkuyorum. İşte yapamıyorum herşeye tamam diyorum bu evliligimi sıkı tutmak için ağzımı açamıyorum. . İşte hayat beni çok yordu!!! İçimi döktüm umarım anlarsın inşallah!!
Ayy çocuğa bişey olcak şöle olcak diyorlar ben bilirim arkadaş yapıyorum korkum da yok.. sirt ustume bile yatırdım boğulmadi mı çocuk gibi dediler. Yooo dedim bende.. anne olmak çok güzel ama benim yapmaları engellemeseler. Kızımi benden tutmaya bile çalışıyorlar engelliyim ya yapamazmisim.. yapmaları izin verseler doyasıyla yaparım. Vermiyorlar İnanlı çok yoruldum gerçekten arada kalmaktan yoruldum!!!Bu arada arkadaşımın ablasi da duyamiyor, tek basina 2 cocuk buyuttu. Duyamamak annelige engel olabilir mi? Isinize karismak için bahane yaratiyorlar o kadar.
Beceriyorum banyo yaptırdık çocuğa ay elleme oranı dur gibisinden hiç bişey yapamadım öylece seyrettim herşeyi görümcem yaptı ondan umudu var kaynanamın zoruma gitti bişey de demedim izin vermiyorlarBenim mantigima gore isitme engelli olman bebege bakmana engel degil belki bazi konularda bende dahada beceriklisindir.
ben cocoguma bakabilirim diyip onları durdur.Merhaba arkadaşlar konu açmak istemezdim ama beni çok yordu bu hayat?!! Nasıl anlatsam umarım beni anlarsınız?
İşitme engelliyim 2.5 yillik evliyim 38 gün önce doğum yaptım çok şükür mutlu bir evliliğim var. Fakat herşey engellerle dolu... Herşeye içime atmaktan bişey konuşmaktan sıkıldım eziliyorum hep. Engelli olduğumdan mı anlatamıyorum doğru dürüst bilmiyorum eşime dahil oturup konuşasım gelmiyor bilmiyorum içim bı doldu doldu..... Çok şükür bebeğim var. Kızıma anlatıyorum onada anlatasim gelmiyor. Niye böle oldum bilmiyorum doğumdan sonra çok değiştim...
Duymuyorum ya gelen diyor kı çocuğa nasıl bakıyorsunuz zor olmuyor mu??? İşitme kaybim olduğu için duyamazmisim yapamazmisim edemez mısın hiç bişey yapamıyorum arkadaşlar.. izin vermiyorlar ki yapayım ..kaynanamla atlı ustluyum görümcem benden fazlasi annelik yapıyor kızıma.. askimmm diyor kaynanam görümcemin becerikligine ovunuyor x yapar diye senden umudum yok diyor. Ben yapamıyormussum müsaade etmiyorlar kı yapayım.. eziliyormuyum demi arkadaşlar... Engelli olmak suçlu mu? Duymuyorum diye arkamdan neler neler laf ediyorlar. Annem arkamda sağolsun annem beni korumak kollamak için laf ediyor onlara.. annemi sevmiyorlar gelmeleri bile istemiyorlar.. üzülüyorum bu duruma. Eşim bile annemden nefret ediyor onlar yüzünden. Ee napacagiz arkadaşlar.. annemlerin komşusu bile demiş kızım sana derdini anlatamaz orda kafayı yiyecek zaman geçince demiş. Evet anneme hiç anlatamıyorum derdimi çünkü laf edeceğinden korkuyorum. İşte yapamıyorum herşeye tamam diyorum bu evliligimi sıkı tutmak için ağzımı açamıyorum. . İşte hayat beni çok yordu!!! İçimi döktüm umarım anlarsın inşallah!!
Keşke desemben cocoguma bakabilirim diyip onları durdur.
eşinde kesin ne oluyor ffilan der. benim cocugum ben bakabilirim. kac zaman oldu hep aynı sen yapamazsın sen yapamazsın. evet ben yapabilrim. eger yapamazsam yardım isterim. ama şimdi beni cocugumla bırakın de.
Neden diyemiyorsun ki?Keşke desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?